Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

151 κρούσματα στη Δράμα στις 07/11, 693 την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζουμε την ανηφόρα και για τρίτη συνεχόμενη ημέρα έχουμε τριψήφιο νούμερο στα ημερήσια κρούσματα στην Περιφερειακή μας ενότητα. Την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου έχουμε 693 κρούσμα!

Και στην Ελλάδα η κατάσταση δείχνει να είναι εκτός ελέγχου με 2556 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. Μαύρο ρεκόρ με 34 νέους θανάτους και 207 οι διασωληνωμένους.

Με την καταγραφή ενός ακόμη υψηλού αριθμού νέων διαγνώσεων κορονοϊού συνοδεύτηκε η είσοδος της χώρας στο δεύτερο καθολικό lockdown, προμηνύοντας μια νέα ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω της επιδημίας.

Συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου 7/11 ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 2556, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Από τα 539 εγχώρια κρούσματα, τα 86 συνδέονται με γνωστές συρροές.

Αναλυτικότερα:

• 15 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας

• 2 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο

• 637 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής

• 560 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 7 συνδέονται με γνωστές συρροές

• 7 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Άνδρου

• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Αργολίδας

• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Αρκαδίας

• 10 κρούσματα στην Π.Ε. Άρτας

• 22 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας

• 4 κρούσματα στην Π.Ε Βοιωτίας

• 17 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή

151 κρούσματα στην Π.Ε. Δράμας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστές συρροές

• 31 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου

• 6 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας

• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Ευρυτανίας

• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Ζακύνθου

• 5 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας

• 51 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας

• 25 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου

• 6 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσπρωτίας

• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Θήρας

• 9 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων

• 56 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας, εκ των οποίων 32 συνδέονται με γνωστές συρροές

• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Καλύμνου

• 52 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστή συρροή

• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Καρπάθου

• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς

• 13 κρούσματα στην Π.Ε. Κέρκυρας

• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Κεφαλλονιάς

• 20 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστές συρροές

• 33 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστές συρροές

• 11 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας

• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Κω

• 137 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας, εκ των οποίων 6 συνδέονται με γνωστές συρροές

• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Λασιθίου

• 35 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου, εκ των οποίων 12 συνδέονται με γνωστές συρροές

• 2 κρούσματα στην Π.Ε. Λευκάδας

• 46 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή

• 7 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας

• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Μήλου

• 41 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης

• 69 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή

• 63 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστές συρροές

• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Πρέβεζας

• 3 κρούσματα στην Π.Ε. Ρεθύμνου

• 22 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης

• 13 κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου

• 61 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών

• 1 κρούσμα στην Π.Ε. Σύρου

• 29 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων

• 13 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας

• 36 κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας

• 23 κρούσματα στην Π.Ε. Φωκίδας

• 74 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής, εκ των οποίων 9 συνδέονται με γνωστές συρροές

• 12 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων

• 13 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστή συρροή

• 84 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 54809 (ημερήσια μεταβολή +4.9%), εκ των οποίων 54.3% άνδρες. Από το σύνολο των κρουσμάτων, 4386 (8.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 15400 (28.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 34, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 749 θάνατοι. Οι 298 (39.8%) ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.3% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 207. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. Οι 45 (21.7%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 86.5%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

Στους 315 ανέρχονται οι ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν 24086 μοριακοί έλεγχοι και 3797 rapid test (θετικότητα 10,6%).

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Θετικό πρόσημο για τον Δήμο Δράμας στη διαχείριση των αδέσποτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Στη Δράμα ο Ειδικός Γραμματέας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς του Υπουργείου Εσωτερικών, Νίκος Χρυσάκης

Θετικό πρόσημο για τον Δήμο Δράμας στη διαχείριση των αδέσποτων

Σημαντική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Δήμο Δράμας, στο πλαίσιο της περιοδείας του Ειδικού Γραμματέα για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς του Υπουργείου Εσωτερικών, Νίκου Χρυσάκη, με στόχο την επιτόπια αξιολόγηση του έργου που επιτελείται στους δήμους της χώρας για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Δράμας, παρουσία του Δημάρχου, Γιώργου Παπαδόπουλου και του Αντιδημάρχου αρμόδιου για θέματα αδέσποτων ζώων, Κώστα Αμοιρίδη. Συμμετείχαν επίσης στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της ΠΕ Δράμας, υπηρεσιακοί παράγοντες και, βέβαια, εκπρόσωποι των τοπικών φιλοζωικών σωματείων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τόσο ο κ. Χρυσάκης, όσο και οι συνεργάτες του, εξήραν το έργο που υλοποιείται από τον Δήμο Δράμας στον τομέα της προστασίας και διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, κάνοντας λόγο για ένα φωτεινό παράδειγμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όπως αναφέρθηκε, ο Δήμος Δράμας συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων δήμων της χώρας, με συνέπεια, συνεργασία και αποτελεσματικότητα στην εφαρμογή του Ν. 4830/2021.

Ο Ειδικός Γραμματέας στάθηκε ιδιαίτερα στην άρτια συνεργασία που έχει επιτευχθεί ανάμεσα στον Δήμο, τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα φιλοζωικά σωματεία, υπογραμμίζοντας πως τέτοιες συνέργειες αποτελούν προϋπόθεση για την επιτυχία. Δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα σε όλους τους εμπλεκόμενους για την πρόοδο που έχει σημειωθεί και ενθάρρυνε τον Δήμαρχο να υποβάλει άμεσα αίτημα χρηματοδότησης για την κατασκευή του δημοτικού καταφυγίου, καθώς η σχετική μελέτη έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Η επίσκεψη του κ. Χρυσάκη εντάσσεται στο πλαίσιο του συνολικού ελέγχου που διενεργεί η Ειδική Γραμματεία, με σκοπό την αξιολόγηση της εφαρμογής της νομοθεσίας και την ενίσχυση των προσπαθειών για την προστασία των ζώων συντροφιάς.

Ο Δήμαρχος Δράμας,  Γιώργος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον Ειδικό Γραμματέα για την επίσκεψη και την εποικοδομητική συνεργασία, τονίζοντας πως ο Δήμος Δράμας συνεχίζει με αφοσίωση το έργο του, έχοντας ως προτεραιότητα τον σεβασμό προς τα ζώα και τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών – ανθρώπων και τετράποδων.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας εντός δασών

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Α Π Ο Φ Α Σ Η
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ
Έχοντας υπόψη:
  1.  Τα άρθρα 129-131 του ν. 4926 (ΦΕΚ Α΄82/20-04-2022) «Μέτρα αποτροπής κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς σε περιοχές NATURΑ, δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση»
  2. Την παρ. δ, άρθρο 25 του ν. 998/1979 (Α΄289) «Περί προστασίας των δασών και των δασικών εν γένει εκτάσεων της χώρας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
  3. Το άρθρο 52 του ν.2696/1999 (Α΄52) «Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
  4. Το Π.Δ 575/1980 (Α΄157) «Περί κηρύξεως ιδιαιτέρως ευαίσθητων εις πυρκαγιάς περιοχών δασών και δασικών εκτάσεων ως επικινδύνων».
  5. Το ΦΕΚ Β 486 / 24-01-2024 αναφορικά με την “Μεταβίβαση άσκησης αρμοδιοτήτων στους Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”
  6. Το 1309/28-04-2023 έγγραφό της Γ.Γ.Π.Π. «5η ‘Έκδοση του Γενικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών με την κωδική ονομασία “IΟΛΑΟΣ 2”,στα πλαίσια του Γενικού Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας με τη συνθηματική λέξη “Ξενοκράτης”» (ΑΔΑ: ΡΣΛΘ46ΝΠΙΘ-ΝΛ5).
  7. Το με αριθμό πρωτοκόλλου 2902/27.04.2022 (ΑΔΑ:ΨΝΛΔ46ΝΠΙΘ-Μ57) έγγραφο αναφορικά με «Έργα και μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών –Προπαρασκευαστικές δράσεις εμπλεκομένων φορέων»
  8. Το με αριθμό πρωτοκόλλου 127659/1193 15-04-2025 έγγραφο μας.
  9. Την με αριθμό πρωτοκόλλου 150616/22-04-2025 εισήγηση της Δ/νση Δασών Δράμας.
A ΠΟ Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Την απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, με εξαίρεση των περιπτώσεων που αναφέρονται στο άρθρο 130 του ν.4926/2022 (πρόσωπα που κατοικούν ή εργάζονται στις περιοχές του άρθρου 129, αποκλειστικά για την μετακίνηση τους από και προς την κατοικία ή εργασία τους, καθώς και πρόσωπα που μετακινούνται εντός του οδικού δικτύου), εντός των κάτωθι δασών, δασικών εκτάσεων, πάρκων και αλσών, όταν ο Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προβλέπει πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4 και 5) από την έναρξη της ημερολογιακής μέρας που αναφέρεται στο παραπάνω χάρτη και για την διάρκεια αυτής.
Η παρούσα απόφαση μπορεί να ενεργοποιηθεί και με δείκτη επικινδυνότητας 3, έπειτα από νέα εισήγηση της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Δράμας και της Διεύθυνσης Δασών Δράμας

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παρουσίαση των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Δράμας, στο Βελιγράδι

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η Δράμα, ένας από τους πιο πολύτιμους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας, κέρδισε τις εντυπώσεις σε μια επιτυχημένη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σερβία, του Δήμου Δράμας και της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας.

Η παρουσίαση που διοργανώθηκε σε φιλικό κλίμα, είχε ως κύριο ομιλητή τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ιωάννη Τσακίρη, ο οποίος ανέπτυξε τις μοναδικές πτυχές του προορισμού μας. Ο αντιδήμαρχος παρουσίασε ξεχωριστές ενότητες σχετικά με την πόλη της Δράμας, την γνωστή Ονειρούπολη και το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, αναδεικνύοντας τα πλούσια τουριστικά και πολιτιστικά της στοιχεία.

Ο εκπρόσωπος του ΕΟΤ Γιώργος Κακούτης, εξέφρασε την ικανοποίηση του από την παρουσίαση και τόνισε τη σημασία της οργανωμένης και συντονισμένης προσπάθειας για την προώθηση του προορισμού μας. Ως αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών, ξεκινούν πλέον σειρά επισκέψεων και συναντήσεων με εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Air Serbia και σε τηλεοπτικά κανάλια της Σερβικής τηλεόρασης, με σκοπό την ενίσχυση της επισκεψιμότητας της Δράμας από το σερβικό κοινό.

Αρχίζουμε με τον συνδυασμό πτήσεων της Air Serbia στο αεροδρόμιο της Καβάλας και την προώθηση του τουριστικού μας προορισμού από την ίδια την εταιρεία. Επιπλέον, σε Β2Β συναντήσεις με τοπικά τουριστικά γραφεία, θα προωθηθούν πακέτα διαμονής 7 και 10 ημερών για την Ονειρούπολη, ενώ παράλληλα θα οργανωθούν αφιερώματα στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας από σερβικά κανάλια.

Ο Δήμος Δράμας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Γιώργο Κακούτη, την Ένωση Ξενοδόχων Δράμας για τη βοήθεια και την άψογη οργάνωση της αποστολής . Η δέσμευση του Δήμο Δράμας είναι να συνεχίζει την προσπάθεια με επιμονή και εμπιστοσύνη στο μοναδικό προϊόν, τη μαγευτική Δράμα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

Πολιτιστικά3 μήνες πριν

Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Florian Zeller, από το Θεατροστάσιο στη Δράμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Πανδραμινό Συλλαλητήριο Πέμπτη 12/6 στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Δωρεά ενός αθλητικού-πολιτιστικού κέντρου από τον Δραμινό ευεργέτη κ. Θεοδωρίδη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Το Global Stone Congress 2025 στη Δράμα από 16 έως 20 Ιουνίου

ΕΛΛΑΔΑ1 μήνα πριν

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 80 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Ο Δήμος Δράμας παραχώρησε  ένα λεωφορείο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Δράσεις του Δήμου Δράμας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 μήνα πριν

Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN 20-22 Ιουνίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Στήριξη για άτομα με άνοια και τις οικογένειές τους

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Ο Χρ. Μαμσάκος παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα»

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ – Σάββατο 24/5 στις 12μ.μ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Παρουσίαση των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Δράμας, στο Βελιγράδι

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Εγγραφές στο Πρόγραμμα Αθλητισμός & Παιχνίδι 2025 του Δήμου Δράμας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Τι (δεν) έκανε η Περιφέρεια ΑΜΘ όταν η Γάζα πνιγόταν στο αίμα και την πείνα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 ημέρες πριν

Θετικό πρόσημο για τον Δήμο Δράμας στη διαχείριση των αδέσποτων

Εκλογές 20195 ημέρες πριν

ΟΠΕΚΕΠΕ Το φωνάζαμε εγκαίρως πριν το σκάνδαλο

ΕΛΛΑΔΑ5 ημέρες πριν

Το επιχειρηματικό ESG όπως το διαμορφώνει πλέον το πακέτο Omnibus

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ5 ημέρες πριν

Απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας εντός δασών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ5 ημέρες πριν

KAOD BC: Παρουσίαση του νέου προπονητή Κώστα Σδράκα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 μήνα πριν

Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN 20-22 Ιουνίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Παρουσίαση των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Δράμας, στο Βελιγράδι

ΕΛΛΑΔΑ1 μήνα πριν

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Πανδραμινό Συλλαλητήριο Πέμπτη 12/6 στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Δράσεις του Δήμου Δράμας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Ο Δήμος Δράμας παραχώρησε  ένα λεωφορείο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Δωρεά ενός αθλητικού-πολιτιστικού κέντρου από τον Δραμινό ευεργέτη κ. Θεοδωρίδη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Ένωση Ξενοδόχων Δράμας: Η συνάντηση για την Ονειρούπολη ήταν άτυπη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Εγγραφές στο Πρόγραμμα Αθλητισμός & Παιχνίδι 2025 του Δήμου Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

500.000 € για Εξοπλισμό Άθλησης και Παιδικών Χαρών στον Δήμο Δράμας

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών