ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δράση στο Πάρκο του handball σε συνεργασία με ΕΘΝ.Ο.Α.

Δημοσιεύθηκε

στις

Πλήθος κόσμου και εκατοντάδες παιδιά στην γιορτή που συνδιοργάνωσαν ΕΘΝ.Ο.Α., και ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986.

Έλαμψε για ακόμη μια φορά το Πάρκο του handball στην Ονειρούπολη Δράμας. Ο Δραμινός σύλλογος και η ΕΘΝ.Ο.Α. συνδιοργάνωσαν μια όμορφη γιορτή για όλα τα παιδιά της Ονειρούπολης αλλά και των αθλητικών συλλόγων της περιοχής.

Σημαντικότατη ήταν η παρουσία του Ολυμπιονίκη και Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Χαλκίδη ο οποίος φωτογραφήθηκε με παιδιά και στελέχη, ενώ μίλησε και για την σπουδαία αθλητική του καριέρα συμβουλεύοντας τους νέους αθλητές που παραβρέθηκαν.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία του ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Γιάννης Καψημάλης και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων.

Η Έρασπορ για 15΄μετέδιδε απευθείας τις συνεντεύξεις των εκλεκτών παραβρισκόμενων,  ενώ το STAR Βορείου Ελλάδος αφιέρωσε εκπομπή με τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Το Πάρκο του handball θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και τις 2/1/2019 όπου στην τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί γιορτή προς τιμή των 25 εθελοντών τους οποίους ο σύλλογος θερμά ευχαριστεί για την σημαντικότατη βοήθειά τους χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η δράση.

Επίσης θερμά ευχαριστούμε την ΕΘΝ.Ο.Α. για την υποστήριξή της και ελπίζουμε σε περεταίρω συνεργασία στις επόμενες δράσεις του συλλόγου.

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

top 30 ημερών

Exit mobile version