ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνάντηση προπονητών και εκπροσώπων Ε.Σ.Χ.Α.ΜΑ.Θ με τον Guy Petitgirard

Δημοσιεύθηκε

στις

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ E.Σ.Χ.ΑΜΑ.Θ. ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Ο.Χ.Ε. GUY PETITGIRARD

 Στις 26 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:00, στην αίθουσα Τύπου του Αθλητικού Κέντρου Δ. Κραχτίδης στη Δράμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση προπονητών και εκπροσώπων σωματείων της Ε.Σ.Χ.Α.ΜΑ.Θ.(Ενωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αν Μακ & Θράκης), με τον στρατηγικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας Ελλάδος αλλά και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κ. Guy Petitgirard. Τον κ. Petitgirard συνόδεψαν ο επικεφαλής Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης της ΟΧΕ κ. Ιατρούδης Παναγιώτης και ο Τεχνικός Ανάπτυξης της ΟΧΕ κ. Κρανάκης Γιώργος.

Το θέμα της συνάντησης  ήταν «Παρουσίαση και εφαρμογή του προγράμματος τριετίας για πρωταθλήματα και ανάπτυξη».

Ο κ GuyPetitgirardπαρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνάς του που αφορά σε στατιστικά στοιχεία για την ανάπτυξη του αθλήματος εν όψη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων (Κ-19) που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας το 2021. Κατέθεσε τις προτάσεις του προκειμένου οι Ενώσεις να αλλάξουν στρατηγική και να βελτιωθούν στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ Ησαΐας Χατζηκωνσταντίνου αφού χαιρέτησε τον κ. Guy εκ μέρους των σωματείων δήλωσε ότι το πρόγραμμα που μας παρουσίασε ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για την πορεία των μελών της ένωσης και θα πρέπει να εφαρμοστεί από αύριο. Επίσης τόνισε κατόπιν της ενημέρωσης πόσο σημαντική είναι η συνεργασία έξω από τα γήπεδα μεταξύ των σωματείων.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ακολούθησε προπόνηση επίλεκτων αθλητών κλιμακίου της Αν. Μακεδονίας & Θράκης, υπό την παρουσία του κ. Guy Petitgirard και του Τεχνικού Ανάπτυξης της Ο.Χ.Ε κ. Τογανίδη Θόδωρου.

 

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

top 30 ημερών

Exit mobile version