Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΑμεΑ Ν. Δράμας

Published

on

Ανανέωση σύμβασης παραχώρησης ισογείου στρατιωτικού ακινήτου «Πρώην Στρατολογικού Γραφείου Δράμας»

Υποδέχθηκαν τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας την Πέμπτη 11/3/2021, στα γραφεία του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας (πρώην στρατολογικό γραφείο Δράμας) τον εκπρόσωπο του Ταμείου Εθνικής Άμυνας Λοχαγό(Πζ) κ. Ελευθεριάδη Παντελεήμων απο την Ε’ μοίρα καταδρομών, προκειμένου να υπογραφεί απο τον Πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας κ. Αποστολίδη Κων/νο η νέα σύμβαση παραχώρησης του Ισογείου Στρατιωτικού ακινήτου(πρώην στρατολογικό γραφείο Δράμας) στο οποίο στεγάζεται το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας ευχαριστούν θερμά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Παναγιωτόπουλο Νικόλαο για την άμεση ανταπόκρισή του , τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Αλκιβιάδη Στεφανή, τον κυβερνητικό βουλευτή Δράμας ΝΔ κ. Μπλούχο Κων/νο για τις ενέργειές του, την Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ, την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ ΑΜΘ για τη στήριξή της και όλους όσους εργάστηκαν και συνέβαλλαν στη δρομολόγηση και επίτευξη του κοινωνικού αυτού σκοπού.

Ο εν λόγω χώρος, εξυπηρετεί πολλαπλά τις ανάγκες του Σωματείου, δεδομένου ότι επειδή είναι ισόγειος, είναι προσβάσιμος για τα άτομα με κινητική αναπηρία και επιπλέον βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, αγωνίζεται έντονα για την προάσπιση των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Με αφορμή τα πρόσφατα μέτρα ανακούφισης των ευπαθών ομάδων και των οικονομικά αδύναμων ατόμων που έλαβε ο Δήμος Παρανεστίου, προγραμματίστηκε επίσκεψη στο Δημαρχείο του Δ. Παρανεστίου που εδρεύει στο Νικηφόρο Δράμας προκειμένου να συγχαρούν απο κοντά εκπρόσωποι του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας στο πρόσωπο του Δημάρχου, το Δήμο Παρανεστίου, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους συνεργάτες τους . Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαρτίου και παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ.Καγιάογλου Αναστάσιος, ο Προέδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας κ.Αποστολίδης Κωνσταντίνος, η Γεν.Γραμματέας του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας κ.Διαμαντή Παναγιώτα, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δασκάλου Θωμάς και ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Παρανεστίου κ.Παπαδόπουλος Χρήστος.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας αφού ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τους σκοπούς του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας, τη δράση του και για τις υπηρεσίες που προσφέρονται, παρέδωσε συγχαρητήρια-ευχαριστήρια επιστολή για την ενέργεια στην οποία προέβη ο Δήμος Παρανεστίου και αφορά την μείωση των δημοτικών τελών εως και 100% απαλλαγή και των τελών ύδρευσης με όριο μείωσης ή απαλλαγής τα 150 m3 κυβικά μέτρα ετησίως, για τους οικονομικά αδύναμους δημότες του Δ.Παρανεστίου και για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δ.Παρανεστίου, αλλά και για την εν γένει στήριξη των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ.Καγιάογλου ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί στις σχολικές μονάδες του Δ.Παρανεστίου (WC ΑμεΑ, ράμπες)αλλά και για την προσβασιμότητα των κτηρίων του Δήμου Παρανεστίου.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου, αναφέρθηκε επίσης στις ενέργειες που έχει ξεκινήσει το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας για την επέκταση της οργάνωσης όλων των ΑμεΑ και των Γονέων και Κηδεμόνων αυτών και στους υπολοίπους Δήμους, πέραν του Δ. Δράμας και εξήγησε ότι σκοπός της προσπάθειας αυτής του Σωματείου είναι να διευκολύνει τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους να έρθουν σε επαφή με το Σωματείο, ιδρύοντας παραρτήματα στους κατα τόπους Δήμους προκειμένου να επισκέπτονται τα ΑμεΑ το χώρο αυτό και να μην αναγκάζονται να μεταβαίνουν στο Δήμο Δράμας όπου και βρίσκεται το κεντρικό γραφείο του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας. Σε πολύ θετικό κλίμα εξελίχθηκε όλη η συζήτηση, με τον Δήμαρχο κ Καγιάογλου να τάσσεται υπέρ των προσπαθειών του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας και αρωγός σε κάθε προσπάθεια που αφορά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η Kourtidis Group αναγνωρίζεται ως “Great Place to Work” στην Ελλάδα

Published

on

By

Μια πιστοποίηση που επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του Ομίλου για ένα υγιές και ιδανικό εργασιακό περιβάλλον

Με μεγάλη υπερηφάνεια, ο όμιλος εταιρειών Κουρτίδη ανακοίνωσε τη σπουδαία πιστοποίηση που έλαβε ως εταιρεία “Great Place to Work“, μια αναγνώριση που βασίζεται στις ανώνυμες αξιολογήσεις των εργαζομένων του. Με εντυπωσιακό ποσοστό 95%, η πιστοποίηση αυτή αποτελεί την επισφράγιση της συνεχούς δέσμευσης του ομίλου να δημιουργεί ένα εργασιακό περιβάλλον που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα, προάγει την ισότητα και ενθαρρύνει κάθε εργαζόμενο να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητές του.

H πιστοποίηση αυτή βασίζεται στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική έρευνα που διεξάγει η εταιρεία “Great place to work Hellas”, ένας οργανισμός που αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην κουλτούρα του χώρου εργασίας για περισσότερα από 30 χρόνια. Στόχος του είναι να βοηθά τις εταιρείες να χτίσουν και να διατηρούν ένα υγιές και εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, μέσα από την καλλιέργεια μιας κουλτούρας που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και την αναγνώριση.

Η επιτυχία της Kourtidis Group οφείλεται στη στοχευμένη στρατηγική της για δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που βασίζεται στην ομαδικότητα, την καινοτομία και την προσωπική εξέλιξη των εργαζομένων. Ο όμιλος, με επίκεντρο τον άνθρωπο, εστιάζει στη διαμόρφωση μιας κουλτούρας συνεργασίας, όπου η ανταλλαγή ιδεών και η ανοιχτή επικοινωνία αποτελούν τα θεμέλια για την επίτευξη κοινών στόχων. Με πρακτικές που δίνουν προτεραιότητα στην ανθρώπινη πλευρά της εργασίας, ο όμιλος επιτυγχάνει όχι μόνο την ενίσχυση της παραγωγικότητας, αλλά και τη δημιουργία ισχυρών δεσμών εμπιστοσύνης και αφοσίωσης.

Επιπλέον, το ταξίδι του ομίλου προς την επιχειρησιακή αριστεία περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη στρατηγική ανάπτυξης των ανθρώπινων πόρων. Συνεχώς ενσωματώνει προσαρμοσμένα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε εργαζόμενου, από νέους επαγγελματίες έως και τα ανώτερα στελέχη. Οι εξατομικευμένες ευκαιρίες μάθησης, όπως η παρακολούθηση διεθνών σεμιναρίων, η συμμετοχή σε διατμηματικές ομάδες εργασίας και οι πιστοποιήσεις επαγγελματικής εξειδίκευσης, ενισχύουν τη σταδιοδρομία των ανθρώπων του ομίλου και προσδίδουν σπουδαία αξία στις ομάδες τους. Επιπλέον, η δυναμική προσέγγιση onboarding του ομίλου διασφαλίζει ότι οι νέοι εργαζόμενοι ενσωματώνονται ομαλά, αποκτώντας βαθιά κατανόηση της εταιρικής κουλτούρας και των στρατηγικών στόχων.

«Για εμάς, η αναγνώριση ως “Great Place to Work”, δεν είναι μόνο μια πιστοποίηση. Είναι μια επιβεβαίωση των αξιών μας. Επενδύουμε στους ανθρώπους μας, γιατί πιστεύουμε ότι όταν οι εργαζόμενοί μας αισθάνονται την εκτίμηση και την υποστήριξη, τότε όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Η διάκριση αυτή είναι το αποτέλεσμα της ομαδικής μας προσπάθειας, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να θέτουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο κάθε μας πρωτοβουλίας» αναφέρει ο πρόεδρος του ομίλου, Νίκος Κουρτίδης.

Παράλληλα, η αντιπρόεδρος του ομίλου, Κωνσταντίνα Δημητρόβα, συμπληρώνει «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς η διάκριση αυτή αντικατοπτρίζει την κουλτούρα που έχουμε δημιουργήσει, μια κουλτούρα όπου κάθε φωνή ακούγεται, κάθε άτομο υποστηρίζεται και κάθε επιτυχία γιορτάζεται. Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας και τη συνεισφορά τους στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος εργασίας που πραγματικά αξίζει να αποκαλείται “Great Place to Work”».

Η διάκριση “Great Place to Work” αποτελεί για τον όμιλο εταιρειών Κουρτίδη όχι μόνο ένα σημαντικό επίτευγμα, αλλά και μια επιβεβαίωση των αξιών και της στρατηγικής του. Η  Kourtidis Group συνεχίζει να θέτει υψηλούς στόχους, με τον επόμενο σταθμό να είναι η υποψηφιότητα για την πιστοποίηση “Best Place to Work”, η οποία θα την εντάξει στην elite των εταιρειών της χώρας μας αναφορικά με το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον.

 

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παροχή κινήτρων για δύο θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο από τον Δήμο Δράμας

Published

on

By

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΡΑΜΑΣ Η ΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ο Δήμος Δράμας εξασφάλισε την παροχή κινήτρων για δύο θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο της πόλης, με την προκήρυξη να είναι ήδη ανοιχτή. Ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, ζήτησε και εξασφαλίστηκε η απαραίτητη γνωμοδότηση από τη νομική και την οικονομική υπηρεσία, προκειμένου ο Δήμος να έχει τη δυνατότητα παροχής κινήτρων στο ιατρικό προσωπικό των δημόσιων δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα της διοίκησης του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα, επιδοτείται το κατάλυμα διαμονής και η σίτιση δυο γιατρών οι οποίοι θα έρθουν στο Νοσοκομείο Δράμας μέσω της προκήρυξης που ήδη είναι ανοιχτή.

Το θέμα αυτό θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2025. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα εξειδικευτεί ο τρόπος παροχής της σίτισης και του καταλύματος διαμονής για τους ιατρούς. Επίσης, θα καθοριστεί το ύψος του χρηματικού επιδόματος, και θα προσδιοριστούν οι παροχές που θα προσφερθούν ανά περίπτωση και η χρονική διάρκεια ισχύος αυτών, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και την προσέλκυση των απαραίτητων ιατρών.

Ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη, δηλώνοντας:

“Η αγωνία μας για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Νοσοκομείου είναι μεγάλη. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι συμπολίτες μας να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με στόχο την αποτελεσματικότητα και την εξυπηρέτηση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας.”

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Προετοιμασία του Σχεδίου Ανάπτυξης της Π.Ε. Δράμας

Published

on

By

Τα κρίσιμα ζητήματα και προτεραιότητες του Δήμου Δράμας για την προετοιμασία του Σχεδίου Ανάπτυξης της Π.Ε.ΔΡΑΜΑΣ

Ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος, συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη για την προετοιμασία του Σχεδίου Ανάπτυξης  Π.Ε.ΔΡΑΜΑΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκπόνησης της Εθνικής Στρατηγικής Περιφερειακής και Τοπικής Ανάπτυξης που παρουσίασε ο Πρωθυπουργός.

Στην τηλεδιάσκεψη η οποία έγινε υπό τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Θανάση Κοντογεώργη, συμμετείχαν επίσης

  • ο Βουλευτής Π.Ε. Δράμας, Δημήτριος Κυριαζίδης,
  • ο  Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης,
  • ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Μιχαήλ Μουρβετίδης και οι Δήμαρχοι
  • Δοξάτου, Γεώργιος Βογιατζής,
  • Κάτω Νευροκοπίου , Ελευθέριος Ταμπουρίδης,
  • Παρανεστίου, Αναστάσιος Καγιαόγλου,
  • Προσοτσάνης,Θεόδωρος Αθανασιάδης.

Τα κρίσιμα ζητήματα και προτεραιότητες του Δήμου Δράμας στα οποία εστίασε ο Δήμαρχος για την προετοιμασία του Σχεδίου Ανάπτυξης της Π.Ε.ΔΡΑΜΑΣ, στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής Περιφερειακής και Τοπικής Ανάπτυξης, εστιάζονται σε δύο βασικούς άξονες:

Άξονας 1: Υποδομές Νομού Δράμας

  • Οδικοί Άξονες: Άμεση ολοκλήρωση των οδικών αξόνων Δράμα-Αμφίπολη και Δράμα-Καβάλα για την άρση της απομόνωσης της περιοχής.
  • Υγεία: Ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας και χρηματοδότηση από την κεντρική διοίκηση για την προσέλκυση ιατρών.
  • Εκπαίδευση: Ενίσχυση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με νέα τμήματα.
  • Στρατιωτικές Μονάδες: Διατήρηση των υφιστάμενων στρατιωτικών μονάδων στην περιοχή.

Άξονας 2: Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη

  • Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) 2021-2027: Ανάδειξη της Δράμας ως βιώσιμη και ελκυστική πόλη. Ενέργειες περιλαμβάνουν περιβαλλοντική αναβάθμιση, συστήματα πρόληψης βανδαλισμών και δράσεις δικτύωσης.
  • Συγκεκριμένα Έργα: Περιλαμβάνουν βιωματικούς κόμβους πολιτών, αναβάθμιση δημοσίων χώρων, και ανάπτυξη συστημάτων πρόληψης.

Ο Δήμος Δράμας στοχεύει στη βιώσιμη αστική ανάπτυξη, ενισχύοντας την τοπική κοινωνία και οικονομία, σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία και τους φορείς.

Continue Reading

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ εκλογών ΔΡΑΜΑΣ για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ:

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο στο δρόμο Σέρρες-Δράμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Πέτρος Τσολιάς –  Γενικός Διευθυντής κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στο Δήμο Δράμας για το 2025

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Νίκου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελευθερία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

Κάθετα αντίθετος ο δήμαρχος Δράμας στις συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Μανούσο άκουσε με..

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Φεστιβάλ Δράμας: Ανοιχτή επιστολή προς την κινηματογραφική κοινότητα

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Ημερολόγιο 2025 με θέμα τους Αράπηδες Μοναστηρακίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Διακοπή νερού σήμερα Δευτέρα 30/12 ,από τις 23:00 έως τις 06:00

Εκλογές 20192 μήνες ago

Γιάννης Σακαρίδης: Με διώχνουν. Φεστιβάλ Δράμας: Θα κάνουμε διαγωνισμό

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Επιλογή νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για τον οδικό άξονα Δράμα – Καβάλα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

Ο Τοίχος Καλοσύνης Δράμας: Χριστουγεννιάτικη Συλλογή 2024

Εκλογές 20193 μήνες ago

Δράσεις για τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Η Kourtidis Group αναγνωρίζεται ως “Great Place to Work” στην Ελλάδα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Παροχή κινήτρων για δύο θέσεις ιατρών στο Νοσοκομείο από τον Δήμο Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Προετοιμασία του Σχεδίου Ανάπτυξης της Π.Ε. Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Παίξε & Κέρδισε Δώρα – “Κυκλική Οικονομία”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Υποστήριξη και εξυπηρέτηση ατόμων με προβλήματα Μνήμης και Άνοια

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Πέτρος Τσολιάς –  Γενικός Διευθυντής κόμματος «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»

Πολιτιστικά4 εβδομάδες ago

Ανοιχτή πρόσκληση για την πλήρωση της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Εξ αποστάσεως διαχειριζόμενων έξυπνων απινιδωτών Δήμου Δράμας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα στον Πρίνο της Θάσου

Πολιτιστικά4 εβδομάδες ago

Πανηπειρωτική Ένωση Ν. Δράμας: Αρτοκλασία και κοπή βασιλόπιτας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για τον οδικό άξονα Δράμα – Καβάλα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Ρύθμιση οφειλών προς το Δήμος Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Διακοπή νερού σήμερα Δευτέρα 30/12 ,από τις 23:00 έως τις 06:00

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στο Δήμο Δράμας για το 2025

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Ημερολόγιο 2025 με θέμα τους Αράπηδες Μοναστηρακίου

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών