ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κώστας Δουβαλίδης: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ και όλο τον κόσμο που έστειλε την θετική ενέργεια!!!

Δημοσιεύθηκε

στις

Είναι μεγάλη μου χαρά να μπορώ να βρίσκομαι ανάμεσα στους 8 καλύτερους της Ευρώπης!!!

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου 2019!!! 4oς σταθμός στην καριέρα μου!!!

Κατάφερα και έφτασα στον στόχο μου που ήταν ο τελικός!!!

Απίστευτο για εμένα και ποσό μάλλον όταν κατακτάς την 5η θέση στην Ευρώπη!!!

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ την οικογένεια μου , τον προπονητή μου Sdrolas Haralampos που βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλες τις στιγμές αν κι αυτήν την φορά λόγο διαφόρων αποφάσεων έλειπε από αυτό το μαγικό ταξίδι αλλά εύχομαι και πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα έχουμε να ζήσουμε και αλλά περισσότερα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ την Siomou Ioanna που στάθηκε δίπλα μου αυτό το διήμερο των αγώνων αλλά και τις υπόλοιπες μέρες και έζησε την κάθε στιγμή από κοντά βάζοντας και εκείνη το λιθαράκι της σε αυτήν μας την προσπάθεια!!!!

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ την ομοσπονδία Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων μαζί και το ιατρικό team Giannis Defingos και Ελισάβετ Αναστασάκη για την ιατρική υποστήριξη , τα σούπερ μάρκετ ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ ΑΕ που είναι αρωγοί στην προσπάθεια μου την εταιρεία Raycap την Βιομηχανία Γάλακτος Δράμας ΑΕ Νεογάλ , την αθλητική εταιρεία adidas που με ντύνει πολλά χρόνια και εύχομαι να συνεχίσουμε μαζί και τέλος τον σύλλογο μου Α.Ο. Ηφαιστία Κοντοπουλίου Λήμνου και τον πρόεδρο της Spyros Boubouras που μαζί διαλέξαμε τα επόμενα 2 χρόνια να συνεχίσουμε μαζί αυτόν τον δρόμο!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ και όλο τον κόσμο που έστειλε την θετική ενέργεια!!!

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

top 30 ημερών

Exit mobile version