ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Έξι τα κρούσματα κορονοϊού στο νομό Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Έκτο κρούσμα σε χωριό της Δράμας χωρίς συμπτώματα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Πρωινού Τύπου” ένα ακόμα κρούσμα κορονοϊού επιβεβαιώθηκε το περασμένο Σάββατο 11 Απριλίου στο Νοσοκομείο της Δράμας. Πρόκειται για μια γυναίκα από χωριό της Δράμας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, αισθάνθηκε κάποια στιγμή ότι δεν είχε οσμή και γεύση και πήγε στο Νοσοκομείο Δράμας. Εκεί ακολουθήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξέτασή της. Το τεστ που της έγινε αποδείχθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Παρ’ όλα αυτά, η γυναίκα δεν έχει κανένα άλλο σύμπτωμα – είναι ασυμπτωματική όπως λέγεται – και αποχώρησε από το Νοσοκομείο καθώς είναι καλά στην υγεία της. Η ίδια βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Τα μέχρι τώρα κρούσματα στη Δράμα

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Δράμα αφορούσε μία 50χρονη αεροσυνοδό που είχε επιστρέψει στη χώρα από ταξίδι στην Αίγυπτο. Η συγκεκριμένη ασθενής μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης όπου και νοσηλεύεται.

Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη Δράμα ήταν ένας 50χρονος, εργαζόμενος στον τομέα υγείας.

Τα δύο επόμενα κρούσματα, το 3ο και 4ο, ανακοινώθηκαν με ανακοίνωση των γιατρών του νοσοκομείου Δράμας χωρίς να δίνουν στοιχεία για τους ασθενείς.

Το 5ο επιβεβαιωμένο κρούσμα γυναίκα αστυνομικός και βρισκόταν σε καραντίνα στο Γενικό Νοσοκομείο.

top 30 ημερών

Exit mobile version