Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λήψη απόφασης για συμμετοχή στην απεργία στις 14 Νοεμβρίου

Published

on

Για να οργανώσουμε τον αγώνα μας, το σωματείο μας καλεί σε σύσκεψη στις 8:30 μ. στο καφέ ΦΙΚΑ την Τετάρτη 24/10.
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων ν. Δράμας καλεί το εργατικό κέντρο του νομού μας να πάρει
απόφαση για συμμετοχή στην απεργία στις 14 Νοεμβρίου. Καλούμε όλους τους συνδικαλιστές, όλα τα σωματεία του
νομού μας να ενώσουμε τη φωνή μας, για να μη περάσουν τα ψέματα και η κοροϊδία της κυβέρνησης, οι σχεδιασμοί των
μονοπωλιακών ομίλων. Να απαντήσουν οι εργαζόμενοι δυναμικά και αγωνιστικά φωνάζοντας: «Μπροστά οι δικές μας
ανάγκες όχι τα κέρδη των λίγων».
Στο κλάδο του εμπορίου βασιλεύουν οι ελαστικές μορφές απασχόλησης. Λίγοι είναι αυτοί που δουλεύουν με συμβάσεις
οκταώρου, ενώ υπάρχουν 4ωρα μερικής απασχόλησης, 4ωρα ωρομίσθιοι που πληρώνονται διαφορετικά αν και
δουλεύουν τις ίδιες ώρες, 16ωρα την εβδομάδα, συνάδελφοι που δουλεύουν υπερωρίες απλήρωτες, ανασφάλιστοι και
πολλά άλλα. Η κυριακάτικη αργία έχει ουσιαστικά καταργηθεί, αφαιρώντας μας και το τελευταίο οχυρό τακτικής
ξεκούρασης, που θα μπορούσαμε να αφιερώσουμε στις οικογένειες μας, στα παιδιά μας.
Τώρα μας λένε ότι θα μας δώσουν αύξηση 12-17 €, το πολύ δηλαδή 60 λεπτά την ημέρα. Μας το λένε αυτό βαφτίζοντας
ως νόμο για την αύξηση του κατώτατου, το νόμο βρούτση του 2013 που προβλέπει ότι ο καθορισμός του κατώτατου
μισθού θα γίνεται με υπουργική απόφαση και όχι με συλλογικές διαπραγματεύσεις. Ο νόμος αυτός προβλέπει και τα
κριτήρια για τον καθορισμό, που θα είναι η ανταγωνιστικότητα και παραγωγικότητα της οικονομίας, δηλαδή τα κέρδη
των μονοπολίων.
Πουθενά οι ανάγκες των εργαζόμενων. Από την άλλη, έχουν περάσει νόμους που ακόμη και αυτά τα
ψίχουλα θα μας τα πάρουν, όπως για παράδειγμα η μείωση του αφορολόγητου. Αλλωστε, αν ο μισθός των 586 μεικτά
για το οκτάωρο πάρει 12-17 ευρώ, τότε ποια θα είναι η αύξηση στους εργαζόμενους μερικής απασχόλησης που είναι η
πλειοψηφία του κλάδου;
Τι αύξηση θα πάρουν οι εργαζόμενοι στα φροντιστήρια που είναι και αυτοί έρμαιοι των ελαστικών σχέσεων
απασχόλησης. Στους οποίους ασκούνται συστηματικά πιέσεις να μη δηλώνουν όλες τις ώρες τους, να δηλώνουν άλλα
και να πληρώνονται άλλα, για να εξοικονομούνται εισφορές από τους εργοδότες, γεγονός όμως που συνεπάγεται
μείωση σε διάφορα επιδόματα του ΟΑΕΔ και του ΙΚΑ, ιδιαίτερα για τις εγκύους. Στον κλάδο δεν υπάρχει κλαδική
σύμβαση, τα ωρομίσθια στην κυριολεξία έχουν γίνει λάστιχο από το 12 που καταργήθηκαν οι συλλογικές συμβάσεις,
φτάνοντας ακόμη και τα 3,5 € την ώρα, ειδικά για τους νεοεισερχόμενους.
Επίσης, υπάρχουν κρούσματα εκβιασμού για επιστροφή των δώρων στους εργοδότες, κατάσταση βέβαια που δεν χαρακτηρίζει μόνο αυτόν τον κλάδο.
Στους εργάτες γης στα θερμοκήπια-φυτώρεια-οινοποιεία που κι αυτά δεν έχουν κλαδική σύμβαση όπως άλλωστε και 9
στους 10 κλάδους, το νομικό οπλοστάσιο των εργοδοτών αυξάνεται. Εδώ έχουμε και την πληρωμή με εργόσημο του 0ΓΑ,
που ελαστικοποιεί ακόμη περισσότερο το ωράριο, με ένα πλαίσιο υγιεινής και ασφάλειας που δεν είναι καν επαρκώς
ορισμένο, αλλά και σε καμία περίπτωση τηρούμενο.
Αλλωστε για τους εργοδότες στα οινοποιεία-αμπελώνες, όλα
βαίνουν καλώς και ο θάνατος 36χρονου εργαζόμενου από επίθεση σμήνους μελισσών κατά τη συγκομιδή αποτελεί
τυχαίο γεγονός, όπως φανταζόμαστε και η έλλειψη των κατάλληλων φαρμάκων στο χώρο εργασίας που θα μπορούσαν
να σώσουν τη ζωή του.
Όλα αυτά δεν αντιμετωπίζονται με αναμονή και ελπίδες ότι θα μας λυπηθούν και θα μας δώσουν κάτι. Τη γνήσια ελπίδα
μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να τη δώσουμε στον εαυτό μας με τον αγώνα μας και την οργάνωση μας.
Διεκδικούμε:
• 751 € κατώτατος μισθός, κατάργηση όλων των ελαστικών σχέσεων απασχόλησης.
• Υπογραφή κλαδικής σύμβασης στον κλάδο του εμπορίου, στον κλάδο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και των
εργατών γης.
• Κατάργηση όλων των ελαστικών μορφών απασχόλησης μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
• Κατάργηση του εργόσημου ΟΓΑ.
• Νομοθετική κατοχύρωση της κυριακάτικης αργίας.
• Αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις και στις κοινωνικές παροχές.
• Κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων.
• Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας. Να σταματήσουν όλες οι διώξεις!
• Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών, της φοροληστείας

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στα βήματα του Εθνοϊερομάρτυρος Αγίου Χρυσοστόμου

Published

on

By

Προσκυνηματική εκδρομή ενορίας Αγίου Χρυσοστόμου Δράμας στην γη της Ιωνίας.

Θρησκευτική ανάταση, ιερά συγκίνηση, εθνική αυτογνωσία είναι μερικά μόνο από τα ανεκτίμητα δώρα που γευθήκαμε στην διάρκεια της πενθήμερης προσκυνηματικής εκδρομής της ενορίας του Αγίου Χρυσοστόμου Δράμας στην γη της Ιωνίας, στα βήματα του Εθνοϊερομάρτυρος του Γένους μας και Εθναποστόλου Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης του από Δράμας.

Από εκεί όπου για πρώτη φορά αντίκρισε το φως της επίγειας μαρτυρικής βιοτής του  ο Άγιος Χρυσόστομος, το 1867, στην Τρίγλια της Βιθυνίας με τις πέντε εκκλησίες και το Σχολείο που έχτισε, εκκίνησε το ευλαβικό προσκύνημά μας στην ηρωική και σεπτή μορφή του.

Μουδανιά, Προύσα οι επόμενοι σταθμοί με οδηγό μας την ιστορική εθνική μνήμη που εξυψώνει αλλά και ταυτόχρονα ματώνει, που φρονηματίζει αλλά και αναπτερώνει. Συνοδοιπόρος μας σε αυτήν την ιερή διαδρομή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ, χαρισματικός και ευγενέστατος, ο οποίος ιδίοις αναλώμασιν υποδέχθηκε και δεξιώθηκε τον όμιλο των προσκυνητών, καθηλώνοντας τους πάντες με το εύχαρι και ευπροσήγορον της κατά Θεόν αγαπώσης καρδίας του.

Ακολούθησε η αγαπημένη και αλησμόνητη Σμύρνη, η αρχόντισσα και το διαμάντι της Ιωνίας μα και ο τόπος του φρικτού μαρτυρίου του Αγίου Χρυσοστόμου, η οποία και απετέλεσε το επίκεντρο του προσκυνήματός μας. Εδώ που έλαμψε ο Ελληνισμός από αρχαιοτάτων χρόνων αλλά και που γράφτηκε μία από τις τραγικότερες σελίδες της υπερτρισχιλιετούς ιστορίας του, με το αίμα των ηρώων και των μαρτύρων να ποτίζει κάθε σημείο της πόλης και κάθε γωνιά της ψυχής μας.

Η σκέψη όλων με το πληγωμένο φτερούγισμά της ακουμπά τις ημέρες της μεγάλης συμφοράς και της ανείπωτης τραγωδίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού για να σταθεί ευλαβικά γονατιστή μπροστά στην ανυπέρβλητη θυσία του μεγάλου Ιεράρχη Αγίου Χρυσοστόμου, που ως «καλός ποιμήν» έθεσε «την ψυχήν αυτού υπερ των προβάτων» μη φεισθείς ούτε λεπτό της ζωής και της προταθείσας διάσωσής του, άξιος συνεχιστής της μακράς σειράς των ιερομαρτύρων της Πίστεως και του Γένους μας.

Εκ των ων ουκ άνευ το προσκύνημα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Παναγίας, ο οποίος παραχωρήθηκε από τον προσφάτως κοιμηθέντα πάπα Φραγκίσκο Α΄ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την κάλυψη των λατρευτικών αναγκών των Ορθοδόξων της Σμύρνης, καθώς και στον Ιερό Ναό της ισαποστόλου Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος, ο οποίος επίσης παραχωρήθηκε από το Ολλανδικό Προξενείο στο Ελληνικό για χρήση από τους Ορθοδόξους.

Οδηγός και πλοηγός μας στην ιστορία και στο παρόν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος που υποδέχθηκε τους προσκυνητές στο τέλος του Εσπερινού και τους δεξιώθηκε στον αύλειο χώρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Παναγίας με τον αρχιμ. Ευγένιο και τους συνεργάτες τους.

Στην βασιλίδα των πόλεων, την Κωνσταντίνου Πόλιν, την ιερά καθέδρα του Πάνσεπτου Οικουμενικού Πατριαρχείου, της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, ολοκληρώθηκε το προσκύνημά μας, στην Παναγία Βλαχέρνα, στην Ιερά Μονή Βαλουκλή και στην πληγωμένη αλλά αγέρωχη Αγιά Σοφιά, ζωντανό και εύλαλο κήρυκα «του μεγαλείου του ένδοξού μας βυζαντινισμού».

Αυτονόητη η παρουσία μας στον Πατριαρχικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι και ζώσα η ελπίδα ότι σε επόμενη, πρώτα ο Θεός, επίσκεψή μας θα έχουμε την ξεχωριστή ευλογία να καταφιλήσουμε την σεπτήν δεξιάν της προσκυνητής ημίν Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κκ. Βαρθολομαίου, ο οποίος εκείνο το διάστημα απουσίαζε στην Ίμβρο.

11-16 Μαΐου 2025: 5 ημέρες μεστές πλουσίων πνευματικών εμπειριών, έμφορτες θρησκευτικής ιερότητος και ζώσας εθνικής μνήμης σε τόπους παλλάδια του πολυφίλητου Γένους μας και της φιλτάτης Ορθοδοξίας.

Αρχιμ. Γεράσιμος Βλατίτσης

Δείτε το άλμπουμ φωτογραφιών

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ – Σάββατο 24/5 στις 12μ.μ

Published

on

By

Όλοι και Όλες την Σάββατο 24/5 στις 12μ.μ στην Κεντρική Πλατεία.

Να σταματήσει τώρα η σφαγή του Παλαιστινιακού Λαού

Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Καταγγέλλουμε το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ που έπειτα από 588 ημέρες σφοδρών και πολύνεκρων βομβαρδισμών και πολεμικών επιχειρήσεων και αφού έχει σφαγιάσει πάνω από 61.000 νεκρούς και 119.000 τραυματίες, στην συντριπτική πλειοψηφία άμαχο πληθυσμό, κλιμακώνει την επίθεση στην Λωρίδα της Γάζας με νέα επιχείρηση με το όνομα «Άρμα του Γεδεών». Με ξεδιάντροπο τρόπο και αποθρασυμμένοι από τους συμμάχους τους, την ΕΕ και τις ΗΠΑ, ισραηλινοί αξιωματούχοι, κάνουν λόγο ξεκάθαρα για κατοχή του συνόλου της περιοχής. Μάλιστα με την άρνηση να επιτρέψουν οποιαδήποτε ανθρωπιστική βοήθεια, προκαλούν λιμό και προσπαθούν να διώξουν  τους παλαιστίνιους από τα σπίτια τους.Ο ΟΗΕ προειδοποιεί πως στην Γάζα τις επόμενες 48 ώρες κινδυνεύουν με θάνατο 14.000 μωρά, λόγω υποσιτισμού και έλλειψης φαρμάκων!

Εδώ και καιρό έχουν πέσει οι μάσκες για την ελληνική κυβέρνηση και όλα τα κόμματα που έκαναν λόγο για δικαίωμα στην αυτοάμυνα του Ισραήλ. Η σωστή πλευρά της ιστορίας είναι εδώ, στον αγώνα για το δικαίωμα όλων των λαών να ζουν ειρηνικά στον τόπο τους και όχι με τα σφαγεία για τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών όλου του κόσμου.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους και γενικότερα το λαό της Δράμας που γνωρίζουν τι πάει να πει γενοκτονία να  εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό λαό.

 

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Να σταματήσει τώρα η απαράδεκτη επιχείρηση που στόχο έχει την κατοχή της Λωρίδας της Γάζας

Αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτος στα σύνορα του 1967 με βάση τις αποφάσεις του ΟΗΕ

 

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 80 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Published

on

By

Πραγματοποιήθηκε με πλήθος κόσμου, το Σάββατο 17 Μάη στον χώρο του Δημαρχείου Δράμας, η προγραμματισμένη εκδήλωση της Τ.Ε. Δράμας του ΚΚΕ και του Παραρτήματος Δράμας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης & Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (Π.Ε.Α.Ε.Α.- Δ.Σ.Ε.),η οποία ήταν αφιερωμένη στα 80 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Παραρτήματος Δράμας της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ, Παύλος Ιμσηρίδης, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων για τα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού.

Η Μαρία Μάλλη, γραμματέας της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, στην ομιλία της με θέμα ” Η Αντιφασιστική Νίκη των Λαών και η συμβολή του Ε.Λ.Α.Σ.. Το Κ.Κ.Ε. στην πρώτη γραμμή του αγώνα” στάθηκε  στη συμβολή της ΕΣΣΔ και του Κόκκινου Στρατού καθώς και του εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος, του αντάρτικου αγώνα, κατά των καταχτητών, που αναπτύχθηκε με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές στα υπό κατοχή κράτη.

Ανέδειξε  την προσπάθεια που γίνεται , με κατεύθυνση της ΕΕ να σβήσει η μνήμη αυτού του μεγαλειώδους αγώνα, μετονομάζοντας την 9η Μάη σε “Ημέρα της Ευρώπης” αλλά και πώς επιχειρείται η παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας. Αναφέρθηκαν πολύτιμα συμπεράσματα για τις σημερινές συνθήκες, του οξυμένου ανταγωνισμού μεταξύ των καπιταλιστικών κρατών και τη στάση των λαών για να βγουν στο προσκήνιο κατακτώντας  τη δική τους  εξουσία, την εργατική εξουσία, που μπορεί να διασφαλίσει την πραγματική ειρήνη.

Με αφορμή τα  80 χρόνια από τον θάνατο του Άρη Βελουχιώτη, ως ένα μικρό αφιέρωμα στον πρωτοκαπετάνιο του Ε.Λ.Α.Σ., παρουσιάστηκε από τον Νικόλαο Θ. Γεωργιάδη η έρευνα – μελέτη του για την περίοδο του Θανάση Κλάρα στη Δράμα – στο βουνό Άρης Βελουχιώτης-, στα χρόνια πριν το ξέσπασμα του Β΄ΠΠ.

Στην ομιλία του με θέμα: “Θανάσης Κλάρας στη Δράμα, Άρης Βελουχιώτης στο βουνό”, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στοιχεία και μαρτυρίες από τα χρόνια, που μέσα από την επαφή του Θανάση Κλάρα με τους ακτήμονες και πάμφτωχους ανθρώπους “στα μικρά Μπούκια”, Παρανέστι σήμερα, ταυτίστηκε μαζί τους, ένιωσε τον πόνο τους, διέκρινε το άδικο.

Η  ιδιαίτερη αναφορά στη σχέση του Βελουχιώτη με την περιοχή της Δράμας και κάποια πρώτα στοιχεία για τον  Λεωνίδα Τσιμπλίδη, από το Περιθώρι, έναν από τους μαυροσκούφηδες του Άρη, προκάλεσαν και κράτησαν το ενδιαφέρον των παραβρισκόμενων.

Η εκδήλωση έκλεισε με επιλεγμένα αντάρτικα και ρεμπέτικα τραγούδια από φίλους μουσικούς.

Continue Reading

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Βουλευτές, Υπουργοί και Δικαστές. Διακριτές και Αδιάκριτες Εξουσίες !

Εκπαιδευτικά3 μήνες ago

3ο Γυμνάσιο Δράμας: Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

Μαζική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στη Δράμα για την Επέτειο της Τραγωδίας στα Τέμπη

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Από τη Δράμα στα ΟΣΚΑΡ

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Βράβευση της ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΠΟΤΕΛΛΗ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον Κυριαζίδη για το «κάνε ένα παιδί» στην Κωνσταντοπούλου

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Επιστολή Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας σχετικά με το τέλος ανθεκτικότητας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων: Όλοι στην απεργία

Πολιτιστικά3 μήνες ago

“Μικρές Ταινίες, Μεγάλα Όνειρα”

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Cinematherapy με τη συμμετοχή 1900 μαθητών των Σχολείων της Δράμας

Πολιτιστικά1 μήνα ago

Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Florian Zeller, από το Θεατροστάσιο στη Δράμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

28 Φλεβάρη 2025 – 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Δήλωση Άγγελου Καλλία, Προέδρου Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

Ετήσιος Χορός Εμπορικού Συλλόγου Δράμας – FLASHBACK PARTY

Εκπαιδευτικά3 ώρες ago

Ημερίδα για τις δυνατότητες εισαγωγής και σταδιοδρομίας στον Στρατό Ξηράς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ώρες ago

Στα βήματα του Εθνοϊερομάρτυρος Αγίου Χρυσοστόμου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα ago

Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ – Σάββατο 24/5 στις 12μ.μ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα ago

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 80 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ5 ημέρες ago

Το Global Stone Congress 2025 στη Δράμα από 16 έως 20 Ιουνίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Στήριξη για άτομα με άνοια και τις οικογένειές τους

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Δωρεά της Raycap: Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας το στρατόπεδο Ανδρικάκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα ago

Ο Χρ. Μαμσάκος παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα»

Πολιτιστικά1 μήνα ago

Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Florian Zeller, από το Θεατροστάσιο στη Δράμα

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Πρόσκληση εθελοντών για το 48ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Εργασιακές Σχέσεις – Χρόνος Εργασίας- Εργάνη και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Εκπαιδευτικά2 μήνες ago

Το 5ο Δημ. Σχολείο Δράμας στο Εθνικό Εκπαιδευτικό Δίκτυο «Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Επιβολή Ειδικού Τέλους των Υδροηλεκτρικών Έργων της ΔΕΗ επί του ποταμού Νέστου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Δήλωση Άγγελου Καλλία, Προέδρου Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Επιστολή Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας σχετικά με το τέλος ανθεκτικότητας

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών