ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αυτοδιοίκηση Πολιτών: Ψεύδεται το ΕΚ Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ

Η εκπρόσωπος της Αυτοδιοίκησης Πολιτών Καραγαϊτάνη Γιάννα, καταψήφισε την εισήγηση σχετικά με την αύξηση των διδάκτρων όπως φαίνεται στην αναρτημένη στη Διαύγεια απόφαση με αριθμό 27/2019 και μάλιστα με πολύ συγκεκριμένη αιτιολογία όπως φαίνεται παρακάτω:

“….διαφωνούντων της συμβούλου Κ. Καραγαϊτάννη Γιάννας η οποία αναφέρει ότι καταψηφίζει την αύξηση των διδάκτρων καθώς σκοπός του ωδείου είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη της μουσικής παιδείας της πόλης και συγκεκριμένα να συμβάλλει στη μουσική εκπαίδευση όλων των παιδιών μας.
Η αρχή της ανταποδοτικότητας πρέπει να τηρείται χωρίς να αποκλίνει από το βασικό σκοπό του ωδείου. Προσιτή μουσική εκπαίδευση για τους πολλούς αντί ακριβής για λίγους.”

Παρότι καταψηφίσαμε την απόφαση περί αύξησης διδάκτρων, μας προκάλεσε έκπληξη η προφανής επιλεκτική “τύφλωση” της πρωτοπορίας της εργατικής τάξης, του Εργατικού Κέντρου Δράμας, όσον αφορά τον μοναδικό – υποτίθεται-σύμβουλο που καταψήφισε την απόφαση με την οποία, πράγματι η Δημοτική Αρχή αυξάνει τα δίδακτρα .
Όμως, από την πολλή αγωνιστικότητα, η Διοίκηση του ΕΚΔ δεν μπήκε στον κόπο να διασταυρώσει τις “αποκαλυπτικές” πληροφορίες που νόμιζε ότι ανακάλυψε.

Ως ελάχιστη ενέργεια από την πλευρά της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Δράμας περιμένουμε ένα δελτίο τύπου που να αποκαθιστά την αλήθεια…

Το γραφείο Τύπου

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

top 30 ημερών

Exit mobile version