Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων!

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.:

«Η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.
Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στις ΕΠΣ των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου/κόκκινο) επιτρέπεται η ατομική άσκηση χωρίς προπονητή».

Κανονικά Super League 1, Βasket League, εφόσον γίνονται εβδομαδιαία τεστ, προπονήσεις για Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες και εξαιρέσεις για αθλήματα ανοικτών χώρων
Η συνέχεια των κορυφαίων κατηγοριών στα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, εφόσον το υγειονομικό τους πρωτόκολλο περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο για COVID-19, οι διεθνείς αγώνες των ομάδων, η κατ’ εξαίρεση άδεια για προπόνηση των αθλητών που προετοιμάζονται για Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και η κατ’ εξαίρεση άδεια για ατομική χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε αρκετά αθλήματα ανοικτού χώρου, εξειδικεύονται, μεταξύ άλλων, στην Κοινή Υπουργική Απόφαση με τα νέα μέτρα ενάντια στην πανδημία και την αναστολή λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων, που υπέγραψε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και η οποία θα εφαρμοστεί από τις 3 Νοεμβρίου 2020.
Αναλυτικά, για τις αθλητικές δραστηριότητες ανά Περιφερειακή Ενότητα, προβλέπει τα εξής η Κοινή Απόφαση των Υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Μετανάστευσης και Ασύλου, Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την «ανάγκη ενίσχυσης των ισχυόντων έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, λαμβανομένης υπόψη της τρέχουσας επιδημιολογικής επιβάρυνσης της χώρας»:

Α. ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ (κίτρινο):

  • Οι προπονήσεις και οι αγώνες διεξάγονται χωρίς θεατές.
  • Μειώνεται στο 75% ο μέγιστος αριθμός αθλουμένων ανά εγκατάσταση, σύμφωνα με τους Όρους Λειτουργίας Αθλητικών, Ναυταθλητικών Εγκαταστάσεων και Κολυμβητηρίων και τον σχετικό πίνακα με τον μέγιστο αριθμό αθλουμένων ανά εγκατάσταση (φωτό).
  • Οι αγώνες εντός οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων επιτρέπονται μόνο με την παρουσία των απαραίτητων συντελεστών των αγώνων.
  • Οι αγώνες εκτός οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων επιτρέπονται με όριο πενήντα (50) συμμετεχόντων στις αγωνιστικές διαδικασίες.
  • Αναστέλλονται οι επίσημοι και φιλικοί αγώνες σε όλες τις κατηγορίες των ομαδικών αθλημάτων, εξαιρουμένων των αγώνων ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών που δεν έχουν ανασταλεί. Οι προπονήσεις επιτρέπονται.
  • Κατά τη διάρκεια της άθλησης δεν απαιτείται η χρήση μάσκας
  • Περαιτέρω οδηγίες και υγειονομικά πρωτόκολλα για προπονήσεις και αγώνες, όπως αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/component/content/article/278covid/2981-covid19-sports).

Β. ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ (κόκκινο):

  • Αναστέλλονται οι δραστηριότητες σε αθλητικές εγκαταστάσεις.
  • Αναστέλλονται κάθε είδους αθλητικές εκδηλώσεις μαζικού, εναλλακτικού, πνευματικού ή ψυχαγωγικού χαρακτήρα.
  • Επιτρέπεται μόνο η ατομική άσκηση και άθληση σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους (χωρίς προπονητή).

Εξαιρούνται της αναστολής:

  • η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες των ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (Super League 1) και στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης (Basket League), χωρίς την παρουσία θεατών και των οποίων οι ομάδες ακολουθούν υγειονομικό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια,
  • οι ευρωπαϊκοί αγώνες (Champions League, Europa League, Euroleague, BCL), σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα των UEFA, Euroleague και FIBA,
  • η λειτουργία των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, που χρησιμοποιούν αθλητικά σωματεία και όμιλοι οι οποίοι διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας, αποκλειστικά και μόνο για ατομική χρήση, χωρίς προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών, στα ακόλουθα ατομικά αθλήματα:
    • αντισφαίριση,
    • σκοποβολή,
    • τοξοβολία,
    • ιστιοπλοΐα (με μονομελές πλήρωμα),
    • κωπηλασία (με μονομελές πλήρωμα),
    • κανόε καγιάκ,
    • θαλάσσιο σκι,
    • ποδηλασία,
    • γκολφ,
    • ιππασία,
    • μηχανοκίνητος αθλητισμός,
    • αθλήματα βουνού,
  • η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από όσους αναφέρονται σε ονομαστικές καταστάσεις που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, κατόπιν εισήγησης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, για την κάλυψη των αναγκών προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στο Τόκιο.
  • Περαιτέρω οδηγίες και υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports).
Επισημαίνεται ότι εξετάζονται, επιπλέον, η δυνατότητα για:
  • χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από όσους θα αναφέρονται σε ονομαστικές καταστάσεις που θα εκδίδει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, κατόπιν εισήγησης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, για την κάλυψη των αναγκών προετοιμασίας και για Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα,
  • κατ’ εξαίρεση λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες ομάδων που μετέχουν στις κορυφαίες εθνικές κατηγορίες κι άλλων ομαδικών αθλημάτων, πέραν του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (Super League 1) και του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης (Basket League), χωρίς την παρουσία θεατών και των οποίων οι ομάδες θα ακολουθούν υγειονομικό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια.
photo pinakas 1

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

KAOD BC: Παρουσίαση του νέου προπονητή Κώστα Σδράκα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος  σε κλίμα συγκίνησης

Πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Κούρος η παρουσίαση του νέου προπονητή του Κ.Α.Ο.Δ. Κώστα Σδράκα.

Η διοίκηση του Κ.Α.Ο.Δ.  διοργάνωσε μια εξαιρετική εκδήλωση με το πλούσιο βιογραφικό του νέου προπονητή της ομάδας ενώ ξύπνησαν μνήμες του ενδόξου παρελθόντος με πολύ ωραία βίντεο με την παρουσία του Κώστα Σδράκα ως καλαθοσφαιριστή στην ομάδα.

Μίλησαν πρώην προπονητές του, συμπαίκτες και φίλοι του στα 9 χρόνια της έντονης παρουσίας που είχε στην ομάδα όντας ο φυσικός της ηγέτης από την Β’ Εθνική φτάνοντας μέχρι και στην Α1 κατηγορία

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας Θράκης και Δήμαρχός Δράμας Μαργαρίτης Τζήμας, ο Βουλευτής Θεόφιλος Ξανθόπουλος,  ο Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δράμας Παναγιώτης Γκλαβόπουλος και αρκετοί εκπρόσωποι συλλόγων.

 

Μαργαρίτης Τζίμας(Πρώην Υπουργός & Πρώην Δήμαρχος Δράμας):

«Είναι πολλά τα συναισθήματα που με κατακλύζουν αυτή τη στιγμή, γιατί γυρνώντας πίσω θέλω να κάνω μια εξομολόγηση. Η δημοτική μου θητεία συνέπεσε με τη μεγάλη άνοδο και τις μεγάλες επιτυχίες του ΚΑΟΔ. Έζησα την εποχή εκείνη και την άνοδο αυτής της ομάδος, την αγωνία των παικτών και των παραγόντων. Ο νέος προπονητής, ο Κώστας Σδράκας, αν θυμάμαι καλά, ήταν ο παίκτης που του έδωσα το κύπελλο της ανόδου. Ο Κώστας Σδράκας διαδέχεται μια μεγάλη μορφή του ΚΑΟΔ, τον Νίκο Γρηγοριάδη, τον μακροβιότερο προπονητή της ομάδας και είμαι βέβαιος για την επιτυχία του, γιατί θα είμαστε όλοι δίπλα στον ΚΑΟΔ».

Στάθης Κεραμιτσόπουλος(Παλαίμαχος παίκτης του συλλόγου):

«Με τον Κώστα ζήσαμε όλη την άνοδο του ΚΑΟΔ και συμβάλλαμε όλοι με τον δικό μας τρόπο στην καλή εποχή της ομάδας. Για μένα είναι σαν αδερφός και ότι και να πούμε είναι λίγο μεροληπτικό. Είμαι πολύ χαρούμενος  που θα τον έχουμε εδώ και θα συνεχίσει να βάζει το δικό του λιθαράκι στην ανάπτυξη του ΚΑΟΔ».

Κώστας Σδράκας(Νέος προπονητής του Κ.Α.Ο.Δ. ):

«Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους τους ανθρώπους, από τη διοίκηση και από τον κόσμο. Θα προσπαθήσω πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο ώστε να παρουσιάσουμε κάτι όμορφο για τον κόσμο. Η ομάδα δεν θα σταματήσει να παλεύει ποτέ. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να αρέσει στον κόσμο».

Γιάννης Μιγδάνης(Πρόεδρος του Κ.Α.Ο.Δ.)

:«Είναι μια μέρα που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη του δραμινού αθλητισμού. Μια ημέρα γεμάτη συγκίνηση, περηφάνια και βαθύ συμβολισμό. Ο ΚΑΟΔ γυρίζει σελίδα και το κάνει με τρόπο που τιμά το παρελθόν, ανανεώνει το  παρόν και χτίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Ο Κώστας Σδράκας δεν είναι απλώς ένας παλιός παίκτης, ούτε ένας νέος προπονητής για εμάς. Είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι κομμάτι της ψυχής αυτής της ομάδας. Ας γεμίσουμε  το γήπεδο, ας γράψουμε όλοι μαζί το επόμενο κεφάλαιο».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN 20-22 Ιουνίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥA BEACH VOLLEY   DRAMA OPEN

To Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN  θα διεξαχθεί στη Δράμα στις 20-22 Ιουνίου, στο χώρο της Ανάπλασης. Σήμερα οι εμπλεκόμενοι φορείς παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη τύπου στο γραφείο του Δημάρχου Δράμας.

  • Ο Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος,
  • ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Μιχάλης Μουρβετίδης,
  • ο Δήμαρχος Παρανεστίου, Τάσος Καγιάογλου,
  • ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παναγίωτης Γκλαβόπουλος και
  • ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Freddy Brooks,

αναφέρθηκαν στο Τουρνουά το οποία με μεγάλο ενθουσιασμό συνδιοργανώνουν, με την αρωγή του Αθλητικού Συλλόγου ΓΑΙΑ Δράμας, για πρώτη φορά στη Δράμα και γενικότερα στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Το  Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN είναι  Εθνική Διοργάνωση, κατηγορίας 3 αστέρων και είναι το μοναδικό στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ που συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Θα διεξαχθεί στις 20-22 Ιουνίου  και θα συμμετάσχουν επίσημα 12 ομάδες ανδρών και 12 γυναικών.

Τόσο ο Δήμαρχος Δράμας όσο και οι συνδιοργανωτές τόνισαν πως πρόκειται για μια διοργάνωση με ιδιαίτερο αθλητικό ενδιαφέρον, μια πρόταση που ενισχύει την εξωστρέφεια του Δήμου και προβάλλει τη Δράμα ως ανερχόμενο προορισμό αθλητικού τουρισμού.

Κλείνοντας, απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους Δραμινούς και επισκέπτες της περιοχής να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια, να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες και να γίνουν μέρος αυτής της μοναδικής αθλητικής γιορτής στην καρδιά του καλοκαιριού.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ήττα το ντεμπούτο της ΔΟΞΑ 2016 F.C. στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Με ήττα συνοδεύτηκε η πρώτη εμφάνιση της της ΔΟΞΑ 2016 F.C. στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Δόξας Δράμας.

Έχοντας να αντιμετωπίσει μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική και πλήρης ομάδα δεν κατάφερε σε κανένα λεπτό του αγώνα να παρουσιάσει το καλό της εαυτό και το τελικό αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο.

Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα τις Κατεργιαννακη Μαυρίδου αλλά και την διεθνή Ιρλανδή Cunningham Erica αλλά χωρίς τις Doherty, Ghineueux, οι οποίες ήταν εκτός αποστολής λόγω μη έκδοσης δελτίων αλλά και τη Πουλιουδη Ελπίδα την περσινή πρώτη σκόρερ της ομάδας, λόγω τραυματισμού η ομάδα μας μπήκε χωρίς την απαιτούμενη ενέργεια στον αγώνα.

Ο τραυματισμός της Cunningham στο κεφάλι ( διακομίστηκε στο ΓΝ Δράμας για τις απαραίτητες εξετάσεις από το οποίο αποχώρησε ευτυχώς χωρίς περαιτέρω προβλήματα) πριν τη συμπλήρωση 25 λεπτών αγώνα δημιούργησε ακόμη περισσότερα προβλήματα στον κοουτς Τσιμπλιδη.

Στα θετικά της αναμέτρησης η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου της Δόξας Δράμας ο οποίος ενίσχυσε και χειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητριών μέχρι το τελευταίο λεπτό και η χρησιμοποίηση και φέτος νεαρών αθλητριών όπως οι δεκατετράχρονες Μπιλορογλου και Χιντζιδου στην αρχική ενδεκάδα και των νεαρών Ντερεμιδου Λαζαρίδου και Λυρατζη ως αλλαγές ….

Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα μας τίμησε την παίκτρια του Αστέρα Τρίπολης Μελισσου Ιωάννα για την σημαντική συμβολή της ως αρχηγός της ομάδας futsal του συλλόγου μας στην πρώτη της συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα futsal.

Σύνθεση ( Τσιμπλιδης)
Κατεργιαννακη, Μαυρίδου, Ζήση, Ηλιάδη, Cunningham(25′ Ντερεμιδου) Χιντζιδου (58′ Πουλιουδη Κατερίνα), Μπαντή(85′ Λυρατζη ) Χατζηιωάννου, Τζιντζογλου, Μπαμπαλή, Μπιλορογλου (58′ Λαζαρίδου)

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

Πολιτιστικά3 μήνες πριν

Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Florian Zeller, από το Θεατροστάσιο στη Δράμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Πανδραμινό Συλλαλητήριο Πέμπτη 12/6 στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Δωρεά ενός αθλητικού-πολιτιστικού κέντρου από τον Δραμινό ευεργέτη κ. Θεοδωρίδη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Το Global Stone Congress 2025 στη Δράμα από 16 έως 20 Ιουνίου

ΕΛΛΑΔΑ1 μήνα πριν

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 80 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Ο Δήμος Δράμας παραχώρησε  ένα λεωφορείο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Δράσεις του Δήμου Δράμας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 μήνα πριν

Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN 20-22 Ιουνίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Στήριξη για άτομα με άνοια και τις οικογένειές τους

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Ο Χρ. Μαμσάκος παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα»

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ – Σάββατο 24/5 στις 12μ.μ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Παρουσίαση των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Δράμας, στο Βελιγράδι

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Εγγραφές στο Πρόγραμμα Αθλητισμός & Παιχνίδι 2025 του Δήμου Δράμας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Τι (δεν) έκανε η Περιφέρεια ΑΜΘ όταν η Γάζα πνιγόταν στο αίμα και την πείνα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ8 ώρες πριν

Πολλοί υπουργοί αγαπούν περισσότερο την καρέκλα της εξουσίας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες πριν

Θετικό πρόσημο για τον Δήμο Δράμας στη διαχείριση των αδέσποτων

Εκλογές 20196 ημέρες πριν

ΟΠΕΚΕΠΕ Το φωνάζαμε εγκαίρως πριν το σκάνδαλο

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες πριν

Το επιχειρηματικό ESG όπως το διαμορφώνει πλέον το πακέτο Omnibus

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

Απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας εντός δασών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ6 ημέρες πριν

KAOD BC: Παρουσίαση του νέου προπονητή Κώστα Σδράκα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 μήνα πριν

Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN 20-22 Ιουνίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Παρουσίαση των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Δράμας, στο Βελιγράδι

ΕΛΛΑΔΑ1 μήνα πριν

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Πανδραμινό Συλλαλητήριο Πέμπτη 12/6 στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Δράσεις του Δήμου Δράμας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Ο Δήμος Δράμας παραχώρησε  ένα λεωφορείο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Δωρεά ενός αθλητικού-πολιτιστικού κέντρου από τον Δραμινό ευεργέτη κ. Θεοδωρίδη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Ένωση Ξενοδόχων Δράμας: Η συνάντηση για την Ονειρούπολη ήταν άτυπη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Εγγραφές στο Πρόγραμμα Αθλητισμός & Παιχνίδι 2025 του Δήμου Δράμας

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών