ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήλωση Γιάννη Ξανθόπουλου, υποψήφιου Βουλευτού ΚΙΝΑΛ Δράμας.

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο χώρος του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, όπως αυτός εκφράστηκε  κυρίως από τον κομματικό φορέα του ΠΑΣΟΚ, από το 1974 και εντεύθεν πρωταγωνιστεί στα πολιτικά  πράγματα του τόπου μας και το έργο του έχει αξιολογηθεί ως θετικό από τον Ελληνικό λαό με αλλεπάλληλες νίκες σε εκλογικές αναμετρήσεις, με τελευταία το 2009.
Λάθη τακτικής , δικά μας,αλλά κυρίως οι σειρήνες του λαϊκισμού , της υποσχεσιολογίας και η εκμετάλλευση της οικονομικής κρίσης από άλλους πολιτικούς χώρους,  είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση  μεγάλου ποσοστού των ψηφοφόρων μας.
Στόχος του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), του φορέα που θα μας  οδηγήσει  στις εθνικές εκλογές του 2019, είναι  η συσπείρωση  του χώρου, η επαναπροσέγγιση όσων μας εγκατέλειψαν, αλλά και η  πρόσκληση νέων ψηφοφόρων, μέσω της πρότασης και του ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑ, που ήδη έχει κοινοποιηθεί  στους πολίτες.
Υπηρετώ τον χώρο μας από το 1974. Η προσεχής εκλογική αναμέτρηση είναι η ένατη, (9η), στην οποία  θα λάβω μέρος  εκπροσωπώντας την παράταξη και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των παραπάνω στόχων , επ΄ ωφελεία του τόπου και του Δραμινού λαού.

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

top 30 ημερών

Copyright © 2001 - 2021 | GoGrama.Gr - Η Πύλη μας

Exit mobile version