Connect with us

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

Συνάντηση με τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφ. Α.Μ.& Θ

Δημοσιεύθηκε

στις

ΕΝΩΣΗ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ   ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  & ΘΡΑΚΗΣ

Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ.  Α.Μ&Θ. με τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφ. Α.Μ.& Θ.

 

Γνωρίζεται ότι σήμερα, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, επ’ ευκαιρία και της επίσημης τελετής παράδοσης – παραλαβής στην έδρα της ΓΕ.Π.Α.Δ.ΑΜ&Θ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας παρουσία και των δύο τοπικών Αντιπροσώπων Ροδόπης στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Α.Μ.&Θ Ταξίαρχο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη στο γραφείο του στη Κομοτηνή.

Στον κ.Γενικό αρχικά ευχηθήκαμε επιτυχημένη και δημιουργική θητεία, δεδομένης και της πρόσφατης τοποθέτησής του στη θέση του Γενικού Αστ.Δ/ντη Α.Μ&Θ, κατόπιν απόφασης του Ανώτατου Συμβούλιου Κρίσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Στη χρονικά πρώτη αυτή συνάντηση του Δ.Σ. με τον νέο Γενικό, ο Πρόεδρος της Ένωσης εξέφρασε την επιθυμία για τη συνέχιση της άψογης θεσμικής συνεργασίας, προκειμένου για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των πολυποίκιλων αστυνομικών προβλημάτων των υπηρεσιών της περιφέρειας ΑΜ&Θ. Τόνισε δε ότι, ο ρόλος του Σωματείου παραμένει διαχρονικά επίκαιρος αλλά και αναγκαίος ως «θεσμικό εργαλείο» στην ανάδειξη των κυριότερων προβλημάτων των υπηρεσιών, με ευθύνη και συνέπεια, με τη κατάθεση ρεαλιστικών, υλοποιήσιμων προτάσεων και την αντίληψη του δύσκολου έργου των Διευθυντών, των Υποδ/ντων , των Διοικητών Υπηρεσιών και των στελεχών γενικότερα στη σύγχρονη αστυνομική πραγματικότητα.

Ο κ.Γενικός, φιλόξενος και εγκάρδιος, αφού μας υποδέχτηκε ως Διοικητικό Συμβούλιο, μας συνεχάρη για την διαχρονικά υπεύθυνη στάση της Ένωσης έχοντας παρακολουθήσει τις δράσεις της, όλα αυτά τα χρόνια. Από τη μεριά του, ως κορυφή της φυσικής μας ηγεσίας, εξέφρασε αταλάντευτη βούληση για αμοιβαία συνεργασία, επικοινωνία και ειδική ενημέρωση των θεμάτων που ανακύπτουν σε κάθε μία ξεχωριστά από τις έξι (6) Διευθύνσεις Αστυνομίας που ασκεί την γενική εποπτεία, οσάκις αυτά γίνονται αντιληπτά από το Προεδρείο της Ένωσης μας. Γνωστής παράλληλα όλων των ειδικών προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής μας και μέσα από τη πλήρη επίγνωση του νέου ρόλου που του ανατέθηκε, μας εγγυήθηκε την προσπάθεια του για την επίλυση των αστυν.προβλημάτων και την εξέταση των προτάσεων μας, με γνώμονα το υπηρεσιακό συμφέρον.

Η Ένωσή μας, με διάθεση και αγωνιστικότητα, θα συνεχίσει τις επαφές και δράσεις της, για την υπεράσπιση των υπηρεσιακών και λοιπών συμφερόντων των μελών της.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Σχόλια

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

ΜΕΡΑ25: Επιτρέπουν το κυνήγι όλων των ζώων που απέμειναν στον καμένο Έβρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Μόλις τρεις μήνες μετά την πρωτοφανή οικολογική καταστροφή της Δαδιάς, στην μεγαλύτερη πυρκαγιά που καταγράφηκε ποτέ στην Ευρώπη, η κυβέρνηση επιτρέπει και πάλι το κυνήγι στον πολύπαθο Έβρο.

Όσα ζώα διασώθηκαν και κατέφυγαν στις μη καμένες περιοχές, θα αντιμετωπίσουν μια νέα επίθεση τη στιγμή που οι πληθυσμοί τους απειλούνται από την καταστροφή των ενδιαιτημάτων τους.

Στη χώρα με τα περισσότερα καμένα δάση φέτος στην Ευρώπη, με 1,6 εκατομμύριο στρέμματα καμένες εκτάσεις και με τη Θεσσαλία κατεστραμμένη από πλημμύρες, αντί να δώσουν μια ευκαιρία στη φύση να αναγεννηθεί, συνεχίζουν με αμεριμνησία την καταστροφή.

Το κυνήγι είναι μια δραστηριότητα εξαιρετικά επιβαρυντική σε μια εποχή που η ραγδαία μείωση της βιοποικιλότητας και της άγριας ζωής αποτελούν ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα. Οι συνέπειες για τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον είναι ανυπολόγιστες.

Δυστυχώς η πελατειακή σχέση με τους κυνηγούς και ο μεγάλος τζίρος  που κινείται γύρω από αυτούς, τροφοδοτούν την διαστρεβλωμένη αντίληψη που καταστρέφει ότι έχει απομείνει από το πολύτιμο φυσικό κεφάλαιο της χώρας.

Το ΜΕΡΑ25 συμπαρατάσσεται με το αίτημα φορέων που αγωνίζονται για την  προστασία της φύσης και των ζώων, που ζητούν απαγόρευση του κυνηγιού για μεγάλο χρονικό διάστημα σε όλους τους νομούς που πλήττονται από φυσικές καταστροφές, μέχρι την οριστική του κατάργηση.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

Χ. Τοψίδης: Στόχος μας είναι η ΑΜΘ να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η πρώτη του δήλωση στο Περιφερειακό Συμβούλιο μετά τις εκλογές

Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης έκανε την κάτωθι δήλωση στην έναρξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Τετάρτη 15/11. Η εν λόγω συνεδρίαση ήταν η πρώτη συνεδρίαση του οργάνου μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και πιθανότατα η τελευταία για την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο.

Η δήλωση του Χριστόδουλου Τοψίδη αναλυτικά: 

«Κύριοι συνάδελφοι,

θέλω να απευθυνθώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την πρώτη συνεδρίαση του οργάνου μετά τις εκλογές για να ευχαριστήσω τους πολίτες οι οποίοι, τίμησαν με την ψήφο την παράταξη της «Περιφερειακής Σύνθεσης» και την εξέλεξαν στην διοίκηση και εμένα στην θέση του 4ου εκλεγμένου Περιφερειάρχη. Επιπλέον, θα πρότεινα στο προεδρείο να δοθεί η δυνατότητα στους επικεφαλής όλων των παρατάξεων να μιλήσουν (προ Η.Δ.) για τις εκλογές και για την πορεία της ΑΜΘ στην συνέχεια.

Κύριοι συνάδελφοι,

επιθυμώ να προτάξω τις ευχαριστίες προς τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους. Θέλω, επίσης να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους της παράταξής μας για την συστράτευσή τους στην κοινή προσπάθεια. Όπως επίσης, θέλω να συγχαρώ και τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων, οι οποίοι συμμετείχαν στις εκλογές, είτε εξελέγησαν, είτε όχι. Νιώθω ότι αυτό είναι όχι μόνο στοιχείο πολιτικού πολιτισμού αλλά και υποχρέωση δημοκρατικής ουσίας καθώς κατά την δική μας άποψη στο ΠΣ δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Υπάρχουν βεβαίως διαφορετικές απόψεις. Αυτό είναι στοιχείο της δημοκρατίας αλλά και της δημοκρατικής θεώρησης, η οποία θέλουμε να μας χαρακτηρίζει. Οι αντίπαλοι είναι τα προβλήματα και όποιος αντιστρατεύεται την αναπτυξιακή προσπάθεια που δικαιούται η περιφέρειά μας.

Κύριοι συνάδελφοι,

Θέλω να τονίσω ότι η φιλοδοξία μας είναι η Περιφέρεια ΑΜΘ αλλά και το ίδιο το Περιφερειακό Συμβούλιο να είναι σημαντικά διαφοροποιημένα στο τέλος της πενταετούς θητείας κατά την οποία η ΑΜΘ θα διοικηθεί από την «Περιφερειακή Σύνθεση». Στόχος μας είναι η ΑΜΘ να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της ελληνικής και της ευρωπαϊκής κατάταξης των περιφερειών. Για να επιτευχθεί ο στόχος σκοπεύουμε να αναδιατάξουμε όσο είναι εφικτό τις δυνάμεις της περιφέρειας αλλά και να εισάγουμε και να εφαρμόσουμε την διεκδίκηση ως έννοια και ως πρακτική έναντι κυρίως της κυβέρνησης αλλά και της ΕΕ. Ως ένας άνθρωπος που προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα δεν μπορώ ούτε εγώ, ούτε η παράταξη της «Περιφερειακής Σύνθεσης» να δεχθούμε ότι αρκούμαστε με ό,τι μας παρέχουν και να μην διεκδικούμε όπως κάνουν όλες οι διοικήσεις των περιφερειών στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Σκοπός μας είναι να δρομολογήσουμε τις προσπάθειες μας επενδύοντας πόρους εκεί όπου συγκλίνουν η επιστημονική προσέγγιση αλλά και όπου παρέχεται ο υψηλότερος πολλαπλασιαστής που εγγυάται την καλύτερη απόδοση προς όφελος της οικονομίας αλλά και της κοινωνίας. Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης πρέπει να αποκτήσει ένα όραμα ανάπτυξης στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιφερειακής προοπτικής. 

Όσον αφορά  την λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου (καθώς και των άλλων οργάνων) θεωρούμε ότι υποχρέωση της νέας διοίκησης είναι να επιτευχθεί η αναβάθμιση της λειτουργίας με έμφαση σε συζητήσεις ουσίας με γνώμονα την συνθετική λειτουργία. Το Περιφερειακό Συμβούλιο πρέπει να λειτουργεί σε ουσιαστική βάση και όχι σε μία διεκπεραιωτική λογική, όπου το επιτάσσει η νομοθεσία.

Κύριοι συνάδελφοι,

Ο νέος Περιφερειάρχης και η νέα διοίκηση θα απευθύνουμε πρόσκληση με την ανάληψη των καθηκόντων μας ώστε κάθε υγιής δύναμη να συστρατευθεί μαζί μας και κάθε εύλογη πρόταση να αξιοποιηθεί στα πλαίσια του προγράμματος μας».

Πηγή:  xronos.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

Προετοιμάζεται πυρετωδώς ο Χριστόδουλος Τοψίδη

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

«Όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι θα ασκήσουν διοίκηση από κάποιο πόστο…»

«Βλέπουμε συνεργάτες, γιατί πρέπει να γίνει η στελέχωση με μετακλητούς υπαλλήλους / Όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι θα ασκήσουν διοίκηση από κάποιο πόστο / Η υπόσχεση μας ότι θα είμαστε κοντά στον Πολίτη ισχύει στο ακέραιο»

«Η προεκλογική μας υπόσχεση προς τους πολίτες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ισχύει στο ακέραιο. Θα είμαστε δίπλα τους και κοντά σε όλα τα προβλήματά τους. Η πόρτα της Περιφέρειας θα είναι ανοιχτή για όλη την κοινωνία».

Τα παραπάνω υπογράμμισε στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε στον «Ενήμερο» ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση», Χριστόδουλος Τοψίδης, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από την 1η Ιανουαρίου 2024.

«Βρίσκομαι σχεδόν σε καθημερινή βάση στην έδρα της Περιφέρειας, μαζί με τους υπηρεσιακούς παράγοντες κι έχω μία ενημέρωση γενικότερα από τους προϊσταμένους…»

Μιλώντας για την δραστηριότητα του το τρέχον χρονικό διάστημα, ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σημείωσε: «Αυτό το διάστημα βρίσκομαι σχεδόν σε καθημερινή βάση στην έδρα της Περιφέρειας, μαζί με τους υπηρεσιακούς παράγοντες κι έχω μία ενημέρωση γενικότερα από τους προϊσταμένους, όπως της διαχειριστικής αρχής του Ε.Σ.Π.Α. Υπάρχουν έργα, τα οποία είναι συνεχιζόμενα και πρέπει να περάσουν στο νέο Ε.Σ.Π.Α., υπάρχουν έργα μεταφερόμενα από το προηγούμενο που πρέπει να περάσουν κι αυτά στο νέο πρόγραμμα, ενώ υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες και διαδικασίες, οι οποίες πρέπει να πιεστούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και βλέπουμε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες με τι προτεραιότητα θα μπουν», ανέφερε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο κ. Τοψίδης.

«Όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι θα ασκήσουν διοίκηση από κάποιο πόστο…»

«Επίσης πρέπει να δούμε και κάποια θέματα που πρέπει να «τρέξουν» για τη νέα χρονιά, για τα οποία έχω προσωπικά άποψη πιο εξειδικευμένα. Γενικότερα γίνεται μία μεγάλη προετοιμασία για τη νέα χρονιά, τόσο σε επίπεδο ενημέρωσης, όσο και σε ένα επίπεδο που βλέπουμε συνεργάτες, γιατί πρέπει να γίνει η στελέχωση με μετακλητούς υπαλλήλους. Αξιολογώ ανθρώπους, είμαι σε μία επικοινωνία και με τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους για να δω τα προσόντα τους και με έναν ευρύτερο διάλογο να δούμε ποιοι θα αξιοποιηθούν στον πρώτο χρόνο της θητείας μας. Όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι θα ασκήσουν διοίκηση από κάποιο πόστο στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ούτως ή άλλως αυτή ήταν η εντολή του λαού», συμπλήρωσε ακόμη ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

«Θέλουμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για να συνεχίσουμε και εμείς με το δικό μας πρόγραμμα ως διοίκηση…» «Βρισκόμαστε γενικότερα σε μία μεταβατική περίοδο. Σίγουρα μια Περιφέρεια έχει δυσκολίες, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες. Πάνω σε αυτά τα πράγματα πρέπει να χτίσουμε. Να δούμε ποια έργα είναι προς υλοποίηση, να γίνει καταγραφή, ποια έχουν καθυστερήσει, αλλά και ποια είναι τα έργα που χρονίζουν. Θέλουμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για να συνεχίσουμε και εμείς με το δικό μας πρόγραμμα ως διοίκηση. Θα συνεχίσω το επόμενο διάστημα τις εξειδικευμένες συναντήσεις για θέματα που επείγουν και ακολούθως και με όλους τους φορείς. Χρειάζεται να βρούμε λύσεις για όλα τα προβλήματα. Όσα ακούω προς το παρόν είναι σε επίπεδο καταγραφής. Θα τα δούμε όλα στην πορεία και η υπόσχεσή μας στους πολίτες ισχύει στο ακέραιο. Θα είναι ανοιχτή η πόρτα της Περιφέρειας για όλη την κοινωνία», υπογράμμισε καταληκτικά ο κ. Τοψίδης.

Πηγή: kavalawebnews.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Τραγωδία στη Δράμα: Πετάχτηκε στο δρόμο για να σώσει σκυλί και σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο ΚΤΕΛ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Επίσημη έναρξη της 20ης επετειακής χρονιάς της Ονειρούπολης Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Νέο Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Δράμα. Νεκροί και οι δύο οδηγοί

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Εντυπωσιακό το μουσείο φωτογραφίας στο «Μαρμάρινο Σπίτι» στη Δράμα

Εκλογές 20193 εβδομάδες πριν

Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού 2023

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Λύση στο ΕΣΥ μόνο με προκήρυξη των κενών οργανικών θέσεων και μισθοί του 2012

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Εμπορικός Σύλλογος Δράμας: Η βιωσιμότητα του νοσοκομείου μας αφορά όλους

ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 εβδομάδες πριν

Τέλος ο προπονητής της Δόξας με γνώμονα το καλό της ομάδας

Εκπαιδευτικά7 ημέρες πριν

1ο ΕΠΑΛ Δράμας: Το μαθητικό πτυχίο επιχειρηματικότητας στην ΕΡΤ3

Εκπαιδευτικά2 εβδομάδες πριν

Βράβευση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δράμας με ΕΤΙΚΕΤΑ Σχολείου eTwinning 2023-2024

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Διακοπή νερού στη Δράμα την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου από τις 15:30 έως 20:30

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Η νέα συντονιστική επιτροπή του Project για τη Δράμα!

Εκπαιδευτικά4 εβδομάδες πριν

Απορρόφηση από το ΔΠΘ των τμημάτων της Δράμας που φεύγουν από το ΔΙΠΑΕ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Ο “θάνατος του εμποράκου”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Εμπορικός Σύλλογος Δράμας: Αιμοδοσίας την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 8.30π.μ – 13μ.μ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ11 λεπτά πριν

Πανδραμινή κινητοποίηση την Πέμπτη 30/11 στις 13:30 στην πύλη του Νοσοκομείου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα πριν

Αποχώρησε από το ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Καραγιαννίδης και 22 στελέχη από τη Δράμα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα πριν

ΜΕΡΑ25: Επιτρέπουν το κυνήγι όλων των ζώων που απέμειναν στον καμένο Έβρο

Εκπαιδευτικά3 ημέρες πριν

Αν οι υποψήφιοι επιλέγουν το τμήμα Δασολογίας και από το 4ο πεδίο;

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες πριν

Δράμα: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 ημέρες πριν

Μεταφέρονται οι αγώνες κυπέλλου από 29 Νοεμβρίου στις 6 Δεκεμβρίου

Πολιτιστικά4 ημέρες πριν

Η Δράμα συμμετέχει στην 1η Συνάντηση του Δικτύου Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ5 ημέρες πριν

Οι αποχωρήσεις δεν λύνουν κάποιο πρόβλημα – Δεν ήταν αγεφύρωτο το χάσμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ6 ημέρες πριν

Τα Βαλδίρκεια 2023 την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

Ανοιχτή η αγορά από τις 11 έως τις 3 την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ7 ημέρες πριν

Εμπορικός Σύλλογος Δράμας: ΟΧΙ στα οριζόντια μέτρα, ΟΧΙ στον αφανισμό μας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ7 ημέρες πριν

Εμπορικός Σύλλογος Δράμας: Το κλείσιμο των καταστημάτων είναι προαιρετικό

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ7 ημέρες πριν

Η Μαρία Μάλλη για την πρόταση “Ειδικού οικονομικού – φορολογικού καθεστώς στο νομό μας”

Εκπαιδευτικά7 ημέρες πριν

1ο ΕΠΑΛ Δράμας: Το μαθητικό πτυχίο επιχειρηματικότητας στην ΕΡΤ3

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Δράμας καταγγέλλει τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών