ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Κλειστοί … οι δρόμοι άθλησης στη Δράμα!

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο δήμος Δράμας έχει μείνει τα τελευταία χρόνια πολύ πίσω στον τομέα του αθλητισμού που είναι μία από τις αρμοδιότητες των δήμων! Αυτό ήταν το θλιβερό συμπέρασμα που προέκυψε από την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργάνωσε το project Δράμα 2020 με τίτλο « Δρόμοι άθλησης στη Δράμα».

Μέσα από τις τοποθετήσεις των εκλεκτών ομιλητών προέκυψε ότι υπάρχουν καλές πρακτικές που μπορούν να εφαρμοστούν στον αθλητισμό σε επίπεδο δήμου και κατατέθηκαν χρήσιμες προτάσεις οι οποίες μάλιστα δεν κοστίζουν χρήματα στον δήμο.

Ο δήμος θα πρέπει να ενισχύσει τον εθελοντισμό και να προάγει τη συνεργασία του με τα αθλητικά σωματεία έτσι ώστε να οδηγήσει στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού με άμεσα ωφελούμενο τον δημότη της Δράμας.

Σημαντική παράμετρος για την οικονομική ανάπτυξη του δήμου μας είναι η αξιοποίηση του αθλητικού τουρισμού, κατεύθυνση προς την οποία κινούνται ήδη γειτονικοί δήμοι, όπως ο δήμος Σερρών. Η έλλειψη  ωστόσο καλών αθλητικών υποδομών, που ταλανίζει τον δήμο μας, αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη αυτής της μορφής εναλλακτικού τουρισμού, παρά το γεγονός ότι η Δράμα διαθέτει σπάνιας και εξαιρετικής ομορφιάς φυσικό πλούτο.

Το project Δράμα 2020 είναι εδώ για να αναδείξει όλα τα θέματα που αφορούν και απασχολούν τους συνδημότες μας. Είναι εδώ για να προτείνει τρόπους βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου όλων μας μέσα από επιστημονικά τεκμηριωμένες και οικονομικά κοστολογημένες προτάσεις.

Ο κύβος ερρίφθη ! Τώρα ψηφίζω μέλλον !

Τώρα ψηφίζω προοπτική και όραμα για τη Δράμα!

Ψηφίζω Project Δράμα 2020 !

facebook:        www.facebook.com/project.drama2020

web:                www.projectdrama2020.gr/

youtube:          Project Δράμα 2020

e-mail:             project.drama2020@gmail.com

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

top 30 ημερών

Exit mobile version