ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοπ στην αναδιάρθρωση λόγω… πολιτικού κόστους

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής σταματούν την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου και την μεταθέτουν για την μεθεπόμενη ποδοσφαιρική περίοδο;

Ο Δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης επικαλούμενος έγκυρες πηγές δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 98.6 ότι αν γίνει η αναδιάρθρωση,  θα πραγματοποιηθεί από τη μεθεπόμενη χρονιά λόγω αντιδράσεων των ομάδων της Γ’ Εθνικής. Η μόνη αλλαγή που μπορεί να γίνει στη νέα σεζόν είναι να ανέβουν απευθείας και οι δευτεραθλήτριες ομάδες χωρίς μπαράζ και να διεξαχθεί με 2 ομίλους η Football League.

Σύμφωνα με τον κ. Θωμαΐδη

Με πρωθυπουργική εντολή η αναδιάρθρωση θα γίνει από τη μεθεπόμενη σεζόν γιατί έχουν φτάσει στου Μαξίμου παράπονα βουλευτών της περιφέρειας που οι ομάδες του τόπου τους είναι στην Γ’ Εθνική κυρίως, όπου:

  • η ομάδα που ανεβαίνει στην ουσία μένει στην ίδια κατηγορία,
  • η ομάδα που παραμένει χάνει μια κατηγορία και
  • η ομάδα που υποβιβάζεται χάνει δύο κατηγορίες.

Οι αναδιαρθρώσεις δεν γίνονται μέσα στη σεζόν, αλλά πάντα από τη μεθεπόμενη. Φτάσαμε Απρίλιο και ακόμη δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα πέσουν από τη Σούπερ Λιγκ. Μία λύση είναι να ανεβούν και οι δεύτεροι των ομίλων της Γ’ Εθνικής και να διευρυνθεί η Φούτμπολ Λιγκ σε δύο ομίλους. Αυτό συζητήθηκε και είναι μια λύση για να μην αδικηθούν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής. Δεν μπορείς να κάνεις αναδιάρθρωση από πάνω προς τα κάτω. Η αναδιάρθρωση γίνεται πάντα από κάτω προς τα πάνω κι αυτό θα προσπαθήσει να το διορθώσει με «μπαλωματικές» λύσεις.

Το Πολιτικό κόστος που ενδεχομένως θα επιφέρει στο κυβερνών κόμμα ίσως να μην την είχε αρχικά υπολογίσει ο κ. Βασιλειάδης. Ο πρωθυπουργός είχε εμπιστευτεί σε δύο μεγαλοπαράγοντες ότι η αναδιάρθρωση δε θα γίνει την επόμενη σεζόν.

Άρθρο με πληροφορίες από το athleticlarissa.gr

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

top 30 ημερών

Copyright © 2001 - 2021 | GoGrama.Gr - Η Πύλη μας

Exit mobile version