ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκλεισε με νίκη την χρονιά η ΔΟΞΑΣ 2016

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον αναβληθεν αγώνα για την 12η αγωνιστική η ΔΟΞΑ 2016 πέτυχε την 12η νίκη της με αντίπαλο τον Μέντεκα Καλαμαριάς, στο φετινό πρωτάθλημα για την Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Σ’όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας έχει την εδαφική υπεροχή και κατοχή, δημιούργησε φάσεις, έφτιαξε όμορφους συνδυασμούς πετυχαίνοντας δύο τέρματα ένα σε κάθε ημίχρονο με Βασιλική Μπαντή.

Ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά που βασίστηκε στην σωστή λειτουργία του τρίπτυχου Διοίκηση-προπονητής-παίκτριες. Η διοίκηση έθεσε τον στόχο από την πρώτη στιγμή και σ’όλη την χρονιά ήταν παντού δίνοντας λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Η επιλογή του προπονητή μας Κώστα Τερζή ήταν πολυτέλεια για την Κατηγορία, η αξία του γνώστη και μεγάλη, δούλεψε με μεγάλη όρεξη και συνέπεια αξιοποιώντας όλο το υλικό και αναδιαμόρφωσε ριζικά όλη την ομάδα, παίζοντας όμορφο και σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Και φυσικά οι παίκτριες-αθλήτριες που προσπάθησαν πολλή, δέθηκαν μεταξύ τους φτιάχνοντας ένα ομοιογενές σύνολο μέσα σένα όμορφο οικογενειακό κλίμα.

Να μην ξεχάσουμε τους φιλάθλους μας και χορηγούς μας που ήταν πάντα εκεί δίπλα στη ομάδα και πρόσφεραν τα πάντα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!

Καλή συνάντηση στην νέα αγωνιστική περίοδο, όπου μας περιμένουν νέες προκλήσεις!!!!!

 

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

top 30 ημερών

Exit mobile version