Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να αποβληθούν από το πρωτάθλημα ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Δημοσιεύθηκε

στις

Εισήγηση-βόμβα της ΕΕΑ για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη!

Απόφαση Αυγενάκη ο υποβιβασμός ΠΑΟΚ – Ξάνθης!

ΠΑΟΚ: Απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του Αυγενάκη. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ψήφους 3-2 εισηγήθηκε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο τρόπος που διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα δείχνει την ξεκάθαρη πολιτική χροιά που έχει η συγκεκριμένη απόφαση που φέρει την σφραγίδα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη!

Κι αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες υπέρ του υποβιβασμού ΠΑΟΚ και Ξάνθης ψήφησαν οι κύριοι κύριοι Τζουλάκης (πρόεδρος) και Φαραντούρης (καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά στον τομέα Δίκαιο και Πολιτικές της Ε.Ε.).

Ο πρώτος διορίστηκε πρόεδρος της Επιτροπής τον Αύγουστο από τον Λεύτερη Αυγενάκη, ενώ ο κύριος Φαραντούρης (όπως και η κυρία Αριστέα Σινανιώτη ως αναπληρωματικό μέλος) τοποθετήθηκαν στην επιτροπή στις δύο ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, παίρνοντας τις θέσεις των Δημήτρη Τρανταφυλλάκη και Δημήτρη Αυγητίδη, (αμφότεροι καθηγητές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης)!

Το τρίτο μέλος που ψήφισε υπέρ του υποβιβασμού ήταν ο κύριος Αρκούδης, ενώ ενώ εναντίον μειοψήφησαν η κυρία Μαρούπα (ζήτησε ποινή με αναστολή) και ο κύριος Δερδεμέζης.

Πηγή: sdna.gr

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγείται την αποβολή των δύο ομάδων από τη Super League. Με ψήφους 3-2 η ΕΕΑ αποφάσισε την ανάκληση πιστοποιητικού του ΠΑΟΚ για πολυιδιοκτησία και της Ξάνθης για το μετοχολόγιό της. Η απόφαση θα κριθεί από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό της Super League.

Στο πόρισμά της η Επιτροπή διαπιστώνει ότι υπάρχει συνιδιοκτησία του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Μάλιστα, πρέπει να επισημάνουμε ότι για την ακριτική ΠΑΕ εισηγείται την ίδια ποινή, δηλαδή, τον υποβιβασμό και για το θέμα της μετοχικής της σύνθεσης.

Το πόρισμα αυτό αναμένεται να συνταχθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να δοθεί στα Πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου για την εκτέλεση των ποινών.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ – Ξάνθης είχε εκδικαστεί στις 16 Ιανουαρίου. Σε αυτή, που διήρκησε πέντε ώρες,συζητήθηκε η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Ξάνθης και όπως ισχυρίστηκαν μέλη της ΕΕΑ, δεν έλαβαν ενημέρωση γι’ αυτό. Αυτό συνιστά βαρεία παράβαση και επισύρει την ποινή του υποβιβασμού για την ομάδα της Θράκης. Από την πλευρά τους οι ακρίτες είχαν υποστηρίξει ότι ενημέρωσαν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας την ΕΕΑ για τη μεταβίβαση.

Από την πλευρά τους οι νομικοί του ΠΑΟΚ είχαν ισχυριστεί πως επί της ουσίας η ΠΑΕ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά στον υιό του και τη σύζυγό του, καθώς και πως ο Ιωάννης Καλπαζίδης, που πρόκειτο για το τρίτο πρόσωπο της υπόθεσης, είναι τρίτος ξάδερφος του Ιβάν Σαββίδη και πως έτσι μπορεί να αγοράσει όποια ομάδα θέλει. Πως ο ΚΑΠ από τον τρίτο βαθμό συγγένειας και μετά δεν απαγορεύει σε κάποιον να αγοράσει μια ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:
Η ΕΕΑ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ:

“4. α)  ΠΑΕ “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ”, για παραβίαση των άρθρων 69 παρ.παρ. 3, 6, 9, 12  ν.2725/1999 και 77Α παρ.παρ. 3, 5, 6  ν.2725/1999  και  “ΠΑΟΚ” για παραβίαση του άρθρου 69 παρ.παρ. 9, 12  ν.2725/1999 .

(1) Η Επιτροπή δέχεται:

– Κατά πλειοψηφία (4/1), ότι η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ τέλεσε τις παραβάσεις του άρθρου 69 παρ.3, 12 του ν. 2725/1999.

– Ομόφωνα, ότι η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ τέλεσε τις παραβάσεις του άρθρου 77Α παρ 3, 5, 6 του ν. 2725/1999.

(2) Οι παραβάσεις χαρακτηρίζονται, κατά πλειοψηφία (3/2), ως «Βαρείες».

Η Επιτροπή:

(3) Ανακαλεί, κατά πλειοψηφία (3/2), το χορηγηθέν πιστοποιητικό συμμετοχής, θεωρουμένου ως μηδέποτε εκδοθέντος και συνεπώς η ανάκληση αναφέρεται στον χρόνο έκδοσής του, δεδομένου ότι η παραβατική συμπεριφορά της ΠΑΕ υπήρχε κατά τον χρόνο έκδοσης, χωρίς να είναι γνωστή στην Ε.Ε.Α.

(4) Διαβιβάζει την απόφαση ως «Έκθεση» και ως «Πόρισμα» στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα για την επιβολή των προβλεπόμενων ποινών.

(5) Επιβάλλει, ομόφωνα, πρόστιμο ποσού 100.000 Ευρώ σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ. 6 του ν.2725/1999.

(6) Διαβιβάζει την απόφαση στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή για την άσκηση ποινικής δίωξης κατά το άρθρο 69 παρ.13 του ν.2725/1999, καθώς και για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

4. β) Η Επιτροπή:

(1) Δέχεται, κατά πλειοψηφία (4/1), ότι οι ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ τέλεσαν τις παραβάσεις του άρθρου 69 παρ. 9, 12 του ν.2725/1999, οι οποίες, κατά πλειοψηφία (4/1), χαρακτηρίζονται ως «Βαρείες».

(2) Διαβιβάζει την απόφαση ως «’Έκθεση» στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για την επιβολή της προβλεπόμενης ποινής.

(3) Διαβιβάζει την απόφαση στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή για την άσκηση ποινικής δίωξης σύμφωνα με το άρθρο 69 παρ. 13 του ν. 2725/1999.

(4) Επιβάλλει, ομόφωνα, πρόστιμο ποσού 300.000 Ευρώ σε έκαστη ΠΑΕ σύμφωνα με το άρθρο 77Α  παρ. 6 του ν.2725/1999”.

Αυγενάκης για απόφαση ΕΕΑ: Δεν είναι δυνατόν να υποβιβάζονται ιστορικές ομάδες χωρίς απόλυτη τεκμηρίωση
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης της ΕΕΑ για υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης ο Λευτέρης Αυγενάκης πήρε θέση υπέρ των ομάδων.

O Υφυπουργός Αθλητισμού μέσω των social media σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως «δεν μπορεί να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση». Ετσι φαίνεται πως τάσσεται υπέρ των ομάδων.

Ολόκληρη η ανάρτησή του
«Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida.gr

«Βράζει» η Τούμπα και ο ΠΑΟΚ: Πανό-φωτιά για την εισήγηση-βόμβα της ΕΕΑ!

Η πρώτη αντίδραση από πλευράς ΠΑΟΚ για το πόρισμα της ΕΕΑ ήρθε και ήταν με πανό-φωτιά που εμφανίστηκε στην Τούμπα από τον κόσμο.

Το πόρισμα της ΕΕΑ που εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ αλλά και της Ξάνθης έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις.

Στην Τούμπα λίγα μετά με το γκολ του Βιεϊρίνια με εύστοχο χτύπημα πέναλτι οπαδοί του δικέφαλου εμφάνισαν πανό-φωτιά αναφορικά με την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την κυβέρνηση και τον Λευτέρη Αυγενάκη να είναι στο στόχαστρο.

Μάλιστα δεν έλειψαν και τα συνθήματα με τους φίλους του ΠΑΟΚ να βράζουν.

Τα επόμενα βήματα μετά το πόρισμα-βόμβα για ΠΑΟΚ-Ξάνθη και τι ισχύει για το πρωτάθλημα

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί μετά την εισήγηση-βόμβα της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη και τι προβλέπει ο ΚΑΠ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με εισήγηση-σοκ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προτείνει τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης έπειτα από την ολοκλήρωση του πορίσματος ελέγχου που έγινε με αφορμή τις καταγγελίες του Ολυμπιακού.

Της γνωμοδότησης που προκάλεσε αντιδράσεις ακολούθησε δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, που με μια πρώτη ματιά μοιάζει με «άδειασμα» στην ΕΕΑ καθώς «δεν είναι δυνατόν να επιβάλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση».

Η φράση «απόλυτη τεκμηρίωση» δίνει και την απάντηση για το τι θα επακολουθήσει από εδώ και στο εξής. Το πόρισμα της ΕΕΑ θα μεταβιβαστεί άμεσα στο Πειθαρχικό Όργανο της Super League που θα καλέσει σε απολογία τις ομάδες.

Παρά το γεγονός ότι οι αποφάσεις της ΕΕΑ είναι δεσμευτικές την τελική απόφαση θα την πάρει ο αθλητικός δικαστής που θα κρίνει εάν προκύπτει πράγματι ουσιαστικός λόγος να επιβληθεί η ποινή υποβιβασμού από την στιγμή που ο πειθαρχικός κώδικας του δίνει αυτήν την δυνατότητα.

Συνεπώς ΠΑΟΚ και Ξάνθη, για να μην μπερδεύεται και ο κόσμος, δεν υποβιβάζονται… σήμερα. Η διαδικασία έχει αρκετό δρόμο και δεν είναι τελεσίδικη. Δεν αποκλείεται μάλιστα η υπόθεση να πάει και σε δεύτερο βαθμό, δηλαδή στην Εφέσεων της ΕΠΟ ή ακόμα και στο CAS εφόσον χρειαστεί να προσφύγουν εκεί οι ομάδες.

Όσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος; Μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση, πιθανότατα από την Επιτροπή Εφέσεων, τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κανονικά. Τα αποτελέσματα τους μάλιστα δεν αλλάζουν καθώς «σε περίπτωση αποκλεισμού μιας ομάδας από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει, παραμένουν ισχυρά τα αποτελέσματα στους αγώνες που έδωσε μέχρι να αποκλεισθεί, οι δε υπόλοιποι αγώνες της μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων ομάδων με τέρματα 3-0», όπως αναφέρεται στο άρθρο 21 του ΚΑΠ.

Σφοδρή επίθεση ΠΑΟΚ σε Αυγενάκη και Μαρινάκη: «Η φούσκα θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο»

Αιχμηρή η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην εισήγηση της ΕΕΑ.

Με ευθεία επίθεση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη απάντησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην εισήγηση της ΕΕΑ για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας της Ξάνθης. Η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» χαρακτήρισε τον υφυπουργό Αθλητισμού επίορκο και επικίνδυνο, ζητώντας από τον πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε φούσκα κατά του ΠΑΟΚ που κατασκεύασαν οι Λευτέρης Αυγενάκης και Βαγγέλης Μαρινάκης και σύντομα θα… σκάσει στο δικό τους πρόσωπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην εισήγηση της ΕΕΑ μέσω paokfc.gr.

Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!».

Η πρώτη αντίδραση Ξάνθης για την απόφαση της ΕΕΑ μέσω Πιαλόγλου

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου σχολίασε τις εξελίξεις με την καταδικαστική εισήγηση της ΕΕΑ.

Σε δύσκολη θέση φέρνει την Ξάνθη η εισήγηση της ΕΕΑ για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος της αποβολής της από το πρωτάθλημα. Ο Άρης Πιαλόγλου έκανε ένα πρώτο σχόλιο για το θέμα, κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ακριτικής ΠΑΕ παρουσιάστηκε σίγουρος για τη δικαίωση της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, δεν θα μείνουμε αδιάφοροι στις εξελίξεις. Είμαστε και θα είμαστε μπροστάρηδες, θα γίνουμε πιο δυνατοί και θα συνεχίσουμε την ιστορική μας πορεία! Δεν θα περάσει αυτή η γνωμοδότηση, ευτυχώς πρόκειται για γνωμοδότηση και όχι για κάποια απόφαση. Θέλουν να κόψουν την Ελλάδα στα δύο και να υποβιβάσουν μια ακριτική ομάδα που δεν χρωστάει σε κανέναν».

Πηγή: onsports.gr

 

Διαβάστε όλο το άρθρο
Σχόλια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στους αγώνες των Ανοιχτών Πρωταθλημάτων στη Δράμα παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Δράμας Δωρόθεος

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των Ανοιχτών Πρωταθλημάτων άρσης βαρών εφήβων /παίδων- νεανίδων/κορασίδων στη Δράμα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Δωρόθεος παραβρέθηκε στους αγώνες μαζί με την Ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Φιλιππίας Κοχλιαρίδου.

Ο Μητροπολίτης Δράμας βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες, μίλησε μαζί τους για τα οφέλη του αθλητισμού και ευχήθηκε να έχουν υγεία,  φώτιση και κάθε ευλογία του Θεού.

         

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκησε τον Ποσειδώνας Μηχανιώνας με 2-1 και ελπίζει η Δόξα Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η Δόξα Δράμας επικράτησε στην έδρα της με 2-1 του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, για την 25η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13’. Κάθετη πάσα του Μαχαίρα προς τον Κυριακίδη εντός περιοχής, αυτός με κοφτή τρίπλα απέφυγε τον Γιαννούση και πλάσαρε ιδανικά τον Τεντζέρη για το 1-0.

Ο Ποσειδώνας έξι λεπτά μετά απάντησε σε 1-1. Ο Κωστικός ανέλαβε εκτέλεση φάουλ από καλή απόσταση και έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ του Ηλιάδη.

Η Δόξα βρήκε και δεύτερο γκολ στο 78’. Ωραία ενέργεια του Ελ Μαριγκί από δεξιά που έδωσε στον Θεοδοσιάδη με τον τελευταίο να σεντράρει στην καρδιά της άμυνας και τον Ρούτση με υπέροχο τελείωμα στην δεξιά γωνία του Τεντζέρη να κάνει το 2-1.

Σκόρερ: Κυριακίδης (13’), Ρούτσης (78’) – Κωστίκος (19’)

Δόξα Δράμας (Στολτίδης): Ηλιάδης, Μπλιος, Μαντζανάς, Παπαϊωάννου, Θεοδοσιάδης, Ντραμέ (69’ Ελ Μαριγκί), Μαχαίρας, Κόντος (85’ Ιορδανίδης), Χατζηδημητρίου (69’ Περσίδης), Ξανθόπουλος (58’ Ρούτσης), Κυριακίδης

Ποσειδώνας Μηχανιώνας (Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Γιαννούσης, Λαγόντζος, Τσαπακίδης, Σαλιάρης, Τσιπούρας (70’ Κάκκο), Μαρμαρίδης (80’ Νικολαΐδης), Πάστρας, Πάγκος (70’ Κανέλλης), Χατζηβασιλειάδης (80’ Παπαδόπουλος), Κωστίκος (80’ Ντόκου).

1ος Όμιλος

Ομάδες Βαθμοί
1 ΚΑΒΑΛΑ ΑΟ 70
2 ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 61
3 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 57
4 ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ 42
5 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 42
6 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 42
7 Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ 40
8 ΜΓΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 39
9 ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 36
10 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 32
11 ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ 32
12 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 29
13 ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 26
14 ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ 18
15 ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 18
16 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 17
17 ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 15
18 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 13

 

25η Αγωνιστική
Ημερομηνία Γηπεδούχος Φιλοξενούμενος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 3 : 0 ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ
3/3/2415:00 ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 1 : 0 ΜΓΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
3/3/2415:00 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 2 : 2 ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
3/3/2415:00 ΚΑΒΑΛΑ ΑΟ 2 : 0 ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ
3/3/2415:00 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2 : 1 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ
3/3/2415:00 ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ 3 : 2 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
3/3/2415:00 ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ 3 : 0 ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ
3/3/2415:00 ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 1 : 1 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
3/3/2415:00 Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ 3 : 0 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

 

Επόμενη Αγωνιστική

26η Αγωνιστική
Ημερομηνία Γηπεδούχος Φιλοξενούμενος
9/3/2415:00 ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ – : – ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ
9/3/2415:00 ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ – : – ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
9/3/2415:00 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ – : – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
9/3/2415:00 ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ – : – ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ
9/3/2415:00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ – : – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
9/3/2415:00 ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – : – Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ
9/3/2415:00 ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – : – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ
9/3/2415:00 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – : – ΚΑΒΑΛΑ ΑΟ
9/3/2415:00 ΜΓΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – : – ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Δράμα 86 επί της ΑΕΚ και πρόκριση στο final 4 του κυπέλλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Γράφει Ιστορία η Δράμα! “Πέταξε” εκτός Final 4 την ΑΕΚ

Ιστορική πρόκριση για τη Δράμα για πρώτη φορά στο Final Four του Κυπέλλου Ανδρών, κερδίζοντας για 2η φορά μέσα σε 4 ημέρες την ΑΕΚ, αυτή τη φορά με 32-30 στην παράταση! Οι Δραμινοί είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Τόσκα που πέτυχε 10 γκολ, αλλά και τον τερματοφύλακα Κόρσακ.

Οι γηπεδούχοι όπως και στο ματς του πρωταθλήματος την Κυριακή έκαναν την ανατροπή καθώς βρέθηκαν πίσω με 22-25 (44′) και με σερί 4-0 έφτασαν το 26-25 (55′) και θα μπορούσαν να κερδίσουν και στην κανονική διάρκεια, αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση με πέναλτι του Μίλερ σε… νεκρό χρόνο για το 27-27.

Στην παράταση η Δράμα ήταν καλύτερη, με διαβασμένη άμυνα και τον Τόσκα να σκοράρει δύο καταπληκτικά γκολ από την περιφέρεια, κατάφερε να πάρει την τεράστια πρόκριση. Για την ΑΕΚ που δεν εκμεταλλεύτηκε την εκτός έδρας νίκη- πρόκριση επί του Ολυμπιακού, μένοντας εκτός τελικής φάσης, πλέον στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

Δράμα – ΑΕΚ 32-30.
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-6, 7-9, 9-10, 13-12, 15-15 (Ημ.), 18-20, 20-23, 23-25, 24-25, 26-25, 27-27, 29-29, 32-30.
ΔΡΑΜΑ (Θανάσης Βαλαβάνης): Κοτσιώνης 4, Χαϊτίδης 1, Κοτσαμαρικόγλου, Πολυδώρος 2, Λαστσάκοφ 3, Τοζακίδης, Τόσκας 10, Τουνγκελίδης 2, Βασιλείου, Καλαϊτζίδης, Καβαζής, Μανωλούδης 4, Ντάμαρης, Κόρσακ, Παπαδόπουλος 2, Σίνα 4.
ΑΕΚ (Φρεντερίκ Μπουζόν): Αραμπατζής, Τικ 3, Γιόνσον 1, Μαντάλινιτς 6, Μάλλιος, Τέπερ, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης 3, Άρσιτς, Μπελασένε, Σόκολιτς 3, Μίλερ 5, Σαλέμ, Λέμος 5, Κεδέρης 1.
Διαιτητές: Νάσκος-Χαρίτσος. Δίλεπτα: 3-4. Πέναλτι: 0-3/3.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 μήνες πριν

Νίκη Ευκαρπίας – Δόξα Δράμας 1-1: Προμελετημένο έγκλημα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

H Δράμα προικίζεται το 2024 με ένα νέο μουσείο φωτογραφικών μηχανών

Πολιτιστικά3 μήνες πριν

Πρόγραμμα για όλα τα Δρώμενα του Δωδεκαημέρου 2024 στην Π.Ε. Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Για τον Σιδηροδρομικό αποκλεισμό της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Εκπαιδευτικά3 εβδομάδες πριν

Η ROBOTEK Δράμας πρώτη στον διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ΑΜ-Θ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Κωνσταντίνος Δ. Μπλούχος: «Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Κώστας Αποστολίδης (1948 – 2024): Το Made in Greece επιχειρηματικό όνειρο ενός σπάνιου ανθρώπου

Εκπαιδευτικά3 εβδομάδες πριν

Μεγάλη επιτυχία του Δραμινού καθηγητή πληροφορικής Ραφαήλ Τζίμα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Λουτρά Ελευθερών: Εγκατάλειψη και παρακμή σε μια άλλοτε κραταιά και όμορφη λουτρόπολη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Στους αγώνες των Ανοιχτών Πρωταθλημάτων στη Δράμα παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Δράμας Δωρόθεος

Πολιτιστικά3 μήνες πριν

Αρχαία Διονυσιακά Δρώμενα αναβιώνουν σε πολλά χωριά της ΠΕ Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Ο δρόμος για Αμφίπολη έχει… πολύ δρόμο μπροστά του

Πολιτιστικά3 μήνες πριν

Μπαμπούγερα Καλή Βρύσης στις 6, 7 και 8 Ιανουαρίου

Πολιτιστικά2 μήνες πριν

Η Μελίνα Μποτέλλη παρουσιάζει στη Δράμα τα «Δυο γυμνά άσπρα χέρια»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 μήνες πριν

Τη μεγαλύτερη ντροπή στα 106 χρόνια της ιστορίας μας φέτος δεν θα τη γλιτώσουμε

Χρηστικά3 ημέρες πριν

Cavalieri Assyrtiko ’23 Η νέα εσοδεία της οινοποιίας NICO LAZARIDI!

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ5 ημέρες πριν

Ήταν ένας απελευθερωτικός αγώνας. Δεν ήταν αγώνας συμφερόντων. Δεν ήταν αγώνας για την ύλη.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

1ο Βραβείο πήρε η σχολική εφημερίδα του 9ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας σε διεθνή διαγωνισμό

Εκπαιδευτικά1 εβδομάδα πριν

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα Δασοπονίας και Νερού

Πολιτιστικά1 εβδομάδα πριν

Ευχαριστίες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δραμινών και φίλων Θεσσαλονίκης ΥΔΡΑΜΑ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΥΑΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Επίσκεψη Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας στο Δήμαρχο Δράμας

Εκλογές 20191 εβδομάδα πριν

Διακόσμηση μπαλκονιού – Επιλέξτε το κατάλληλο στυλ σε φώτα Led

Χρηστικά1 εβδομάδα πριν

Πεζοπορία στη φύση: Οι απαραίτητες αγορές που πρέπει να κάνεις!

Χρηστικά1 εβδομάδα πριν

Πόσο ακόμα Formula 1: Drive to Survive αντέχουμε;

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Ημερίδα ΔΕΥΑΔ για την παγκόσμια ημέρα νερού

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Ο Πέτρος Τσολιάς υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024

Εκλογές 20192 εβδομάδες πριν

Εξοικονομώ Επιχειρώ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Κλιμάκιο ΓΣΕΕ στο Δήμο Δράμας εν όψει της Γενικής Απεργίας στις 17 Απριλίου

Χρηστικά2 εβδομάδες πριν

Μέθοδοι απεντόμωσης : Πως οι δήμοι μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση παθογόνων παραγόντων που προσβάλουν σπίτι και επιχειρήσεις

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών