ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Διαφάνεια στα χρόνια του Κορονοϊού

Δημοσιεύθηκε

στις

Γραφείο Τύπου Αυτοδιοίκησης Πολιτών

Προβολή ταινίας μικρού μήκους Φεστιβάλ Δράμας « Διαφάνεια στα χρόνια του Κορονοϊού»

Στην  αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού (Π.Ο.Φ.Τ.Μ.Μ.)  Δράμας   (Tετάρτη 15/04/2020) μέσω τηλεδιάσκεψης , ως  πρώτο θέμα της πρόσκλησης  είναι η Πρόσληψη νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Προφανώς η τηλεδιάσκεψη φαίνεται ότι θα εξελιχτεί σε τηλεμαγείρεμα καθώς η εισήγηση που δόθηκε στα μέλη του Δ.Σ. αποκαλύπτει  πως η  διαδικασία που τηρείται είναι η μη ύπαρξη διαδικασίας ..!!!!  (Η πρόσκληση συνοδεύεται από ένα βιογραφικό, μια υπηρεσιακή εισήγηση  και …. καμία εισήγηση από τον  Πρόεδρο του Οργανισμού κο Δεμερτζή.)

Χωρίς  να ονομάζεται ο τρόπος (σύμβαση έργου??) , χωρίς να ανακοινωθεί πουθενά, χωρίς μια δημόσια πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος, χωρίς απολύτως καμία ντροπή καλείται το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Οργανισμού να αποφασίσει την πρόσληψη του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας  όχι μόνο με παράνομο αλλά και με ανήθικο τρόπο .

Στο επιχείρημα που «σκαρφίστηκε» ο Πρόεδρος του Οργανισμού κος Δεμερτζής και ο Δήμαρχος κος Μαμσάκος ότι τάχα μια δημόσια διαδικασία θα «πρόσβαλε τη μνήμη του Αντώνη» απαντάμε πως ακριβώς αυτή η διαδικασία είναι που προσβάλλει όχι μόνο  τη μνήμη του Αντώνη Παπαδόπουλου, αλλά ταυτόχρονα αδικεί (το ταλαντούχο κατά τα άλλα) πρόσωπο που προτάθηκε.
Είναι προφανές πως η Αυτοδιοίκηση Πολιτών καταγγέλλει το επιχειρούμενο παράνομο «μαγείρεμα» για μια τόσο σοβαρή υπόθεση όπως είναι η επιλογή του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας και καλεί τα μέλη του Δ.Σ. να καταψηφίσουν την επαίσχυντη εισήγηση και να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία πρόσληψης.

 

top 30 ημερών

Exit mobile version