Βουλευτικές

Η Ντόρα Τουφεκτσή υποψήφια με την ΝΔ στη Δράμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ντόρα Τουφεκτσή με ανάρτησή της χθες στο προφίλ της στο facebook ενημερώνει ότι αποδέχθηκε την πρόταση που της έγινε από την παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ να συμμετέχει στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ως υποψήφια βουλευτής

Η ανάρτηση

 

Ας μιλήσουμε!
Μεγάλη μου τιμή αποτελεί η πρόταση που μου έγινε από την παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ να συμμετέχω στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ως υποψήφια βουλευτής!
Σας ανακοινώνω λοιπόν την υποψηφιοτητά μου, δείχνοντας την εμπιστοσύνη μου στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον @kyriakos_ , με γνώμονα την πεποίθηση πως αξίζουμε καλύτερα! Η ΠΑΤΡΙΔΑ αξίζει καλύτερα! Ο ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ αξίζει καλύτερα και η κάθε ψήφος αποτελεί το μέσο για να το πετύχουμε και να τον βγάλουμε απο την απομόνωση!
Ποια είμαι:
Ονομάζομαι Θεοδώρα (Ντόρα) Τουφεκτσή, έχω γεννηθεί στη Δράμα στις 11-08-1990, με καταγωγή από το Δασωτό Κ. Νευροκοπίου, όπου και διέμενα μέχρι τα 15 μου έτη. Ασκώ τη μαχόμενη δικηγορία και παράλληλα είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια Τραπεζικής στο ΕΑΠ. Στη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων, διετέλεσα συνδικαλιστικό στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής στο ΔΠΘ και πλέον εκφράζω την επιθυμία μου να παλέψω για την πατρίδα μου, ζητώντας την ψήφο σας!
Με εκτίμηση!
Ρεπορτάζ της εφημερίδας “Χρονικά”:

Περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση από τη ΝΔ σχετικά με τα ονόματα των υποψήφιων για όλη την επικράτεια, όλα δείχνουν ότι υποψήφιοι βουλευτές για το νομό Δράμας θα είναι οι παρακάτω:

 

Δημήτρης Κυριαζίδης – νυν Βουλευτής ΝΔ

 

Παναγιώτης Μάγγαλος – Γυναικολόγος

 

Κώστας Μπλούχος – Χειρουργός

 

Θεοδώρα (Ντόρα) Τουφεκτσή (το γένος Γιαννουχαηλίδου) – Δικηγόρος

 

Γιώτα Τσιαμούρα – Ελ. Επαγγελματίας

Advertisement

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

top 30 ημερών

Exit mobile version