ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΡΑΣΗ: Διαδικτυακές συναντήσεις για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΔΡΑΣΗ» με αφορμή τις νέες ειδικές καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί και με γνώμονα πάντα την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας της Δραμινής κοινωνίας, σχεδιάζει διαδικτυακές συναντήσεις (skype) για εφήβους και νέους που βρίσκονται στην αναμονή των πανελληνίων εξετάσεων.

Παράλληλα σχεδιάζει διαδικτυακές συναντήσεις και για τους γονείς των παιδιών αυτών.

Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι τόσο η ψυχολογική υποστήριξη τόσο των εφήβων και των γονιών, όσο και η διαχείριση των συναισθημάτων του άγχους και της ανασφάλειας.

Οι έφηβοι αλλά και οι γονείς των εφήβων αυτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτές τις συναντήσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του κέντρου μας το οποίο είναι 2521030053, καθημερινά από τις 9:00 -14:00 από τις 21-04-2020 έως και 30-04-2020, ή μπορούν να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση

drasidrama@gmail.com

drasidrama@gmail.com

drasidrama@gmail.com

drasidrama@gmail.com

Ο αριθμός των ατόμων ανά συνάντηση θα είναι από 4 μέχρι 8 μέγιστος.

Οι μέρες, οι ώρες, καθώς και ο αριθμός αυτών των συναντήσεων θα καθοριστούν μετά από συμφωνία με  τους  ενδιαφερόμενους.

Εάν υπάρξουν πολλοί ενδιαφερόμενοι θα δημιουργηθούν και άλλες  διαδικτυακές συναντήσεις.

Υπεύθυνος των συναντήσεων αυτών είναι ο Βλάχος Κων/νος Ψυχολόγος.

Οι νέοι και οι έφηβοι κάτω των 18 ετών θα πρέπει να έχουν μια απλή γραπτή βεβαίωση συναίνεσης από τους γονείς ή κηδεμόνες τους, για την συμμετοχή τους σε αυτές τις συναντήσεις.

top 30 ημερών

Exit mobile version