ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Συνάντηση Ε.Α.Α.Μ.Θ. με κ. Διευθυντή Δ.Α. Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019,  πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ στο παράρτημα του γραφείου μας στη Δράμα και στη συνέχεια, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης, με τη παρουσία Αντιπρόσωπων, τοπικών μελών των Γραμματειών Γυναικών και Ανθυπαστυνόμων, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, Α/Δ κ. ΣΕΡΤΗ Αθανάσιο.
Κατά την πολύ ουσιαστική μας συνάντηση, σε φιλικό κλίμα και στον απόηχο της προχθεσινής απόφασης κήρυξης του τελευταίου μισθολογίου (2017) των αστυνομικών ως αντισυνταγματικό από το Συμβούλιο της Επικράτειας, τέθηκαν τα κυριότερα ζητήματα εκ μέρους της Ένωσης μας αλλά και οι διεκδικήσεις της σε θεσμικό, υπηρεσιακό και οικονομικό επίπεδο, από την πολιτική και φυσική ηγεσία.
Παράλληλα με τα κεντρικά θέματα που απασχολούν κυρίως την Ομοσπονδία μας την Π.Ο.ΑΞΙ.Α, ενημερωθήκαμε για ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν τοπικά το προσωπικό και τις υφιστάμενες υπηρεσίες της Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ, προκειμένου να συμβάλουμε στην ανάδειξη και περαιτέρω επίλυση τους. Σε κάθε περίπτωση διαπιστώθηκε ότι και η Δ.Α. Δράμας, με φιλότιμο, διάθεση προσφοράς και αυτοθυσίας του προσωπικού, λειτουργεί υποδειγματικά, παρά τα σύγχρονα προβλήματα από τις μειώσεις σε αναγκαίες δαπάνες και σε βασικές υλικοτεχνικές υποδομές, που ταλανίζουν σχεδόν όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες ένεκα της οικονομικής κρίσης, την τελευταία οκταετία.
Από την μεριά του, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Μ.Θ. Α/Υ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος, εκφράζοντας ολόκληρο το Δ.Σ. και την ΕΑ.Α.Μ.Θ. συνολικά εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη της Ένωσης στο έργο του Διευθυντή και δεσμεύτηκε σε μια διαρκή σχέση επικοινωνίας, συνεργασίας και αμφίδρομης ανταλλαγής απόψεων με σκοπό τη συνολική, αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων των τοπικών μελών μας, “με σκοπό να υπηρετούμε μια καλύτερη Αστυνομία στο πλευρό του πολίτη”

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

top 30 ημερών

Exit mobile version