Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα… Σπάρτη – Δόξα Δράμας 0-7

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολυβόλο η Δόξα Δράμας η οποία συνέτριψε με 7-0 την Σπάρτη των χιλίων μυρίων προβλημάτων μέσα στην έδρα της.

Επίδειξη ισχύος απέναντι στην Σπάρτη των πολλών προβλημάτων έκανε η Δόξα, πετυχαίνοντας παράλληλα την πιο επιβλητική της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, καθώς μόλις στο 4΄ άνοιξε το σκορ χάρη σε κεφαλιά του Μπαϊκαρά.

Οι «μαυραετοί» μετά το γρήγορο τέρμα που πέτυχαν κυριάρχησαν πλήρως στο ματς και στο 13΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, χάρη σε σουτ του Δούμτσιου. Από το σημείο εκείνο και μετά η Δόξα είχε αρκετές ευκαιρίες για να κάνει το 0-3, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 23΄, το σουτ όμως του Μπαϊκαρά αντί για τα δίχτυα του Σφέρτσου σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος του. Στο 35΄ και στο 39΄ με τον Κρητικό έκανε το 0- και 0-4.

Στο 40΄ ο Δούμτσιος με το δεύτερο του προσωπικό γκολ, αυτή τη φορά με κεφαλιά έκανε το 0-5 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 56΄ η Δόξα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-6, ενώ στο 90΄ ο Μπαϊκαρά με το δεύτερο του προσωπικό γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-7, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Αποστολάκος): Σφέτσος, Δαδάκος, Τσίμαν, Ζαχαριουδάκης, Ρόμο, Καλούσης, Ντούσκας, Ντούμαρ. Γκιάτας, Καινούργιος

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Κρητικός, Μάρτινς (46′ Κρουθ), Δούμτσιος, Σιώπης (57′ Βοσνιάδης), Καψάλης, Λεμονής, Μπαϊκαρά, Ρουγκάλας, Μακρής (46′ Αυγενικού)

sdna.gr

Σε περιπέτειες εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ηρακλής, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Εργοτέλη στην Κρήτη και το τελικό 1-1 τον άφησε στην 11η θέση.

Ο Γηραιός βρίσκεται στο -2 από τη δεκάδα, που είναι ο στόχος του, αφού με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών ο Ηρακλής θα υποβιβαστεί εάν τερματίσει 11ος! Αντίστοιχα ο Εργοτέλης έμεινε πέντε βαθμούς μακριά από τη 2η θέση και οι ελπίδες για άνοδο “ψαλιδίστηκαν ακόμα περισσότερο.

Στα αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαζουλουξής με σουτ στο 79′ έκανε το 1-0 για τον Εργοτέλη, με τον Κλέιτον στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 84′ να ισοφαρίζει για τον Ηρακλή.

Αντίο στον στόχο των μπαράζ είπε και η Παναχαϊκή, η οποία έμεινε στο 1-1 με τον αδιάφορο Βόλο και απομακρύνθηκε επτά βαθμούς από τη δεύτερη θέση.

Αντιθέτως, ο Πλατανιάς έκανε… πάρτι με άνετη νίκη (5-0) στην έδρα του Αιγιανιακού και πατά γερά στη δεύτερη θέση, με 4 βαθμούς διαφορά από τον Απόλλωνα Λάρισας, που έχει ένα ματς λιγότερο.

Η Κέρκυρα νίκησε 2-0 τον Ηρόδοτo, ενώ η Δόξα Δράμας διέλυσε με 7-0 τη Σπάρτη εκτός έδρας και την… έσπρωξε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 13 Απριλίου

Κέρκυρα – Ηρόδοτος 2-0 (21′ Σιατραβάνης, 67′ Πασάς)

Παναχαϊκή – Βόλος 1-1 (81’ Λουμπαρδέας – 41’ Κόκκορης)

Αιγινιακός – Πλατανιάς 0-5 (30′ Ουές, 36′ Λουκίνας, 63′ Παπουτσογιαννόπουλος, 73′, 90′ Μπιανκόνι)

Σπάρτη – Δόξα Δράμας 0-7 (4′, 89′ Μπαϊκαρά, 13′, 40′ Δούμτσιος, 35′, 39′ Κρητικός, 56′ Κρουθ)

Εργοτέλης – Ηρακλής 1-1 (78′ Μαζουλουξής – 84′ Κλέιτον)

ΑΟΧ Κισσαμικός – Αήττητος Σπάτων (δεν ορίστηκε)

Κυριακή 14 Απριλίου

Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα (15:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Φιλιππούπολης)

Απόλλων Πόντου – Καραϊσκάκης Άρτας (16:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Βόλος 57

2. Πλατανιάς 49

3. Απόλλων Λάρισας 45

4. Εργοτέλης 44

5. Απόλλων Πόντου 43

6. ΑΟΧ Κισσαμικός 42

7. Παναχαϊκή 42

8. Κέρκυρα 41

9. Δόξα Δράμας 39

10. ΑΕ Καραϊσκάκης 38

11. Ηρακλής 36

12. Τρίκαλα 29

13. Ηρόδοτος 28

14. Αήττητος 22

15. Αιγινιακός 16

16. Σπάρτη 14

* Ο πρώτος της βαθμολογίας ανεβαίνει στη Super League. Ο δεύτερος δίνει αγώνα μπαράζ με τον 13ο της Super League.

** Οι ομάδες από την 3η έως τη 10η θέση θα συμμετάσχουν στη Super League 2.

*** Βάσει αναδιάρθρωσης οι 4 τελευταίοι υποβιβάζονται στη Δ’ εθνική. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 11-12 θα είναι στη Γ’ (Football League του χρόνου). Ουσιαστικά υποβιβάζονται κατηγορία και οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 11-12, απλά οι 4 τελευταίοι πέφτουν 2 κατηγορίες.

**** Ο Αήττητος Σπάτων αποβλήθηκε από τοπ πρωτάθλημα λόγω αδυναμίας κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Σχόλια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN 20-22 Ιουνίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥA BEACH VOLLEY   DRAMA OPEN

To Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN  θα διεξαχθεί στη Δράμα στις 20-22 Ιουνίου, στο χώρο της Ανάπλασης. Σήμερα οι εμπλεκόμενοι φορείς παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη τύπου στο γραφείο του Δημάρχου Δράμας.

  • Ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος,
  • ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Μιχάλης Μουρβετίδης,
  • ο Δήμαρχος Παρανεστίου, Τάσος Καγιάογλου,
  • ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παναγίωτης Γκλαβόπουλος και
  • ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Freddy Brooks,

αναφέρθηκαν στο Τουρνουά το οποία με μεγάλο ενθουσιασμό συνδιοργανώνουν, με την αρωγή του Αθλητικού Συλλόγου ΓΑΙΑ Δράμας, για πρώτη φορά στη Δράμα και γενικότερα στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Το  Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN είναι  Εθνική Διοργάνωση, κατηγορίας 3 αστέρων και είναι το μοναδικό στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ που συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Θα διεξαχθεί στις 20-22 Ιουνίου  και θα συμμετάσχουν επίσημα 12 ομάδες ανδρών και 12 γυναικών.

Τόσο ο Δήμαρχος Δράμας όσο και οι συνδιοργανωτές τόνισαν πως πρόκειται για μια διοργάνωση με ιδιαίτερο αθλητικό ενδιαφέρον, μια πρόταση που ενισχύει την εξωστρέφεια του Δήμου και προβάλλει τη Δράμα ως ανερχόμενο προορισμό αθλητικού τουρισμού.

Κλείνοντας, απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους Δραμινούς και επισκέπτες της περιοχής να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια, να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες και να γίνουν μέρος αυτής της μοναδικής αθλητικής γιορτής στην καρδιά του καλοκαιριού.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ήττα το ντεμπούτο της ΔΟΞΑ 2016 F.C. στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Με ήττα συνοδεύτηκε η πρώτη εμφάνιση της της ΔΟΞΑ 2016 F.C. στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Δόξας Δράμας.

Έχοντας να αντιμετωπίσει μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική και πλήρης ομάδα δεν κατάφερε σε κανένα λεπτό του αγώνα να παρουσιάσει το καλό της εαυτό και το τελικό αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο.

Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα τις Κατεργιαννακη Μαυρίδου αλλά και την διεθνή Ιρλανδή Cunningham Erica αλλά χωρίς τις Doherty, Ghineueux, οι οποίες ήταν εκτός αποστολής λόγω μη έκδοσης δελτίων αλλά και τη Πουλιουδη Ελπίδα την περσινή πρώτη σκόρερ της ομάδας, λόγω τραυματισμού η ομάδα μας μπήκε χωρίς την απαιτούμενη ενέργεια στον αγώνα.

Ο τραυματισμός της Cunningham στο κεφάλι ( διακομίστηκε στο ΓΝ Δράμας για τις απαραίτητες εξετάσεις από το οποίο αποχώρησε ευτυχώς χωρίς περαιτέρω προβλήματα) πριν τη συμπλήρωση 25 λεπτών αγώνα δημιούργησε ακόμη περισσότερα προβλήματα στον κοουτς Τσιμπλιδη.

Στα θετικά της αναμέτρησης η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου της Δόξας Δράμας ο οποίος ενίσχυσε και χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητριών μέχρι το τελευταίο λεπτό και η χρησιμοποίηση και φέτος νεαρών αθλητριών όπως οι δεκατετράχρονες Μπιλορογλου και Χιντζιδου στην αρχική ενδεκάδα και των νεαρών Ντερεμιδου Λαζαρίδου και Λυρατζη ως αλλαγές ….

Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα μας τίμησε την παίκτρια του Αστέρα Τρίπολης Μελισσου Ιωάννα για την σημαντική συμβολή της ως αρχηγός της ομάδας futsal του συλλόγου μας στην πρώτη της συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα futsal.

Σύνθεση ( Τσιμπλιδης)
Κατεργιαννακη, Μαυρίδου, Ζήση, Ηλιάδη, Cunningham(25′ Ντερεμιδου) Χιντζιδου (58′ Πουλιουδη Κατερίνα), Μπαντή(85′ Λυρατζη ) Χατζηιωάννου, Τζιντζογλου, Μπαμπαλή, Μπιλορογλου (58′ Λαζαρίδου)

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αήττητη στη σεζόν η Bianco Monte Δράμα με 4 νίκες και μια ισοπαλία

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Το σερί της στη Handball Premier με 3/3 και το αήττητο στη σεζόν με 4 νίκες και μια ισοπαλία διεύρυνε η Δράμα που επικράτησε εύκολα 30-27 του Κιλκίς με 9 γκολ από τον Κρητικό. Παρότι το τελικό σκορ δεν το φανερώνει η Δράμα ήταν καταιγιστική στο α’ ημίχρονο, αφού προηγήθηκε 20-9.

Στο β’ μέρος το Κιλκίς έκανε την αντεπίθεση του και έβγαλε εγωισμό με αποτέλεσμα να μειώσει τη διαφορά, δείχνοντας πολύ καλύτερη εικόνα, αλλά η Δράμα διατήρησε διαφορά ασφαλείας και δεν απειλήθηκε.

ΒIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ- ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 30-27

Τα πεντάλεπτα: 5-0, 7-1, 10-3, 12-3, 14-6, 20-9 (ημχ), 21-14, 24-16, 26-19, 27-20, 28-23, 30-27

ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης): Κρητικός 9, Κοτσιώνης 5, Χαϊτίδης 5, Πολύδωρος 4, Λατσάκου, Τοζακίδης, Τουνγκελίδης, Καλαϊτζίδης, Μανωλούδης 1, Λαζαρίδης, Ντάκαρης, Κόρσακ, Παπαδόπουλος 3, Ιωαννίδης, Γκρούμπιτς 3.

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Γεωργιάδης): Μποροντάι, Μήγγας, Ελευθεριάδης 2, Φώτογλου, Αλεξανδρίδης 4, Κουτουλογένης, Ζώτος, Μπουτκάρης 4, Κουσίδης, Δομπρής 7, Μπέρεζνι 5, Σιγγιρίδης 4, Στανκίδης, Παπαγιάννης 1, Αντωνίου, Παντικίδης.
Διαιτητές: Λινάρδος- Νικολαϊδης, Κόκκινη: 51:59 Τριανταφύλλου (για διαμαρτυρία), Δίλεπτα: 5-4, Πέναλτι: 2/3-3/4

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Βουλευτές, Υπουργοί και Δικαστές. Διακριτές και Αδιάκριτες Εξουσίες !

Πολιτιστικά2 μήνες πριν

Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Florian Zeller, από το Θεατροστάσιο στη Δράμα

Πολιτιστικά2 μήνες πριν

Πρόσκληση εθελοντών για το 48ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Επιστολή Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας σχετικά με το τέλος ανθεκτικότητας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Το Global Stone Congress 2025 στη Δράμα από 16 έως 20 Ιουνίου

Εκπαιδευτικά2 μήνες πριν

Το 5ο Δημ. Σχολείο Δράμας στο Εθνικό Εκπαιδευτικό Δίκτυο «Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Δήλωση Άγγελου Καλλία, Προέδρου Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Δωρεά ενός αθλητικού-πολιτιστικού κέντρου από τον Δραμινό ευεργέτη κ. Θεοδωρίδη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Πανδραμινό Συλλαλητήριο Πέμπτη 12/6 στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 80 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Εργασιακές Σχέσεις – Χρόνος Εργασίας- Εργάνη και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Επιβολή Ειδικού Τέλους των Υδροηλεκτρικών Έργων της ΔΕΗ επί του ποταμού Νέστου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Ο Χρ. Μαμσάκος παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα»

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Στήριξη για άτομα με άνοια και τις οικογένειές τους

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ – Σάββατο 24/5 στις 12μ.μ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ5 ημέρες πριν

Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN 20-22 Ιουνίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ5 ημέρες πριν

Παρουσίαση των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Δράμας, στο Βελιγράδι

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Πανδραμινό Συλλαλητήριο Πέμπτη 12/6 στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Δράσεις του Δήμου Δράμας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Ο Δήμος Δράμας παραχώρησε  ένα λεωφορείο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Δωρεά ενός αθλητικού-πολιτιστικού κέντρου από τον Δραμινό ευεργέτη κ. Θεοδωρίδη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Ένωση Ξενοδόχων Δράμας: Η συνάντηση για την Ονειρούπολη ήταν άτυπη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Εγγραφές στο Πρόγραμμα Αθλητισμός & Παιχνίδι 2025 του Δήμου Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

500.000 € για Εξοπλισμό Άθλησης και Παιδικών Χαρών στον Δήμο Δράμας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Τι (δεν) έκανε η Περιφέρεια ΑΜΘ όταν η Γάζα πνιγόταν στο αίμα και την πείνα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Σύνδεση της Δράμας με το Αεροδρόμιο Χρυσούπολης

Εκπαιδευτικά3 εβδομάδες πριν

Ημερίδα για τις δυνατότητες εισαγωγής και σταδιοδρομίας στον Στρατό Ξηράς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Στα βήματα του Εθνοϊερομάρτυρος Αγίου Χρυσοστόμου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ – Σάββατο 24/5 στις 12μ.μ

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών