ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

«Ενώνουμε τη Δράμα» Επισκέψεις σε φορείς της Δράμας. 

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζουμε με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα» τις επισκέψεις μας σε φορείς της Δράμας.

Χθες επισκεφθήκαμε τη Δημόσια Βιβλιοθήκη, ένα εξαιρετικό μορφωτικό, πνευματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό κέντρο για όλους τους Δραμινούς, που συμβάλει στην ανύψωση του πνευματικού επιπέδου της κοινωνίας μας.

Σήμερα επισκεφθήκαμε το Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας, ξεναγηθήκαμε από τον προϊστάμενο και συζητήσαμε για τα σχέδια που έχουμε σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων της Δράμας, για να συμβάλουμε στο έργο αυτής της σπουδαίας υπηρεσίας για την ιστορία του του τόπου μας.

Φυσικά αισθάνθηκα τιμή που μου αναγνωρίζεται από τους υπαλλήλους αυτών των φορέων η συμβολή μου ως Δήμαρχος στο έργο τους και χαίρομαι που οι υπάλληλοι της Βιβλιοθήκης μου μετέφεραν ότι είμαι ο μοναδικός Δήμαρχος που έχει επισκεφθεί τόσες φορές τη Βιβλιοθήκη τονίζοντας την άψογη συνεργασία που είχαμε και έχουμε. Πραγματικά πρόκειται για 2 σημαντικούς φορείς που αποτελούν επένδυση για τον τόπο μας και τους οποίους η παράταξή μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα συμπαραστάτης στο έργο τους.

 

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

top 30 ημερών

Exit mobile version