ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Τα λιμάνια της Καβάλας έχουν κεφαλαιώδη αναπτυξιακή σημασία

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, Χρήστο Ηλιάδη, συναντήθηκε και συνομίλησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση», Χριστόδουλος Τοψίδης, στη διάρκεια επίσκεψης στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Ο Χρ. Τοψίδης ενημερώθηκε για τα έργα που θα δρομολογηθούν στα λιμάνια «Απόστολος Παύλος»«Φίλιππος Β» και στις υπόλοιπες λιμενικές εγκαταστάσεις που διαχειρίζεται ο Ο.Λ.Κ. Μετά τη συνάντηση δήλωσε τα εξής: «Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ από τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, για τα έργα που δρομολογούνται στο κεντρικό λιμάνι «Απόστολος Παύλος».

Πρέπει να τονίσω, με κάθε έμφαση, ότι τόσο για μένα, ως υποψήφιο περιφερειάρχη, όσο και για την παράταξή μας, την «Περιφερειακή Σύνθεση», οι λιμένες και οι λιμενικές εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας έχουν κεφαλαιώδη αναπτυξιακή σημασία. Η δρομολόγηση έργων σ’ αυτά αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα, γιατί επιδρούν και συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη όλης της Περιφέρειας.

Θεωρώ ότι αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση της Περιφέρειας, να δρομολογήσει όλα τα αναγκαία έργα στον τομέα αυτό, για να μπορέσουν οι λιμενικές εγκαταστάσεις της Καβάλας, να διαδραματίσουν τον αναπτυξιακό ρόλο που έχει ανάγκη και η Καβάλα, αλλά και η Περιφέρειά μας στο σύνολό της. Για εμάς, κορυφαία προτεραιότητα αποτελεί η σιδηροδρομική σύνδεση του εμπορικού λιμανιού «Φίλιππος Β» με τους Τοξότες, όπως και η ανάπτυξη εγκαταστάσεων yaghting στο κεντρικό και στα άλλα λιμάνια της Καβάλας».

Ο Χρ. Τοψίδης συναντήθηκε, ακόμα, με τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη, Θεόδωρο Μαρκόπουλο, με το σωματείο καθαριστριών Καβάλας, ενώ παρακολούθησε εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, με θέμα τον κίνδυνο εθισμού των νέων στο διαδίκτυο.

Πηγή: k-tipos.gr

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

top 30 ημερών

Exit mobile version