ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Χριστόδουλος Μαμσάκος: Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους!

Δημοσιεύθηκε

στις

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους Δραμινούς και τις Δραμινές που στάθηκαν δίπλα στον έντιμο αγώνα μας όλο αυτό τον καιρο και μας τίμησαν με την ψήφο τους, ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου αλλά και σε κάθε έναν συνεργάτη μου ξεχωριστά.
Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους μας στην παράταξη να εισπράττουμε την αγάπη των συμπολιτών μας και να δικαιώνεται μέσα από αυτήν η συλλογική δουλειά των τελευταίων πέντε χρόνων που είχε έναν και μοναδικό στόχο: να κάνουμε όλοι μαζί τον τόπο μας καλύτερο μέρος για να ζούμε!

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ομάδα των συνεργατών μου που δούλεψε ακούραστα με μεράκι όλο αυτόν τον καιρό, αψηφώντας κάθε δυσκολία δίνοντας δυναμικό παρόν σε κάθε γειτονιά αφουγκραζόμενοι τους προβληματισμούς των Δημοτών μας. Αυτή η ομάδα έχει προτάξει το συμφέρον του τόπου και όχι το προσωπικό και αυτό είναι η δυναμική του δικού μας οράματος.

Συνεχίζουμε μαζί και την επόμενη Κυριακή, δίνοντας έναν ακόμη έντιμο αγώνα για να τιμήσουμε όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν, αλλά και να χτίσουμε γέφυρες ενότητας και συνεργασίας με όλους.
Μαζί αλλάξαμε σελίδα και μαζί θα γράψουμε τη νέα σελίδα στις 2 Ιουνίου δίνοντας ηχηρό μήνυμα νίκης και ελπίδας για τη Δράμα μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους!

Το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

top 30 ημερών

Exit mobile version