ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΙ LIONS ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η λέσχη Lions Δράμας είναι παρούσα στην «ονειρούπολη» από την αρχή της λειτουργίας της, πριν από 15 χρόνια, με δικό της περίπτερο και με δράσεις που πάντα είχαν σαν στόχο την ενίσχυση των συμπολιτών μας που έχουν περισσότερη ανάγκη.

Τα τελευταία χρόνια «έστησαν» στο κεντρικό σιντριβάνι του κήπου της «ονειρούπολής» μεγάλες μεταλλικές καρδιές και διαθέτουν «λουκέτα αγάπης».

Με σύνθημα «κλειδώστε την αγάπη σας  και ξεκλειδώστε την προσφορά σας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο», καλούν τους επισκέπτες να κλειδώσουν ένα λουκέτο στις μεταλλικές καρδιές  (κλειδώνοντας έτσι την.. αγάπη τους! ) Με τα έσοδα από την δράση αυτή κάθε χρόνο αγοράζουν διάφορα είδη, που έχει ανάγκη το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Δράμας.

Για φέτος τους ζητήθηκε να αγοράσουν υγρό για το πλύσιμο πιάτων για όλες τις 650 οικογένειες που εξυπηρετούνται από αυτό.  Ανταποκρινόμενοι λοιπόν στο κάλεσμα αυτό της Κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου, οι Lions αγόρασαν 650 πλαστικές συσκευασίες  των 750 ml, Ελληνικής Εταιρίας, και τα παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στις 27 Φεβρουαρίου.

Στην παράδοση των προϊόντων ήταν παρών ο Δήμαρχος Δράμας μαζί με τους αρμόδιους  παράγοντες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Advertisement

Ο Πρόεδρος της λέσχης Δράμας κ. Δημήτριος Πάππος εξήγησε ότι η προσφορά αυτή είναι το προϊόν της δράσης της λέσχης στην «ονειρούπολη» και είναι μέσα στα πλαίσια των βασικών στόχων για φέτος τόσο των Διεθνών Lions όσο και της τοπικής λέσχης, που είναι η αντιμετώπιση της πείνας και της φτώχειας.

Ο δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος  ευχαρίστησε τους Lions, που για άλλη μια φορά προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και βοηθούν έτσι τους συμπολίτες μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη στις δύσκολες ημέρες που ζούμε όλοι μας  και ευχήθηκε η προσφορά αυτή να γίνει καλό παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους Συλλόγους και φορείς του τόπου μας.

Με την ευκαιρία αυτή ανακοινώθηκε από τους Lions  ότι η επόμενη προγραμματισμένη δράση της  λέσχης θα είναι ο εορτασμός της «ημέρας της γυναίκας» που θα γίνει στον ΗΔΩΝΑ την Παρασκευή 8 Μαρτίου με ζωντανή μουσική και χορό. Τα έσοδα από την βραδιά αυτή θα δοθούν για την στήριξη των παιδιών με παιδικό καρκίνο….

Advertisement

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

top 30 ημερών

Exit mobile version