ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έναρξη προετοιμασίας Πανδραμαϊκού – Προσθήκες – Ανανεώσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

ΔΕΥΤΕΡΑ 27-7-2020, ώρα 6 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανδραμαϊκού.  

Συνεργασία με τον Γρηγόρη Τζάρτζαλο

Ο Πανδραμαϊκος Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Τζάρτζαλο (γεν.24-9-2000) που αγωνίστηκε κατά την περσινή περίοδο στην αμυντική γραμμή με τα χρώματα της Δόξας Πετρούσας (φωτογραφία).
Ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής, παλαιότερα έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Αστέρα Ραιδεστού και του Ατρόμητου Τριαδίου.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ !

Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο., ανακοινώνει την ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας, με τον Δραμινό ποδοσφαιριστή Κώστα Κιουμουρτζή.
Ο Κιουμουρτζής που θα φορέσει την φανέλα του Πανδραμαϊκού για τρίτη χρονιά, έχει γεννηθεί την 11-9-1991 και προέρχεται από τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Προώθηση και ενσωμάτωση στην πρώτη ομάδα, τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών από την Κ16

Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την προώθηση και ενσωμάτωση στην πρώτη ομάδα, τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών (γεννηθεντες 2005) που αγωνίζονταν στη Κ16 της ομάδας, με προπονητή τον Τάσο Ταντσιδη.

Οι νεαροί που προωθήθηκαν είναι οι εξής:

  1. Αντωνιάδης Θεόδωρος,
  2. Καλανιδης Θεόδωρος,
  3. Καλανιδης Χάρης και
  4. Σαχανιδης Αναστάσιος.

Η διοίκηση του συλλόγου τους εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Άμεσος σκοπός μας είναι η προσπάθεια ανάδειξης και στήριξης νέων ταλαντούχων παικτών, τόσο από τον ίδιο τον σύλλογο, όσο και γενικότερα από την ποδοσφαιρομανα Δράμα. 

Συνέχιση συνεργασίας με τον Θέμη Αθανασιάδη

Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την συνέχιση συνεργασίας του συλλόγου, με τον ποδοσφαιριστή Θέμη Αθανασιάδη

Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την συνέχιση συνεργασίας του συλλόγου, με τον ποδοσφαιριστή Θέμη Αθανασιάδη (γεν. 23-8-2001), ο οποίος προέρχεται από τον ΠΑΟΠ Ν.Αμισου.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά Θέμη, με υγεία και πολλές επιτυχίες !

(γεν. 23-8-2001), ο οποίος προέρχεται από τον ΠΑΟΠ Ν.Αμισου.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά Θέμη, με υγεία και πολλές επιτυχίες !

Ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κλεο Λιπο

Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του συλλόγου, με τον ποδοσφαιριστή Κλεο Λιπο (γεν. 13-1-1996), ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Γεωργηεφένδη

Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την συνέχιση συνεργασίας του συλλόγου, με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Γεωργηεφένδη (γεν. 30-7-2004), ο οποίος προέρχεται από την “Δόξα Αντώνης Καστρινός”.

Ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θέμη Χατζηδιακο

Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του συλλόγου, με τον ποδοσφαιριστή Θέμη Χατζηδιακο (γεν. 7-11-2000), ο οποίος προέρχεται από τον Άρη Καλαμώνα.

Ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μάριο Μπαμπαλή

Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του συλλόγου, με τον ποδοσφαιριστή Μάριο Μπαμπαλή (γεν. 24-4-2001), ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Συνεργασία του συλλόγου, με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Παυλίδη

Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του συλλόγου, με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Παυλίδη (γεν. 22-2-1998), ο οποίος προέρχεται από την ομάδα του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου.

top 30 ημερών

Exit mobile version