ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Να είναι η Ανάσταση του Χριστού καθημερινή επ – Ανάσταση

Δημοσιεύθηκε

στις

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΜΠΛΟΥΧΟΣ

Βουλευτής Ν. Δράμας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Συμπολίτες μου,

Μέσα στην αναστάτωση της πανδημίας που επικρατεί, στον πόνο των ασθενών, στην αγωνία των αναγκεμένων, στην πικρία των φτωχών και ανέργων συνανθρώπων, στο άγχος της φιλάνθρωπης έγνοιας όσων μεριμνούν για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια, σκέπτομαι πως ο Χριστός ξανασταυρώνεται. Όσο υπάρχουν φόβοι, άγχη, ασθένειες, αδικίες και βασανισμοί, ο Χριστός ξανασταυρώνεται.

Νιώθω την ανάγκη να σας προτείνω, να κάνουμε τη φετινή Ανάσταση, όχι απλά μια γιορτή, αλλά όραμα ζωής και πράξη αλληλεγγύης.

Και να είναι η Ανάσταση του Χριστού καθημερινή επ – Ανάσταση ενάντια στην φθορά, το ψέμα, την αθλιότητα κάθε έκπτωσης και αποσύνθεσης.

Να είναι η φετινή «βουβή» Ανάσταση, ευκαιρία για διαφορετική στόχευση προς την αγάπη την ευτυχία, την ομορφιά, την αρχοντιά και τη δημιουργικότητα.

Συμπολίτες μου,

Το «Χριστός Ανέστη» που ως Χριστιανοί και Έλληνες θα λέμε από το βράδυ του Μ. Σαββάτου, δεν είναι μια ευχή, αλλά μια δήλωση: ότι η ευχή για καλή Ανάσταση που δίνουμε αυτές τις μέρες είναι δήλωση συμφωνίας στο ότι ο νέος κόσμος που προσδοκούμε μπορεί και πρέπει να γίνει πραγματικότητα.

Αληθώς, Χριστός Ανέστη…

Καλή Ανάσταση

top 30 ημερών

Exit mobile version