ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η Υφ. Μακεδονίας – Θράκης κ. Νοτοπούλου στην Πυροσβεστική Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής την Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ξενάγηση  στους χώρους του ιδιόκτητου κτιρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Διοικητή Αντιπύραρχο Δαδούδη Κωνσταντίνο, και στη συνέχεια περιγραφή από τον Διοικητή, του τομέα και του έργου που επιτελεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νομού Δράμας. Αναλύθηκαν τα προβλήματα που παρουσιάζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία τόσο σε υλικοτεχνικό υλικό όσο και στο προσωπικό.

Από την πλευρά της η Υφυπουργός αφού ευχαρίστησε τον Διοικητή και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας  για το κοινωνικό έργο που επιτελούν , υποσχέθηκε συμπαράσταση και στήριξη με όλους τους ενδεδειγμένους τρόπους, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τόσο τις προσπάθειες όσο και το έργο του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας.

Ο Διοικητής Ανιπύραρχος Δαδούδης Κων/νος ευχαρίστησε την Υφυπουργό  για το ενδιαφέρον της αλλά και την εκφρασμένη διάθεση του Υφυπουργείου Μακεδονίας – Θράκης δια στόματος της Υφυπουργού, για έμπρακτη στήριξη  στην επίλυση των προβλημάτων της υπηρεσίας.

Ο    Δ ι ο ι κ η τ ή ς

Κωνσταντίνος Πασχ. Δαδούδης

Αντιπύραρχος

top 30 ημερών

Copyright © 2001 - 2021 | GoGrama.Gr - Η Πύλη μας

Exit mobile version