ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αντιδράσεις για ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας του Τελωνείου

Δημοσιεύθηκε

στις

«Η ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας του Τελωνείου Δράμας θα είναι μια ακόμα υποβάθμιση της περιοχής μας στο πλαίσιο της κατάργησης δομών και Υπηρεσιών, η οποία θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις τοπικές επιχειρήσεις και στους συναλλασσόμενους με αυτό», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και περιφερειακός σύμβουλος Δράμας, Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες ότι ζητήθηκε από το τελωνείο να προβεί σε ποσοτική καταγραφή των εργασιών του προκειμένου να αξιολογηθεί η σκοπιμότητα λειτουργίας του. «Ο ρόλος του Τελωνείου δεν εξαντλείται μόνο στον έλεγχο διακίνησης εμπορευμάτων από τη γείτονα Βουλγαρία», δήλωσε, τονίζοντας πως πλήθος υπηρεσιών προσφέρονται στους συναλλασσόμενους οι οποίες απαιτούν τη φυσική παρουσία τελωνειακού υπαλλήλου και δε μπορούν να παρασχεθούν στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διαδικασίας.

Ο κ. Παπαεμμανουήλ απηύθυνε κάλεσμα στους τρεις βουλευτές του νομού Δράμας να δραστηριοποιηθούν στο θέμα, και παρότρυνε όλους τους δημάρχους αλλά και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου της περιοχής να τοποθετηθούν δημόσια σε μια τέτοια κίνηση.

top 30 ημερών

Copyright © 2001 - 2021 | GoGrama.Gr - Η Πύλη μας

Exit mobile version