ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

«πόλη + ζωή» Στηρίζουμε την τοπική οικονομία!

Δημοσιεύθηκε

στις

Αξιοποιούμε το χρόνο δημιουργικά!

Με αφορμή τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για τη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και μετά την άρνηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας να επιτρέψει να κατατεθούν προτάσεις πριν τη συζήτηση των θεμάτων της  Ημερήσιας Διάταξης του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου, η δημοτική παράταξη Δράμας «πόλη + ζωή» επισημαίνει:

  1. Η απαλλαγή από την καταβολή τέλους για τα τραπεζοκαθίσματα πρέπει να συνεχιστεί και μετά το άνοιγμα με τους νέους περιορισμούς (αποστάσεις τραπεζιών και λειτουργία μόνο σε ανοιχτό χώρο) και να χορηγηθεί ατελώς άδεια να αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα και τα καταστήματα εστίασης που λειτουργούσαν μόνο σε εσωτερικό χώρο, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις.
  2. Η απόφαση για μείωση του ενοικίου στα ακίνητα ιδιοκτησίας του Δήμου Δράμας πρέπει να τροποποιηθεί και να υπάρξει πλήρης απαλλαγή για όσα παραμένουν κλειστά (πχ κινηματογράφος Ολύμπια).
  3. Κακώς δεν έχει αξιοποιηθεί ο χρόνος που είναι κλειστοί οι αθλητικοί χώροι για να γίνουν εργασίες επισκευών. Ιδιαίτερα για το Κολυμβητήριο, όπου οι αναγκαίες επισκευαστικές εργασίες είναι διαπιστωμένες και απαραίτητες για την ασφάλεια των χρηστών, έπρεπε ήδη να έχουν ξεκινήσει οι εργασίες. Έστω και τώρα, πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες στο Κολυμβητήριο για να μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια όταν αυτό επιτραπεί.

Μένουμε σπίτι!

Στηρίζουμε την τοπική οικονομία!

Αξιοποιούμε το χρόνο δημιουργικά!

 

top 30 ημερών

Copyright © 2001 - 2021 | GoGrama.Gr - Η Πύλη μας

Exit mobile version