Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Οταν η πραγματικότητα αρνείται να υπακούσει

Published

on

Δήλωση-απάντηση του βουλευτή Δράμας, τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θ. Ξανθόπουλου σε ανακοινώσεις νυν και πρώην βουλευτών της ΝΔ με αφορμή την επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στη Δράμα

ΟΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ

Μόλις την περασμένη Παρασκευή ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Δράμας, συνοδευόμενος από τον Τομεάρχη Υγείας Ανδρέα Ξανθό και την αναπληρώτρια Τομεάρχη Υγείας Δώρα Αυγέρη. Η επίσκεψη ήταν ένδειξη άμεσου και ουσιαστικού ενδιαφέροντος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, αλλά είχε και συμβολικό περιεχόμενο, αυτό της συμπαράστασης στην χειμαζόμενη περιοχή μας. Μόλις την προηγούμενη μέρα η πόλη είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω της αεροδιακομιδής 3 περιστατικών σε Νοσοκομεία της Αθήνας.

Τις τελευταίες ημέρες τόσο ο πρώην όσο και ο νυν βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος με γραπτές ανακοινώσεις άσκησαν κριτική στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και ο μεν κ. Μ. Τζίμας ζήτησε συναίνεση για να βγει η χώρα από την πανδημία, ο δε κ. Κ. Μπλούχος ανέπτυξε τα όσα σημαντικά κατά τον ίδιο έκανε η Κυβέρνηση και κατακεραύνωσε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη «μηδενιστική» κριτική του.

Η Ν.Δ. έχει την τύχη να κυβερνά την χώρα έχοντας ένα πλεόνασμα 37 δις, το οποίο δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ και ίσως είναι η πρώτη κυβέρνηση στην Ιστορία της χώρας που βρήκε πλεόνασμα. Επίσης, έχει αντιπολίτευση τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ασκεί τεκμηριωμένη κριτική και στηρίζει επιλογές με τις οποίες συμφωνεί. Ας αναλογισθεί ο Πολίτης τα άδεια ταμεία που παρέλαβε ως Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπολίτευση που του άσκησε η Ν.Δ. ζητώντας κάθε 3μηνο εκλογές.  Ειδικά στη Δράμα, δεν παραγράφεται η στάση της κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, όπου, εκτός από τις πολιτικές διαφωνίες και αντιρρήσεις, πριμοδότησε κάθε ακροδεξιά φωνή και άποψη διχάζοντας ουσιαστικά τον Ελληνικό Λαό, για μια συμφωνία που τελικά «και θα την τηρήσει και θα την τιμήσει».

Θυμίζω λοιπόν περιληπτικά ότι στην πρόσφατη συζήτηση μεταξύ αρχηγών κομμάτων στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε στον Κ. Μητσοτάκη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αποκλειστικό θέμα την πανδημία, 6μηνο οδικό χάρτη με στόχο την ενίσχυση του ΕΣΥ, κοινό υπουργό υγείας και αναστολή του πρόσφατα ψηφισμένου πτωχευτικού νόμου καθώς και των πλειστηριασμών. Σ’ αυτήν την συναινετική πρόταση ο Κ. Μητσοτάκης αρκέσθηκε να δηλώσει αναστολή πλειστηριασμών μέχρι 31.12.2020 που μέχρι στιγμής δε νομοθετήθηκε και σιωπηρά απέρριψε τις άλλες προτάσεις. Είχε λοιπόν την ευκαιρία για συναίνεση, προτίμησε να αναλάβει μόνος την ευθύνη.

Επί πλέον, σε ό, τι αφορά στο Νοσοκομείο Δράμας η πραγματικότητα βοά, το σύστημα οριακά αντέχει κι αυτό χάρις στις υπεράνθρωπες προσπάθειες ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, το οποίο ήδη μετράει θύματα. Ο πανικός είναι προφανής, η έλλειψη σχεδιασμού εντυπωσιακή και η προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης το μοναδικό καταφύγιο των υπευθύνων. Αν μάλιστα υπολογίσει κανείς και τα διπλά στοιχεία για την πανδημία, γεγονός ασύλληπτο για μια Χώρα της Ε.Ε. καταλαβαίνει ότι… και στραβός είν’ ο γιαλός και στραβά αρμενίζουμε»

Το πανδημικό φαινόμενο λοιπόν αφορά όλη την χώρα αλλά η Δράμα βρίσκεται πολύ ψηλά στον κατάλογο. Κάποιοι έχουν ευθύνες γι’ αυτό. Το Νοσοκομείο αδυνατεί να αντιμετωπίσει το κύμα, το προσωπικό τίθεται σε καραντίνα και οι εναπομένοντες κινδυνεύουν με κατάρρευση. Κάποιοι επίσης ευθύνονται γι’ αυτό. Οι Πολίτες για αρκετό καιρό ανέμεναν για μέρες ολόκληρες τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Επίσης κάποιοι ευθύνονται γι’ αυτό.

Αλλά τώρα δεν είναι η ώρα απόδοσης ευθυνών. Τώρα είναι η ώρα της συλλογικής προσπάθειας για να σωθούν άνθρωποι. Και στην προσπάθεια αυτή εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. θα ανταποκριθούμε. Είτε πολιτικά, είτε ατομικά ο καθένας μας, τα μέλη, τα στελέχη και εγώ, ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στεκόμαστε δίπλα στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους νοσηλευόμενους και χτίζουμε την αλληλεγγύη, που τόσο έχει κακοποιηθεί στις μέρες μας. Και κάποιοι επίσης ευθύνονται και γι’ αυτό….

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

      Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Υ.Γ. φαντάζει αυτονόητο αλλά το γράφω για να ισχύσει ως δημόσια δέσμευση. Όσο διαρκεί η περιπέτεια αυτή ΔΕΝ πρόκειται να επανέλθω σε πολιτική αντιπαράθεση με κανέναν.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το Global Stone Congress 2025 στη Δράμα από 16 έως 20 Ιουνίου

Published

on

By

Το όγδοο Παγκόσμιο Συνέδριο Πέτρας , της κύριας τεχνικοεπιστημονικής εκδήλωσης αφιερωμένης στον τομέα των Διακοσμητικών Λίθων, θα πραγματοποιηθεί στη Δράμα μεταξύ 16 και 20 Ιουνίου 2025.

Το GSC2025 θα περιλαμβάνει μια σειρά από διαλέξεις, παρουσιάσεις πόστερ, στρογγυλές τράπεζες και εργαστήρια στους τομείς της Αρχιτεκτονικής, της Καινοτομίας και της Βιωσιμότητας. Εκτός από αυτές τις πρωτοβουλίες, προετοιμάζονται τεχνικές επισκέψεις και στιγμές δικτύωσης για να διασφαλιστεί η αλληλεπίδραση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.

Τα θέματα του συνεδρίου θα επικεντρώνονται στα ακόλουθα θέματα:

Εξερεύνηση και χαρακτηρισμός φυσικών πετρωμάτων
Επιφανειακή και υπόγεια λατομεία
Μετασχηματισμός επεξεργασίας και νέα προϊόντα
Περιβαλλοντική και Κοινωνική Διακυβέρνηση (ESG)
Εξοπλισμός, εργαλεία και αναλώσιμα λατομείων και επεξεργασίας
Αυτοματοποίηση και ψηφιοποίηση στη βιομηχανία πέτρας
Υγεία και ασφάλεια
Κυκλική οικονομία και βιωσιμότητα
Πρότυπα, αδειοδότηση και επιθεώρηση
Φυσικές πέτρες στην αρχιτεκτονική και τις τέχνες
Γεωκληρονομιά και γεωδιατήρηση
Οικονομία και Αγορά

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Πέτρας 2025 διοργανώνεται από την Ελληνική Υπηρεσία Γεωλογίας και Μεταλλευτικών Ερευνών – ΕΕΓΜΕ και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μαρμάρων Μακεδονίας-Θράκης – ΣΕΜΜΘ.

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στήριξη για άτομα με άνοια και τις οικογένειές τους

Published

on

By

Νέο Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας στη Δράμα

Σε μια εποχή που οι ανάγκες για ποιοτική και εξειδικευμένη φροντίδα ψυχικής υγείας γίνονται όλο και πιο επιτακτικές, η Δράμα κάνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Η δημιουργία Κέντρου Ημέρας Ολικής Φροντίδας Ψυχικής Υγείας, με ειδίκευση στην υποστήριξη ατόμων που πάσχουν από άνοια, έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στο πεδίο των κοινωνικών και υγειονομικών υπηρεσιών της περιοχής.

Το νέο κέντρο θα λειτουργεί με στόχο την ημερήσια υποστήριξη και φροντίδα ατόμων με άνοια, παρέχοντας παράλληλα καθοδήγηση και ανακούφιση στους φροντιστές και τις οικογένειές τους. Με σύγχρονες υποδομές και εξειδικευμένο προσωπικό, θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες, δίνοντας μια νέα διάσταση στην τοπική πολιτική πρόνοιας.

Ανθρώπινη προσέγγιση – Ολιστική υποστήριξη

Το Κέντρο Ημέρας δεν θα είναι απλώς μια μονάδα παροχής υπηρεσιών, αλλά ένας χώρος φροντίδας, αξιοπρέπειας και καθημερινής ενδυνάμωσης. Η προσέγγιση του θα είναι ολιστική: ιατρική παρακολούθηση, συμβουλευτική υποστήριξη, εργοθεραπεία, προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, ακόμη και ενδυνάμωση κοινωνικών δεξιοτήτων για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής των ωφελούμενων.

Ένα έργο με προοπτική

Η υλοποίηση του Κέντρου Ημέρας εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλέγμα πολιτικών για την ψυχική υγεία και αναμένεται να συμβάλει ενεργά στην πρόληψη της κοινωνικής απομόνωσης και στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνικής συνοχής. Παράλληλα, προσφέρει ανακούφιση στους ανθρώπους που επιτελούν το δύσκολο έργο της καθημερινής φροντίδας στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Η λειτουργία του αναμένεται να ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση της στελέχωσης και του εξοπλισμού του χώρου, ενώ ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών οικογενειών της περιοχής.

Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Βαρτζόπουλος δήλωσε: «Με σκοπό την ολοκλήρωση της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης και της συμπλήρωσης των υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην χώρα, ιδίως για άτομα με Άνοια, όπου οι ανάγκες είναι πάρα πολλές και συνεχώς διογκούμενες, προχωράμε σε μία ακόμα προκήρυξη για την ανάπτυξη και λειτουργία Μονάδων Ολικής Φροντίδας Ψυχικής Υγείας με εξασφαλισμένους πόρους από το Υπουργείο Υγείας, οι οποίες παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους πολίτες.

Σε αυτήν την προσπάθεια ουσιαστικός αρωγός θα είναι η Εκκλησία της Ελλάδος. Είναι μια καινούρια αρχή και η πρώτη κοινή δράση στον χώρο της μακροχρόνιας φροντίδας υγείας. Οι παρεμβάσεις μας σκοπό έχουν να καλύψουν ολιστικά τις ανάγκες των ωφελουμένων, να συνδράμουν τις οικογένειες στη μείωση του φορτίου φροντίδας και στην μείωση των δαπανών των νοικοκυριών που προκαλούν οι χρόνιες παθήσεις. Συνεχίζουμε σταθερά την ανασυγκρότηση της ψυχικής υγείας στη χώρα».

Continue Reading

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δωρεά της Raycap: Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας το στρατόπεδο Ανδρικάκη

Published

on

By

Η Δράμα αποκτά Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας στο στρατόπεδο Ανδρικάκη – Ένα νέο κεφάλαιο πολιτιστικής και δημιουργικής ανάπτυξης

Μια νέα εποχή για την πολιτιστική ταυτότητα και την αναπτυξιακή δυναμική της Δράμας ξεκινά με την επίσημη υπογραφή της σύμβασης δωρεάς ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού και την εταιρεία ΡΕΗΚΑΠ ΑΕ, που αφορά τη δημιουργία ενός σύγχρονου Κέντρου Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας στον χώρο του στρατοπέδου Ανδρικάκη. Ένα έργο που ενισχύει θεαματικά το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους και αναβαθμίζει τη Δράμα σε έναν κόμβο τεχνών, καινοτομίας και δημιουργικότητας για όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Περισσότερα για τη συμφωνία, τις μελέτες που θα εκπονηθούν και τις δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού, στη συνέχεια του άρθρου…

Το στρατόπεδο Ανδρικάκη γίνεται κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας -Σύμβαση δωρεάς μεταξύ Raycap-ΥΠΠΟ

Ολοκληρώθηκε σύμβαση δωρεάς με αντικείμενο την εκπόνηση του συνόλου των αναγκαίων μελετών για τη δημιουργία Κέντρου Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας στη Δράμα.

Το κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας θα δημιουργηθεί στο στρατόπεδο Ανδρικάκη, και τη σύμβαση υπέγραψαν η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και η εκπρόσωπος της εταιρείας ΡΕΗΚΑΠ ΑΕ, Καλλίσσα Αποστολίδου.

Ο πολιτιστικός πλούτος της Δράμας
Η δωρεά της εταιρείας αφορά στην εκπόνηση του συνόλου των μελετών αποκατάστασης τεσσάρων κτηρίων, εντός του στρατοπέδου Ανδρικάκη, καθώς και στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου τους για τη δημιουργία ενός σύγχρονου οπτικοακουστικού κόμβου, προκειμένου να στεγάζεται το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Όπως δήλωσε η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη: «Η Δράμα, με τη μακρά κινηματογραφική της παράδοση, αποκτά ένα χώρο διεθνών προδιαγραφών, αφιερωμένο στις οπτικοακουστικές τέχνες, ενισχύοντας όχι μόνον την τοπική, αλλά κυρίως την εθνική κινηματογραφική παραγωγή.

Η γενναιόδωρη δωρεά της ΡΕΗΚΑΠ ΑΕ, δια της οποίας εκπονείται το σύνολο των μελετών των τεσσάρων κτηρίων, εντός του Στρατοπέδου Ανδρικάκη, επιταχύνει την υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου έργου, καθώς “ξεκλειδώνει” τη χρηματοδότηση υλοποίησης του έργου από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης- ΕΣΠΑ 2021-2027 και από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Πολιτισμού. Με την ολοκλήρωση του έργου, το στρατόπεδο Ανδρικάκη θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία του κινηματογράφου και των νέων τεχνολογιών, στη χώρα μας.

Το Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας δεν είναι μόνο μια πρωτοποριακή επένδυση στον πολιτισμό, αλλά ένας σημαντικός αναπτυξιακός πυλώνας για τη Δράμα, και ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Με την ολοκλήρωσή του, θα δημιουργήσει μοναδικές προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της πολιτιστικής και δημιουργικής βιομηχανίας στη χώρα μας. Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένεια του αείμνηστου Κώστα Αποστολίδη και την ομάδα της ΡΕΗΚΑΠ, για μια ακόμη γενναιόδωρη προσφορά τους στην πατρίδα μας».

Aνοιχτός χώρος συνάντησης και δημιουργικότητας στον περιβάλλοντα χώρο του HUB

Στο αντικείμενο της Σύμβασης Δωρεάς περιλαμβάνονται:

  • Αρχιτεκτονική Μελέτη, συμπεριλαμβανομένων των μελετών Παθητικής Πυροπροστασίας, Ακουστικής και Προσβασιμότητας
  • Μελέτη Περιβάλλοντος Χώρου και Φύτευσης
  • Στατική Μελέτη – Ενισχύσεις
  • Τεχνικές δοκιμές και αναλύσεις
  • Μελέτη Η/Μ των Κτιρίων και του Περιβάλλοντος Χώρου
  • Μελέτη Συγκοινωνιακών Έργων
  • Μελέτη Υδραυλικών Έργων.

Οι μελέτες θα εκπονηθούν με τη συνδρομή και την εποπτεία της Διεύθυνσης Προστασίας και Αναστήλωσης Νεωτέρων και Σύγχρονων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

Στρατόπεδο Ανδρικάκη υφιστάμενη κατάσταση

 

Αυτοψία της Υπουργού Πολιτισμού στο Στρατόπεδο Ανδρικάκη

Πηγή: iefimerida.gr

Continue Reading

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Βουλευτές, Υπουργοί και Δικαστές. Διακριτές και Αδιάκριτες Εξουσίες !

Εκπαιδευτικά2 μήνες ago

3ο Γυμνάσιο Δράμας: Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

Μαζική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στη Δράμα για την Επέτειο της Τραγωδίας στα Τέμπη

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Από τη Δράμα στα ΟΣΚΑΡ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον Κυριαζίδη για το «κάνε ένα παιδί» στην Κωνσταντοπούλου

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Βράβευση της ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΠΟΤΕΛΛΗ

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων: Όλοι στην απεργία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Επιστολή Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας σχετικά με το τέλος ανθεκτικότητας

Πολιτιστικά3 μήνες ago

Cinematherapy με τη συμμετοχή 1900 μαθητών των Σχολείων της Δράμας

Πολιτιστικά3 μήνες ago

“Μικρές Ταινίες, Μεγάλα Όνειρα”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες ago

28 Φλεβάρη 2025 – 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία

Πολιτιστικά1 μήνα ago

Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Florian Zeller, από το Θεατροστάσιο στη Δράμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Δήλωση Άγγελου Καλλία, Προέδρου Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Ετήσιος Χορός Εμπορικού Συλλόγου Δράμας – FLASHBACK PARTY

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 ημέρες ago

Το Global Stone Congress 2025 στη Δράμα από 16 έως 20 Ιουνίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Στήριξη για άτομα με άνοια και τις οικογένειές τους

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Δωρεά της Raycap: Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας το στρατόπεδο Ανδρικάκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες ago

Ο Χρ. Μαμσάκος παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα»

Πολιτιστικά1 μήνα ago

Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Florian Zeller, από το Θεατροστάσιο στη Δράμα

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Πρόσκληση εθελοντών για το 48ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Εργασιακές Σχέσεις – Χρόνος Εργασίας- Εργάνη και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Εκπαιδευτικά2 μήνες ago

Το 5ο Δημ. Σχολείο Δράμας στο Εθνικό Εκπαιδευτικό Δίκτυο «Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Επιβολή Ειδικού Τέλους των Υδροηλεκτρικών Έργων της ΔΕΗ επί του ποταμού Νέστου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Δήλωση Άγγελου Καλλία, Προέδρου Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Επιστολή Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας σχετικά με το τέλος ανθεκτικότητας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Βουλευτές, Υπουργοί και Δικαστές. Διακριτές και Αδιάκριτες Εξουσίες !

Πολιτιστικά2 μήνες ago

Βράβευση της ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΠΟΤΕΛΛΗ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες ago

Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον Κυριαζίδη για το «κάνε ένα παιδί» στην Κωνσταντοπούλου

Εκπαιδευτικά2 μήνες ago

3ο Γυμνάσιο Δράμας: Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών