ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δέκατος θάνατος στην Ελλάδα. Τέσσερις νεκροί σε ένα εικοσιτετράωρο.

Δημοσιεύθηκε

στις

Πηγή: news247.gr

Μία 93χρονη έχασε τη ζωή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Έπασχε από σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.

Ένας ακόμη θάνατος σημειώθηκε σήμερα ανεβάζοντας τον κατάλογο των νεκρών από κορονοϊό στους 10. Πρόκειται για 93χρονη γυναίκα η οποία νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Κατάγονταν από την Ηλεία είχε επαφή με το γκρουπ των ταξιδιωτών στους Αγίους Τόπους.

Πρόκειται για την πρώτη γυναίκα θύμα του ιού καθώς τα προηγούμενα θύματα ήταν άνδρες και το δέκατο θύμα στη χώρα από την αρχή της εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού

Είχαν προηγηθεί σήμερα άλλοι 3 θάνατοι, όλοι άνδρες.  Να σημειώσουμε ότι τα κρούσματα στην Ελλάδα αυξάνονται σχετικά ήπια.

Κατά την ενημέρωση της Παρασκευής από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 31 και συνολικά στη χώρα έχουμε 495.

Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε ότι έχουν χάσει τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο 3 άνθρωποι, όμως μετά την ανακοίνωση υπήρξε μια ακόμη απώλεια ζωής.

Από τα κρούσματα, 84 έχουν απροσδιόριστη πηγή μετάδοσης. Συνολικά 90 ασθενείς νοσηλεύονται, εκ των οποίων 20 είναι διασωληνωμένοι, ενώ η μέση ηλικία των τελευταίων είναι πάνω από τα 72 έτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι 19 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο. Συνολικά έχουν γίνει περισσότεροι από 7200 έλεγχοι δειγμάτων.

top 30 ημερών

Exit mobile version