ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήλωση Θ. Ξανθόπουλου για την άγρια δολοφονία του Δραμινού Γ. Καραϊβάζ

Δημοσιεύθηκε

στις

Δήλωση Θ. Ξανθόπουλου, βουλευτή Δράμας, τομεάρχη Δικαιοσύνης της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την άγρια δολοφονία του Δραμινού δημοσιογράφου Γ. Καραϊβάζ

Η Δημοσιογραφία πενθεί, η Κοινωνία προβληματίζεται και η Δημοκρατία βάλλεται. Η Γενέτειρα Γη δέχθηκε το σώμα του τέκνου της και τα ερωτήματα πλανώνται στη Δραμινή Κοινωνία. Όταν ένας δημοσιογράφος δολοφονείται, η Δημοκρατία πληγώνεται. Όταν ένας συμπατριώτης μας χάνει τη ζωή με τόσο αποτρόπαιο, βάναυσο τρόπο, οι απαντήσεις πρέπει να είναι πειστικές.

Ο κ. Υπουργός έχει την ευθύνη να οδηγήσει τους δράστες στη Δικ/νη, που με τη σειρά της θα πρέπει να ερευνήσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Κυρίως όμως η Κυβέρνηση οφείλει να λάβει μέτρα που να αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα παραμένει προηγμένη Ευρωπαϊκή χώρα, όπου το Κράτος Δικαίου λειτουργεί ακώλυτα κι αποτελεί εγγύηση για τα δικαιώματα των Πολιτών αλλά και της Κοινωνίας στο σύνολό της.

top 30 ημερών

Exit mobile version