Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Δράμας: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον Υπ. Υγείας

Published

on

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον Υπουργό Υγείας και τον Αν. Υπουργό Υγείας για την “Άμεση έκδοση προκήρυξης για την κάλυψη των μεγάλων ελλείψεων με μόνιμο προσωπικό. Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων με ελαστικές εργασιακές σχέσεις” από:

  • Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Δράμας
  • Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «ΘΡΙΑΣΙΟ»
  • Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας  
  • Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας  
  • Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου

Στις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, δεν υπάρχει καμία αναφορά στην ανάγκη για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για μονιμοποίηση των εργαζομένων με ελαστικές εργασιακές σχέσεις και αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης των δημόσιων μονάδων υγείας.

Αντίθετα, «περίσσεψαν» οι διακηρύξεις περί επέκτασης των «συμπράξεων με τον ιδιωτικό τομέα»,   της σύναξης συμβολαίων με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και της «αγοράς» υπηρεσιών από ιδιωτικές εταιρείες, επομένως και της διατήρησης και επέκτασης της επιχειρηματικής λειτουργίας  των δημόσιων μονάδων υγείας.

Γνωρίζουμε ότι η σχεδιαζόμενη λειτουργία των δημόσιων μονάδων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, ως «αυτοτελείς επιχειρηματικές μονάδες», που θα καλύπτουν ολοένα μεγαλύτερο μέρος του κόστους λειτουργίας από την «πώληση» υπηρεσιών υγείας σε ασθενείς και ασφαλιστικά ταμεία, προϋποθέτει τη διαιώνιση των ελλείψεων προσωπικού και την επέκταση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων.

Ενώ η δέσμευση και της σημερινής και της προηγούμενης κυβέρνησης, στα πλαίσια του Προγράμματος Σταθερότητας 2019–2022, για την παραπέρα μείωση της κρατικής χρηματοδότησης για την υγεία από το 5,2% του ΑΕΠ το 2017 σε 4,7% το 2022 θα οδηγήσει σε νέα υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας και αντίστοιχη αύξηση της επιβάρυνσης των λαϊκών οικογενειών.

Με αφορμή και τις επισκέψεις σε εφημερεύοντα νοσοκομεία, σας επισημαίνουμε, αν και ήδη το γνωρίζετε, ότι οι μεγάλες ελλείψεις προσωπικού και η συνεχιζόμενη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης προκαλούν σοβαρότατα προβλήματα στη λειτουργία των δημόσιων μονάδων υγείας, με υπολειτουργία και συγχωνεύσεις κλινικών και τμημάτων, εντατικοποίηση για τους υγειονομικούς και αδυναμία παροχής υψηλού επιπέδου περίθαλψης στους ασθενείς.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία (απογραφή ανθρώπινου δυναμικού στο δημόσιο), ο αριθμός των μονίμων εργαζομένων στην υγεία μειώνεται κάθε χρόνο, αφού οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού δεν αρκούν να καλύψουν ούτε τις συνταξιοδοτήσεις, ενώ οι κενές οργανικές θέσεις (με βάση τους ανεπαρκέστατους οργανισμούς) ξεπερνούν τις 30.000 και οι πραγματικές ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερες.

Η σημερινή απαράδεκτη κατάσταση θα χειροτερέψει αν απολυθούν οι 2800 περίπου εργαζόμενοι, μέσω ΟΑΕΔ, λόγω της επικείμενης λήξης της σύμβασης τους, τον Φεβρουάριο – Μάρτιο 2020, και της απόρριψης (από τις κοινοβουλευτικές ομάδες των ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΑΝΕΛ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΟΤΑΜΙ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ) του αιτήματος μας για μονιμοποίηση τους με τροποποίηση του άρθρου 103 του Συντάγματος. Ακολουθεί η λήξη της σύμβασης και άλλων 1200 συναδέλφων του ίδιου προγράμματος.

Ήδη, συνεχίζονται οι απολύσεις επικουρικών γιατρών πανελλαδικά ενώ με απόλυση κινδυνεύουν και εκατοντάδες επικουρικοί άλλων ειδικοτήτων, που πολλοί από αυτούς δεν θα προσληφθούν με την προκήρυξη  2Κ/2019.

Παρά τις διακηρύξεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, σε δεκάδες δημόσιες μονάδες, οι εργολαβικές εταιρείες συνεχίζουν να θησαυρίζουν, εκμεταλλευόμενες εκατοντάδες εργολαβικούς συναδέλφους, ενώ και όπου έχει προχωρήσουν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου, οι συμβασιούχοι συνάδελφοι εργάζονται με πετσοκομμένα δικαιώματα (σε πολλές περιπτώσεις με 6ωρο και μικρότερο μισθό) και σύντομα θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της ανεργίας.

Για την απαράδεκτη κατάσταση στις δημόσιες μονάδες υγείας ευθύνεται η υλοποίηση από όλες τις κυβερνήσεις της στρατηγικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με την οποία, η υγεία είναι «ατομική ευθύνη», η υγειονομική περίθαλψη είναι εμπόρευμα και οι παροχές πρέπει να μειωθούν, γιατί αυξάνουν το «μη μισθολογικό κόστος» και εμποδίζουν την επιχειρηματική κερδοφορία. Γι’ αυτό, προωθούν συντονισμένα παρόμοια αντιλαϊκά μέτρα στην Υγεία – Πρόνοια και Κοινωνική Ασφάλιση σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στόχος της εφαρμοζόμενης πολιτικής είναι η εξοικονόμηση κρατικών κονδυλίων για να δοθούν νέες φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις στους επιχειρηματικούς ομίλους, η παραπέρα μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών και η επέκταση της επιχειρηματικής δράσης στον τομέα της υγείας.

Δε θυσιάζουμε τα δικαιώματα ασθενών και υγειονομικών                                                                  για να αυξηθούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων

Ζητάμε από το Υπουργείο Υγείας να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, για:

► μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών.

► μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων με ελαστικές εργασιακές σχέσεις (επικουρικοί, μέσω ΟΑΕΔ και ΚΕΕΛΠΝΟ, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, συμβάσεις έργου).

► ανάκληση της ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών των νοσοκομείων και πρόσληψη των εργολαβικών συναδέλφων με μόνιμη σχέση εργασίας και πλήρη δικαιώματα.

► πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων υγείας, με κατάργηση των φοροαπαλλαγών και επιδοτήσεων στους επιχειρηματικούς ομίλους., Κατάργηση των πληρωμών των ασθενών και των ασφαλιστικών εισφορών για υγειονομική περίθαλψη.

Στην κατεύθυνση αυτή, θα πάρουμε αγωνιστικές πρωτοβουλίες σε συντονισμό και με άλλα εργατικά και συνταξιουχικά σωματεία, φοιτητικούς και γυναικείους συλλόγους και φορείς χρόνιων ασθενών.

Γνωρίζουμε ότι για να είναι αποτελεσματικός ο αγώνας μας, χρειάζεται να στρέφεται ενάντια στον πραγματικό μας εχθρό,: τους επιχειρηματικούς ομίλους, το κράτος που τους υπηρετεί και την Ε.Ε.–ΔΝΤ που τους στηρίζουν. Να διεκδικεί την αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας μας και των επιτευγμάτων της επιστήμης και της τεχνολογίας για τη δημιουργία ενός σύγχρονου, αποκλειστικά δημόσιου, δωρεάν συστήματος υγείας και πρόνοιας, που θα καλύπτει πλήρως τις λαϊκές ανάγκες και θα εξασφαλίζει μόνιμη, σταθερή εργασίας με πλήρη δικαιώματα σε όλους τους εργαζόμενους.

 

Continue Reading
Comments

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στήριξη για άτομα με άνοια και τις οικογένειές τους

Published

on

By

Νέο Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας στη Δράμα

Σε μια εποχή που οι ανάγκες για ποιοτική και εξειδικευμένη φροντίδα ψυχικής υγείας γίνονται όλο και πιο επιτακτικές, η Δράμα κάνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Η δημιουργία Κέντρου Ημέρας Ολικής Φροντίδας Ψυχικής Υγείας, με ειδίκευση στην υποστήριξη ατόμων που πάσχουν από άνοια, έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στο πεδίο των κοινωνικών και υγειονομικών υπηρεσιών της περιοχής.

Το νέο κέντρο θα λειτουργεί με στόχο την ημερήσια υποστήριξη και φροντίδα ατόμων με άνοια, παρέχοντας παράλληλα καθοδήγηση και ανακούφιση στους φροντιστές και τις οικογένειές τους. Με σύγχρονες υποδομές και εξειδικευμένο προσωπικό, θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες, δίνοντας μια νέα διάσταση στην τοπική πολιτική πρόνοιας.

Ανθρώπινη προσέγγιση – Ολιστική υποστήριξη

Το Κέντρο Ημέρας δεν θα είναι απλώς μια μονάδα παροχής υπηρεσιών, αλλά ένας χώρος φροντίδας, αξιοπρέπειας και καθημερινής ενδυνάμωσης. Η προσέγγιση του θα είναι ολιστική: ιατρική παρακολούθηση, συμβουλευτική υποστήριξη, εργοθεραπεία, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, ακόμη και ενδυνάμωση κοινωνικών δεξιοτήτων για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής των ωφελούμενων.

Ένα έργο με προοπτική

Η υλοποίηση του Κέντρου Ημέρας εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλέγμα πολιτικών για την ψυχική υγεία και αναμένεται να συμβάλει ενεργά στην πρόληψη της κοινωνικής απομόνωσης και στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνικής συνοχής. Παράλληλα, προσφέρει ανακούφιση στους ανθρώπους που επιτελούν το δύσκολο έργο της καθημερινής φροντίδας στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Η λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση της στελέχωσης και του εξοπλισμού του χώρου, ενώ ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών οικογενειών της περιοχής.

Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Βαρτζόπουλος δήλωσε: «Με σκοπό την ολοκλήρωση της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης και της συμπλήρωσης των υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην χώρα, ιδίως για άτομα με Άνοια, όπου οι ανάγκες είναι πάρα πολλές και συνεχώς διογκούμενες, προχωράμε σε μία ακόμα προκήρυξη για την ανάπτυξη και λειτουργία Μονάδων Ολικής Φροντίδας Ψυχικής Υγείας με εξασφαλισμένους πόρους από το Υπουργείο Υγείας, οι οποίες παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους πολίτες.

Σε αυτήν την προσπάθεια ουσιαστικός αρωγός θα είναι η Εκκλησία της Ελλάδος. Είναι μια καινούρια αρχή και η πρώτη κοινή δράση στον χώρο της μακροχρόνιας φροντίδας υγείας. Οι παρεμβάσεις μας σκοπό έχουν να καλύψουν ολιστικά τις ανάγκες των ωφελουμένων, να συνδράμουν τις οικογένειες στη μείωση του φορτίου φροντίδας και στην μείωση των δαπανών των νοικοκυριών που προκαλούν οι χρόνιες παθήσεις. Συνεχίζουμε σταθερά την ανασυγκρότηση της ψυχικής υγείας στη χώρα».

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δωρεά της Raycap: Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας το στρατόπεδο Ανδρικάκη

Published

on

By

Η Δράμα αποκτά Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας στο στρατόπεδο Ανδρικάκη – Ένα νέο κεφάλαιο πολιτιστικής και δημιουργικής ανάπτυξης

Μια νέα εποχή για την πολιτιστική ταυτότητα και την αναπτυξιακή δυναμική της Δράμας ξεκινά με την επίσημη υπογραφή της σύμβασης δωρεάς ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού και την εταιρεία ΡΕΗΚΑΠ ΑΕ, που αφορά τη δημιουργία ενός σύγχρονου Κέντρου Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας στον χώρο του στρατοπέδου Ανδρικάκη. Ένα έργο που ενισχύει θεαματικά το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους και αναβαθμίζει τη Δράμα σε έναν κόμβο τεχνών, καινοτομίας και δημιουργικότητας για όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Περισσότερα για τη συμφωνία, τις μελέτες που θα εκπονηθούν και τις δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού, στη συνέχεια του άρθρου…

Το στρατόπεδο Ανδρικάκη γίνεται κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας -Σύμβαση δωρεάς μεταξύ Raycap-ΥΠΠΟ

Ολοκληρώθηκε σύμβαση δωρεάς με αντικείμενο την εκπόνηση του συνόλου των αναγκαίων μελετών για τη δημιουργία Κέντρου Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας στη Δράμα.

Το κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας θα δημιουργηθεί στο στρατόπεδο Ανδρικάκη, και τη σύμβαση υπέγραψαν η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και η εκπρόσωπος της εταιρείας ΡΕΗΚΑΠ ΑΕ, Καλλίσσα Αποστολίδου.

Ο πολιτιστικός πλούτος της Δράμας
Η δωρεά της εταιρείας αφορά στην εκπόνηση του συνόλου των μελετών αποκατάστασης τεσσάρων κτηρίων, εντός του στρατοπέδου Ανδρικάκη, καθώς και στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου τους για τη δημιουργία ενός σύγχρονου οπτικοακουστικού κόμβου, προκειμένου να στεγάζεται το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Όπως δήλωσε η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη: «Η Δράμα, με τη μακρά κινηματογραφική της παράδοση, αποκτά ένα χώρο διεθνών προδιαγραφών, αφιερωμένο στις οπτικοακουστικές τέχνες, ενισχύοντας όχι μόνον την τοπική, αλλά κυρίως την εθνική κινηματογραφική παραγωγή.

Η γενναιόδωρη δωρεά της ΡΕΗΚΑΠ ΑΕ, δια της οποίας εκπονείται το σύνολο των μελετών των τεσσάρων κτηρίων, εντός του Στρατοπέδου Ανδρικάκη, επιταχύνει την υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου έργου, καθώς “ξεκλειδώνει” τη χρηματοδότηση υλοποίησης του έργου από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης- ΕΣΠΑ 2021-2027 και από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Πολιτισμού. Με την ολοκλήρωση του έργου, το στρατόπεδο Ανδρικάκη θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία του κινηματογράφου και των νέων τεχνολογιών, στη χώρα μας.

Το Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας δεν είναι μόνο μια πρωτοποριακή επένδυση στον πολιτισμό, αλλά ένας σημαντικός αναπτυξιακός πυλώνας για τη Δράμα, και ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Με την ολοκλήρωσή του, θα δημιουργήσει μοναδικές προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της πολιτιστικής και δημιουργικής βιομηχανίας στη χώρα μας. Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένεια του αείμνηστου Κώστα Αποστολίδη και την ομάδα της ΡΕΗΚΑΠ, για μια ακόμη γενναιόδωρη προσφορά τους στην πατρίδα μας».

Aνοιχτός χώρος συνάντησης και δημιουργικότητας στον περιβάλλοντα χώρο του HUB

Στο αντικείμενο της Σύμβασης Δωρεάς περιλαμβάνονται:

  • Αρχιτεκτονική Μελέτη, συμπεριλαμβανομένων των μελετών Παθητικής Πυροπροστασίας, Ακουστικής και Προσβασιμότητας
  • Μελέτη Περιβάλλοντος Χώρου και Φύτευσης
  • Στατική Μελέτη – Ενισχύσεις
  • Τεχνικές δοκιμές και αναλύσεις
  • Μελέτη Η/Μ των Κτιρίων και του Περιβάλλοντος Χώρου
  • Μελέτη Συγκοινωνιακών Έργων
  • Μελέτη Υδραυλικών Έργων.

Οι μελέτες θα εκπονηθούν με τη συνδρομή και την εποπτεία της Διεύθυνσης Προστασίας και Αναστήλωσης Νεωτέρων και Σύγχρονων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

Στρατόπεδο Ανδρικάκη υφιστάμενη κατάσταση

 

Αυτοψία της Υπουργού Πολιτισμού στο Στρατόπεδο Ανδρικάκη

Πηγή: iefimerida.gr

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Χρ. Μαμσάκος παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα»

Ο πρώην Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα», επικαλούμενος επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Published

on

By

Με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Δράμας κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, την οποία κοινοποιεί στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ο κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα».

Ο πρώην δήμαρχος επικαλείται επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν του επιτρέπουν να ανταποκριθεί όπως θα ήθελε στις απαιτήσεις του ρόλου του, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει πως θα συνεχίσει να είναι παρών για την πόλη και τους πολίτες της.

Η παραίτηση αυτή σηματοδοτεί το τέλος μιας πολυετούς και έντονα πολιτικής διαδρομής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τον κ. Μαμσάκο, ο οποίος υπηρέτησε ως Δήμαρχος Δράμας για δύο συνεχόμενες θητείες (2014–2023). Κατά τη διάρκεια της θητείας του, υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα σε υποδομές, κοινωνική πολιτική και αστική ανάπλαση, ενώ είχε έντονη παρουσία και στα συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης, όπως η ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής παραίτησης:


κ. Δήμαρχε Δράμας,

Με αίσθημα ευθύνης και βαθιάς εκτίμησης προς τους Δραμινούς, τους συναδέλφους στο Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας και στους συναδέλφους της παράταξής μας,

Ανακοινώνω την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Δράμας: «Ενώνουμε τη Δράμα» και συγχρόνως από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Δράμας.

Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι καθαρά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, που δεν μου επιτρέπουν να έχω τον απαραίτητο χρόνο που θα ήθελα να αφιερώσω στις υποχρεώσεις του Δημοτικού Συμβούλου και του επικεφαλής.

Με την παραίτησή μου ανοίγω τον δρόμο και δίνω τη δυνατότητα σε νέα πρόσωπα να ασχοληθούν ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Δήμο μας.

Η αγάπη και η υποστήριξη που έλαβα από όλους τους συμπολίτες μου όλα αυτά τα χρόνια ήταν ανεκτίμητη και είμαι βαθιά ευγνώμων για αυτό.

Θέλω να τονίσω σε όλους σας πως παρόλο που αποχωρώ από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, δηλώνω παρών σε οποιαδήποτε διεκδίκηση ή βοήθεια που μπορώ να προσφέρω στην πόλη μου και στους υπέροχους πολίτες της.

Η αγάπη μου για αυτή την πόλη είναι μεγάλη και αδιαμφισβήτητη.

Είμαι υπερήφανος για το σημαντικό έργο που έχουμε επιτελέσει ως παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» καθώς επίσης και για τη συνεισφορά μας στην ανάπτυξη και ευημερία του Δήμου μας.

Τα συναισθήματα και οι εμπειρίες, από τους αγώνες, τις διεκδικήσεις και τα αποτελέσματα θετικά ή αρνητικά που γνώρισα, είναι μαθήματα ζωής που θα με συνοδεύουν πάντα.

Παρακαλώ τον Δήμαρχο Δράμας, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τις υπηρεσίες του Δήμου Δράμας για τις απαραίτητες ενέργειες με αφορμή την παραίτησή μου.


Πρώτος επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος από την παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» είναι ο κ. Ανέστης Δερματίδης και επόμενη η κ. Αναστασία Τόλιου.

Continue Reading

Αναζήτηση στην Google

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Αποθεώθηκε και καταχειροκροτήθηκε η Μελίνα Μποτέλλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης 

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Βουλευτές, Υπουργοί και Δικαστές. Διακριτές και Αδιάκριτες Εξουσίες !

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

Παράταση ρύθμισης οφειλών προς το Δήμος Δράμας

Εκπαιδευτικά2 μήνες ago

3ο Γυμνάσιο Δράμας: Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Μαζική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στη Δράμα για την Επέτειο της Τραγωδίας στα Τέμπη

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Τρίτος κύκλος του Κινηματογραφικού Εργαστηρίου

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Από τη Δράμα στα ΟΣΚΑΡ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον Κυριαζίδη για το «κάνε ένα παιδί» στην Κωνσταντοπούλου

Πολιτιστικά3 εβδομάδες ago

Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Florian Zeller, από το Θεατροστάσιο στη Δράμα

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Ξεκίνησε η συμμετοχή ταινιών για το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Βράβευση της ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΠΟΤΕΛΛΗ

Χρηστικά3 μήνες ago

Στρατηγική αξιοποίησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Επιστολή Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας σχετικά με το τέλος ανθεκτικότητας

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Αποκριάτικος χορός Πανηπειρωτικής Ένωσης Ν. Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες ago

Στήριξη για άτομα με άνοια και τις οικογένειές τους

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες ago

Δωρεά της Raycap: Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας το στρατόπεδο Ανδρικάκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες ago

Ο Χρ. Μαμσάκος παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα»

Πολιτιστικά3 εβδομάδες ago

Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Florian Zeller, από το Θεατροστάσιο στη Δράμα

Πολιτιστικά1 μήνα ago

Πρόσκληση εθελοντών για το 48ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Εργασιακές Σχέσεις – Χρόνος Εργασίας- Εργάνη και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Εκπαιδευτικά1 μήνα ago

Το 5ο Δημ. Σχολείο Δράμας στο Εθνικό Εκπαιδευτικό Δίκτυο «Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Επιβολή Ειδικού Τέλους των Υδροηλεκτρικών Έργων της ΔΕΗ επί του ποταμού Νέστου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Δήλωση Άγγελου Καλλία, Προέδρου Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Επιστολή Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας σχετικά με το τέλος ανθεκτικότητας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Βουλευτές, Υπουργοί και Δικαστές. Διακριτές και Αδιάκριτες Εξουσίες !

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Βράβευση της ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΠΟΤΕΛΛΗ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον Κυριαζίδη για το «κάνε ένα παιδί» στην Κωνσταντοπούλου

Εκπαιδευτικά2 μήνες ago

3ο Γυμνάσιο Δράμας: Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Ετήσιος Χορός Εμπορικού Συλλόγου Δράμας – FLASHBACK PARTY

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών