ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Διαγωνισμός για ανάδοχο Λειτουργίας Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού

Δημοσιεύθηκε

στις

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν είναι λίγοι αυτοί που προσβλέπουν στην ομαλή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου. Δεν είναι μόνον οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του χειμερινού τουρισμού, αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής οι οποίο αισθάνονται τη διαφορά στην οικονομία τους τόπου τους σε κάθε θετική χρονιά λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης προχωρά σε διαγωνισμό για την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού για τη χιονοδρομική περίοδο 2018/219 προϋπολογισμού 246.512 ευρώ.

[button type=”link” link=”http://www.pamth.gov.gr/images/diagonismoi/drama/2018/12102018diak.pdf” variation=”btn-info” target=”blank”]Η Διακήρυξη[/button] [button type=”link” link=”http://www.pamth.gov.gr/images/diagonismoi/drama/2018/12102018peri.pdf” variation=”btn-info” target=”blank”]Η Περίληψη[/button]

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού αποτελεί βασικό τουριστικό πόλο έλξης επισκεπτών για αναψυχή και άσκηση τουριστικής και αθλητικής χιονοδρομίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και η εύρυθμη λειτουργία του μετά από περιόδους δυσχερειών και προβλημάτων θα αποκαταστήσει την θέση του μεταξύ των σημαντικότερων χιονοδρομικών κέντρων της χώρας, θα αυξήσει την προσέλευση των επισκεπτών και θα συμβάλει στον στόχο της Περιφέρειας για την αύξηση του τουρισμού στην περιοχή και συνεπώς αποτελεί βασικό αναπτυξιακό στόχο αφού ενισχύει την απασχόληση και παρέχει κίνητρα για επενδύσεις στον τουριστικό τομέα. Στόχος της σύμβασης είναι η κανονική, ασφαλής, εύρυθμη, αποτελεσματική και σύμφωνα με τα οριζόμενα στις περί χιονοδρομικών κέντρων διατάξεις, λειτουργία του.

 

top 30 ημερών

Copyright © 2001 - 2021 | GoGrama.Gr - Η Πύλη μας

Exit mobile version