ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γήπεδο Handball μοντέλου 5×5 στην πόλη μας

Δημοσιεύθηκε

στις

Δελτίο από την Γυμναστική  Ένωση  Δράμας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 στο γραφείο της Ονειρούπολης στην πόλη μας συνάντηση στην οποία πήραν μέρος ο Δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος Χριστόδουλος, ο Πρόεδρος του συλλόγου μας και υπεύθυνος της Ονειρούπολης κ.Μαυρίδης Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ο.Χ.Ε. κ. Γκαντής Κωνσταντίνος, ο Τεχνικός σύμβουλος της Ο.Χ.Ε. κ. Τογανίδης Θεόδωρος, ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑΜΑΘ κ. Χατζηκωνσταντίνου Ησαΐας και ο Γεν.Γραμματέας της «ΔΡΑΜΑ 1984» κ.Παγωνίδης Κωνσταντίνος.

Στη συνάντηση η οποία έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα συζητήθηκαν προβλήματα και προοπτικές ανάπτυξης του αθλήματος στην πόλη μας γενικότερα.

Ειδικότερα μεταξύ άλλων συζητήθηκε η δημιουργία γηπέδου Handball μοντέλου 5×5 ποδοσφαίρου και η ανάπτυξη του Beach Handball στην πόλη της Δράμας.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του δεσμεύτηκε για την δημιουργία του πρώτου και αποκάλυψε το προχωρημένο σχέδιο του Δήμου Δράμας αναφορικά με το γήπεδο Beach Handball και τα χρήματα που θα διατεθούν για τον λόγο αυτό, έτσι ώστε να μπορεί να διοργανωθεί πρωτάθλημα στην πόλη μας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Γ.Ε.ΔΡΑΜΑΣ

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

top 30 ημερών

Exit mobile version