ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ετήσιος Τοπικός Διαγωνισμός – Έκθεση ΕΦΩΠ 2018

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένωση Φίλων Ωδικών Πτηνών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση από το Σύλλογο μας του 7ου Τοπικού Διαγωνισμού μορφολογίας καναρινιών χρώματος και τύπου, ευρωπαϊκών αγριοπουλιών και υβριδίων (κατηγορίες E, D, G, H).

Στο διαγωνισμό μας προσκλήθηκαν και αποδέχθηκαν την πρόσκληση να κρίνουν τα διαγωνιζόμενα πτηνά, ο Έλληνας κριτής μορφολογίας διαγωνισμών καναρινιών χρώματος, κ. Καλαμαράς Σπύρος της Ελληνικής Ορνιθολογικής Ομοσπονδίας και αναγνωρισμένος διεθνής κριτής (OMJ) από την Παγκόσμια Ορνιθολογική Συνομοσπονδία (COM) και ο Γερμανός κριτής κ. Hungenberg Olaf, κριτής μορφολογίας διαγωνισμών καναρινιών χρώματος, τύπου, αγριοπουλιών και υβριδίων, των Γερμανικών Ομοσπονδιών AZ – DKB και αναγνωρισμένος διεθνής κριτής (OMJ) από την Παγκόσμια Ορνιθολογική Συνομοσπονδία (COM).

Φέτος όμως ο σύλλογος μας στον φετινό διαγωνισμό μας κάνει δύο ξεχωριστές πρωτοφανής διαγωνιστικές εκδηλώσεις για τα δεδομένα του συλλόγου και της πόλης μας.

Πιο συγκεκριμένα για πρώτη φορά θα γίνει φέτος διαγωνισμός καναρινιών φωνής Τιμπράντο (κατηγορία C), από το Club Τιμπράντο του συλλόγου μας.

Στο διαγωνισμό προσκλήθηκε και αποδέχθηκε την πρόσκληση να κρίνει τα διαγωνιζόμενα πτηνά ο Γερμανός κριτής κ. Karl Heinz Aibel, καταξιωμένος κριτής καναρινιών φωνής Τιμπράντο της Γερμανικής Ομοσπονδίας DKB και αναγνωρισμένος διθνής κριτής (OMJ) από την Παγκόσμια Ορνιθολογική Συνομοσπονδία (COM).

Επίσης σε συνεργασία και υπό την αιγίδα του «Greek Gloster Club» (OFFICIALLY REGOGNIZED MEMBER OF INERNATIONAL GLOSTER BREEDERS ASSOCIATION) θα διοργανωθεί παράλληλος διαγωνισμός «GLOSTER SHOW».

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Δράμας.

Το πρόγραμμα του διαγωνισμού έχει ως εξής :

ΤΕΤΑΡΤΗ  7/11 υποδοχή στον χώρο των διαγωνιζόμενων πτηνών

ΠΕΜΠΤΗ 8/11 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/11 κρίσεις των πτηνών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/11 (14:00-19:00), ΣΑΒΒΑΤΟ 10/11(10:00-19:00) & ΚΥΡΙΑΚΗ 11/11 (10:00-14:00) έκθεση για το κοινό.

Την Κυριακή 9/11 στις 12:00 βραβεύσεις των νικητών του διαγωνισμού.

Για κάθε εκτροφέα ορίζονται τα εξής ποσά για πτηνά του που θα συμμετέχουν:

  • Για τον διαγωνισμό μορφολογίας καναρινιών χρώματος και τύπου, ευρωπαϊκών αγριοπουλιών και υβριδίων (κατηγορίες E, D, G, H):

Δύο ευρώ (2€) ανά διαγωνιζόμενο πτηνό ως τα δέκα (10) πτηνά, από έντεκα (11) ως και τα είκοσι (20) πτηνά ενάμισι ευρώ (1,5€) και πλέον των εικοσιένα (21) πτηνών χωρίς αντίτιμο

  • Για τον διαγωνισμό καναρινιών φωνής Τιμπράντο (κατηγορία C) τέσσερα ευρώ (4€) ανά διαγωνιζόμενο πτηνό.

Ο κατάλογος αποτελεσμάτων είναι υποχρεωτικός για όλους τους συμμετέχοντες και το κόστος του ανέρχεται στα πέντε ευρώ (5€).

ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: Μαυρίδης Ελευθέριος

ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: Τομπαΐδης Μιχάλης

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: Τσακαλίδης Δημήτριος

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: Τάντος Ιωάννης

[signoff predefined=”Google”][/signoff]

top 30 ημερών

Exit mobile version