ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σαν Κεραυνός Εν Αιθρία

Δημοσιεύθηκε

στις

Dimitrios Stampoulis

Αναρωτιέμαι αν οι Αιρετοί μας, στο Δήμο Προσοτσάνης – λαμβάνουν σοβαρά υπ΄ όψιν τους, τα επίκαιρα επιδημιολογικά δεδομένα του τόπου μας, όπως αυτά διαμορφώνονται το τελευταίο διάστημα.

Παρένθεση: ο Δήμος Προσοτσάνης, εδώ και μήνες, ακολουθεί και εφαρμόζει στις υπηρεσίες του, ιδιαίτερα στις συναλλαγές με τους δημότες, αυστηρά πρωτόκολλο έκτακτης υγειονομικής κατάστασης.

Η αγωνία για την εξέλιξη της πανδημίας βρίσκεται στη κορύφωσή της, γύρω μας λαμβάνονται έκτακτα περιοριστικά μέτρα και πως μεταξύ των άλλων:
– απαγορεύονται οι δημόσιες και ανοικτές ακόμα κοινωνικές εκδηλώσεις – ως και συναθροίσεις άνω των 9 ατόμων, …,
– ο κ. πρωθυπουργός της χώρας, κάνει προσωπική έκκληση και εφιστά ιδιαίτερα την προσοχή στους νέους μας.

Με Ανακοίνωση του ο Δήμος Προσοτσάνης, που μεταδόθηκε μέσω της Μεγαφωνικής του, σήμερα το πρωί 26/8, καλεί τα παιδιά της Κωμόπολής μας Αύριο σε ανοικτή εκδήλωση ψυχαγωγικού – διαπαιδαγωγικού χαρακτήρα!!!

Τι μας προτρέπει στο Μήνυμά του 16/8, από το κρεβάτι της ανάρρωσης, μεταξύ των άλλων, νοσώντας ο νεαρός συντοπίτης μας Δ.Κ.: «… Να προσέχετε όλοι γιατί εγώ δεν πρόσεχα».

Θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου, μετά και από την εμφάνιση διαπιστωμένων πολλαπλών κρουσμάτων στο Δήμο μας, για επιτακτικούς και προληπτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, να συνεχισθεί η απαγόρευση διοργάνωσης Εκδηλώσεων που ήδη είναι σε ισχύ.

top 30 ημερών

Exit mobile version