ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Εκτός δημοτικών εκλογών οι Ενεργοί Πολίτες

Δημοσιεύθηκε

στις

«Μετά από διαβούλευση μεταξύ των στελεχών της Αυτοδιοικητικής Παράταξης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ αποφασίσαμε την μη συμμετοχή μας στις προσεχείς Δημοτικές  Εκλογές της 26ης Μαίου 2019»

Με αυτή την λιτή ανακοίνωση της παράταξης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ αλλάζει ριζικά το προεκλογικό σκηνικό στη Δράμα. Μια παράταξη που με την παρουσία της και την εμφάνιση της είχε δημιουργήσει μια άλλου τύπου δυναμική για άγνωστους προς το παρόν λόγους δεν συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Μαίου του 2019.

Η παράταξη αυτή δημιουργήθηκε πρόσφατα μετά από την συννενόηση ανάμεσα στους κυρίους Ανέστη Τερζή και Ηρακλή Χατζηθεοδωρίδη και μιας σημαντική μέρίδας πολιτών που αποφάσισαν να ενισχύσουν το εγχείρημα τους. Ωστόσο  σήμερα τα πολιτικά-αυτοδιοικητικά δεδομένα αλλάζουν η παράταξη δεν συμμετέχει στις εκλογές και πλέον όπως φαίνεται κάποιοι ίσως «ανακουφιστούν» από την μη κάθοδο της. Βεβαίως σε αναμονή βρισκόμαστε για το τι θα κάνουν τα στελέχη της στο προσεχές διάστημα ενόψει των εκλογών.

Το βέβαιο πάντως είναι ότι το επόμενο διάστημα και ίσως μέχρι τις εκλογές παρουσιαστούν και τα δεδομένα που οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση

Αν. Σακ.

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

top 30 ημερών

Copyright © 2001 - 2021 | GoGrama.Gr - Η Πύλη μας

Exit mobile version