ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Βίκυ Κασάπη: θα υπερασπιστώ τα συμφέροντα των συμπολιτών μου και της πόλης μου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανάρτηση της Vicky Kasapi στον λογαριασμό της στο facebook

Ως μέλος της παράταξης Project Δράμα 2020, τακτικό μέλος του Δ. Σ. της ΔΕΚΠΟΤΑ και αναπληρωματικό μέλος της διαπαραταξιακής επιτροπής της Ονειρούπολης έχω να πω ότι για την επόμενη διετία τουλάχιστον που θα εκτελέσω τη θητεία μου, θα υπερασπιστώ με κάθε δυνατό τρόπο τα συμφέροντα των συμπολιτών μου και της πόλης μου.

Σε αυτή τη διαδρομή δεν ήρθαμε για στείρες αντιπολιτεύσεις ούτε για να διαφωνούμε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης επειδή έτσι απλά μάθαμε…

Ήρθαμε για να ασκήσουμε χρηστή διοίκηση, να ελέγχουμε, να προλαμβάνουμε και να εξασφαλίζουμε την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία τόσο της ΔΕΚΠΟΤΑ όσο και του Δήμου.

Αν κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν τη νομιμότητα, τη διαύγεια και τη διαφάνεια να την διαβάλουν με ψεύδη που διασπείρονται ασύστολα μέσα στην πόλη μας πλανώνται πλάνην οικτρά.

Οι πολίτες ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ στη γνώση, στη χρηστή διοίκηση, στη σωστή διαχείριση και βάσιμη προσδοκία σε ένα ορθό αποτέλεσμα εφόσον αυτά τηρούνται ως απαράβατοι κανόνες. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε μπροστά σε τίποτε.

Η πόλη μας έχει ανάγκη τους πολλούς και όχι τους λίγους.

Δεν πρόκειται να διστάσουμε, δεν έχουμε κόστος εμείς. Κ Α Ν Ε Ν Α!!!! 

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

top 30 ημερών

Copyright © 2001 - 2021 | GoGrama.Gr - Η Πύλη μας

Exit mobile version