Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Θ. Ξανθόπουλος: Απ ευθείας από Μαξίμου ο μηχανισμός των υποκλοπών

Δημοσιεύθηκε

στις

Θ. Ξανθόπουλος στο Κόκκινο: Απ ευθείας από Μαξίμου ο μηχανισμός των υποκλοπών-Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τις μυστικές υπηρεσίες για ίδιον όφελος

«Εχουμε ένα πολύ σοβαρό σκάνδαλο που βάλλει κατά του πυρήνα του κράτους δικαίου. Η ιδιαιτερότητας του είναι ότι εκπορεύεται απευθείας από το Μαξίμου. Όλες οι ενέργειες της κυβέρνησης δείχνουν ένα ονοματεπώνυμο, Κυριάκος Μητσοτάκης», τόνισε ο βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεόφιλο Ξανθόπουλος, μιλώντας στο Κόκκινο για τις υποκλοπές.

«Ο κ. Κουκάκης παρακολουθήθηκε για εθνικούς λόγους; Επειδή έκανε έρευνα για υποθέσεις τραπεζικού χρήματος και το ακαταδίωκτο των τραπεζικών στελεχών είναι επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;» αναρωτήθηκε και πρόσθεσε: «Έχει στηθεί ένας μηχανισμός από το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού ο οποίος για ίδιον όφελος χρησιμοποιεί τις μυστικές υπηρεσίες και καθιστά συνένοχη τη Βουλή με τις τροπολογίες που φέρνει».

Όπως εξήγησε, «η ίδια η κυβέρνηση με τη τροπολογία Πικραμένου φρόντισε να αφαιρέσει την υποχρέωση ενημέρωσης του πολίτη ότι παρακολουθείται. Την ίδια στιγμή που ο κ. Ράμμος, ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, διαφωνεί επιστημονικά με τη διάταξη αυτή, λέγοντας ότι δεν συνάδει με το κράτος δικαίου. Εν γνώσει της  λοιπόν η κυβέρνηση φαλκιδεύει τα δικαιώματα των πολιτών και τις αρμοδιότητες της ΑΔΑΕ. Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο», υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στις έρευνες της Δικαιοσύνης σημείωσε: «Εχει κακουργηματική διάσταση η υπόθεση. Πρόκειται για κραυγαλέο πανικό αδίκημα. Δεν μπορεί να μένει αμέτοχη η δικαιοσύνη. Εντύπωση προκαλεί η απόφαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου του  κ. Ντογιάκου, ο οποίος αποφάσισε να διεξαγάγει ο ίδιος την έρευνα για τη διαρροή και όχι τις υποκλοπές που είναι το μείζον. Έγινε όμως η μηνυτήρια αναφορά Ανδρουλάκη και κινήθηκε η προκαταρκτική διαδικασία. Πρέπει η έννομη τάξη, η δικαιοσύνη, να κάνει απροσωπόληπτα την έρευνα και να καταλήξει σε συμπεράσματα», σημείωσε. .

Απαντώντας σε ερώτηση για την σύσταση Εξεταστικής παρατήρησε: «Εάν θέλουν να συσκοτίσουν το σκάνδαλο και να δημιουργήσουν συμψηφισμούς και αμφιβολίες με το να πάμε στο 2015, στο Μαυρίκη και το Γρυλλάκη, γιατί τα θυμόμαστε, θα λειτουργήσει σε βάρος τους. Δεν μπορούν να μπουν πολλά καρπούζια κάτω από την ιδία μασχάλη. Θα κάνουμε εξεταστική για το συγκεκριμένο. Αν προκύψουν θέματα μπορεί να διευρυνθεί».

Οσον αφορά όσα έγιναν στον Εβρο είπε χαρακτηριστικά: «Άλλη  μια κραυγαλέα αδυναμία του επιτελικού κράτους. Αδιανόητο για χώρα της σύγχρονης Ευρώπης, με τόσο τεχνικά μέσα, να δηλώνει ο αρμόδιος υπουργός ότι δεν βρήκαμε ανθρώπους στη επίμαχη νησίδα. Είναι τουλάχιστον αφελές να θέλει να πείσει ένα λαό ότι δεν υπήρχαν εκεί άνθρωποι. Βεβαίως οι ευθύνες Ερντογάν είναι δεδομένες, αλλά εμείς πρέπει να αντιπαραθέσουμε το κράτος δικαίου και τις παραδόσεις του ελληνικού λαού. Ακόμη κι αν ήταν σε μια διαφιλονικούμενη περιοχή, έπρεπε να ανοίξει ένας δίαυλος για να σωθούν οι άνθρωποι».

«Το ότι ένα παιδί πέθανε δεν είναι σοκ για όλη την πολιτισμένη κοινωνίας Μας απασχολεί η αιτία θανάτου;  Όταν αρνούνται την πραγματικότητα, εκείνη τους εκδικείται», κατέληξε. ​

Παρακρατική ενέργεια οι υποκλοπές με καθοδήγηση και κάλυψη από το Μαξίμου. Θα λογοδοτήσει ο κ. Μητσοτάκης

«Παρακρατική ενέργεια με έμπνευση, καθοδήγηση και κάλυψη από του Μαξίμου», χαρακτήρισε τις υποκλοπές ο βουλευτής Δράμας και τομεάρχης δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θ. Ξανθόπουλος, μιλώντας στο Blue Sky και την εκπομπή «Αντιπαραθέσεις». “Οι υποκλοπές απονομιμοποιούν πλήρως τον πρωθυπουργό και θα  συντελέσουν αποφασιστικά στη πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη», πρόσθεσε.

«Έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής του δήθεν φιλελεύθερου εκσυγχρονιστή Κυρ. Μητσοτάκη. Η ευθύνη του είναι καθοριστική και απαράγραπτη. Παρακολουθήθηκε ο δημοσιογράφος κ. Κουκάκης και ο αρχηγός των τρίτου κόμματος, κ. Ανδρουλάκης. Μόλις ο κ. Κουκάκης έκανε αίτηση να μάθει αν παρακολουθείται, σταμάτησε η «νόμιμη» παρακολούθηση του από την ΕΥΠ και έγινε η τροπολογία που απαγόρευσε την ενημέρωση όσων παρακολουθούνται και μάλιστα αναδρομικά. Υπάρχει ένα σύστημα γύρω από όλα αυτά, με έδρα του Μαξίμου. Η σκιά για τη λειτουργία παρακρατικού μηχανισμού με έδρα το Μαξίμου δεν μπορεί να φύγει από τον πρωθυπουργό. Έχουμε μια κυβέρνηση που κοροϊδεύει τους πάντες», υπογράμμισε.

«Έχοντας επικοινωνιακή παντοδυναμία θα επιχειρήσει να μεταθέσει το κέντρο βάρος της συζήτησης. Όσο και να κρύβεται η κυβέρνηση και να παίξει καθυστέρηση, το θέμα θα έρθει στη Βουλή, θα δοθούν οι αναγκαίες εξηγήσεις», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στο θέμα των προσφύγων του Έβρου, επεσήμανε, μεταξύ άλλων:

«Υπήρχε καταγγελία εδώ και αρκετές μέρες ότι υπήρχαν άνθρωποι στη νησίδα του Έβρου αλλά για τον Μηταράκη δεν ήταν ορατοί. Έγιναν ορατοί όταν ξεσηκώθηκε η παγκόσμια κοινότητα. Οι πρόσφυγες αποτελούν όντως εργαλείο στα χέρια του Ερντογάν. Η χώρα μας ως μέλος της ΕΕ όμως, έχει υποχρεώσεις από το ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο. Επομένως δεν μπορεί να αγνοεί την ύπαρξη αυτών των ανθρώπων και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να τους εξαφανίσει. Έγιναν αντικείμενο τακτικής στρουθοκαμήλου από την κυβέρνηση και όταν το θέμα διεθνοποιήθηκε τότε πήρε μέτρα»

.    «Η πολιτική των απωθήσεων, του δεν τους βλέπουμε, του θα τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη για να μην έρθουν, δεν ταιριάζει ούτε στη χώρα και τις παραδόσεις του λαού μας, ούτε στη θέση της χώρας που είναι στον πυρήνα της ΕΕ και έχει υποχρεώσεις και νομικό πλαίσιο που την δεσμεύουν», πρόσθεσε, ενώ απαντώντας στις απαράδεκτες αιτιάσεις την υφυπουργού Μετανάστευσης κ. Σ. Βούλτεψη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσκάλεσε 1. εκ. πρόσφυγες το 2015, την εγκάλεσε ότι διαστρεβλώνει  την πραγματικότητα. «Κατορθώσαμε και διαχειριστήκαμε τις ροές χωρίς υποδομές, χάρις και στη στάση του ελληνικού λαού. Η αλληλεγγύη των Ελλήνων πολιτών έγινε σύμβολο σε όλη ην υφήλιο. Άσχετα αν αυτό κακοκαρδίζει το ακροδεξιό σας ακροατήριο», σημείωσε.

«Αναδείξατε τις τουρκικές ευθύνες για τους 38 πρόσφυγες σε ΟΗΕ και ΕΕ;  Για το νέο σύμφωνο μετανάστευσης τι έχετε κάνει για ισότιμη μεταφορά των προσφύγων και μεταναστών κάνουμε σε όλες τις χώρες της ΕΕ; Ή κλείνετε τα μάτια;», ρώτησε την κ. Βούλτεψη, η οποία φυσικά δεν έδωσε καμία απάντηση.

13.47”  24.50’  34.00\  47.25΄’  58.12’’ 1.14’.00   1.24’30’’

Θ. Ξανθόπουλος: Στις υποκλοπές όλα δείχνουν Μητσοτάκη-Είναι ζήτημα δημοκρατίας, δεν χωρούν συμψηφισμοί-Η κυβέρνηση έλεγε ψέματα για τους πρόσφυγες στον Εβρο

«Εγινε κάτι πολύ κραυγαλέο. Παρακολουθήθηκαν από την ΕΥΠ δημοσιογράφος για ρεπορτάζ σχετικά με τα προνόμια των στελεχών των τραπεζών όχι για θέματα εθνικής ασφάλειας και ευρωβουλευτής, αρχηγός του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος. Όλα δείχνουν Κυρ. Μητσοτάκη», τόνισε ο βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως εξήγησε, από τη πρώτη στιγμή κ. Μητσοτάκης υπήγαγε την ΕΥΠ στο Μέγαρο Μαξίμου, επέβαλε με φωτογραφική διάταξη τον εκλεκτό του κ.Κοντολέοντα διοικητή της ΕΥΠ γιατί δεν είχε τα τυπικά προσόντα και άλλαξε το νόμο για να μην ενημερώνονται εκ των υστέρων όσοι παρακολουθούνται. «Το μείζον είναι να δούμε τι έχει γίνει με την συγκεκριμένο θέμα. Ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο κ. Τσιάρας που επικαλείται ευρύτερα θέματα για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής. Το θέμα είναι Κουκάκης-Ανδρουλάκης. Εάν προκύψουν άλλα ζητήματα, να τα δούμε. Εδώ παρακολουθούνται πολιτικοί και ο πρωθυπουργός πάει εκδρομή στα Χανιά αντί να ασχοληθεί με το μείζον θέμα», σημείωσε.

«Είναι ζήτημα δημοκρατίας. Δεν χωρούν συμψηφισμοί. Χρειάζεται ωριμότητα και αυτοκριτική διάθεση γιατί όσα έγιναν οδηγούν το χώρα σε εποχές που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε και δεν συνάδουν με τα ευρωπαϊκά κράτη δικαίου», υπογράμμισε.

Σχολιάζοντας την υπόθεση των προσφύγων του Εβρου, παρατήρησε χαρακτηριστικά: «Το βασικό πρόβλημα για το οποίο η κυβέρνηση κλείνει τα μάτια, είναι ότι μέχρι και χθες, για εκείνην, οι άνθρωποι αυτοί ήταν ανύπαρκτοι. Τους αγνόησε. Έλεγε ότι δεν υπήρχε ανθρώπινη ζωή στη νησίδα και αφού υπήρξε αντίδραση από διεθνείς οργανώσεις οι πρόσφυγες βρέθηκαν. Η κυβέρνηση έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό, ότι δεν υπήρχαν αυτοί οι 40 άνθρωποι. Και τώρα πάει ο κ. Μηταράκης να δει τι έχει γίνει Εάν είχαν εντοπισθεί ότι βρίσκονταν στο μεταίχμιο, θα έπρεπε να κινηθεί μια διακρατική διεθνής ανθρωπιστική διαδικασία για την σωτηρία τους. Εθνικό είναι το αληθινό. Η Ελλάδα δεν πρέπει να κάνει επαναπροωθήσεις γιατί είναι παράνομες και παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο. Και εάν κάνει πρέπει να το καταδικάζουμε. Οχι να το κρύβουμε», κατέληξε.

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δράμα: Συνελήφθη ιδιοκτήτρια καταστήματος με 4.100 δυναμιτάκια

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Συνελήφθη χθες το πρωί σε οικισμό της Δράμας μία ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων που πραγματοποιούνται ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, για την αντιμετώπιση της παράνομης κατοχής, εμπορίας και χρήσης βεγγαλικών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα ιδιοκτησίας της ημεδαπής, όπου βρέθηκαν να διατίθενται προς πώληση χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής 82 συσκευασίες που περιείχαν 4.100 παιδικά αθύρματα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Με αφορμή παρόμοια περιστατικά ακολουθούν συμβουλές για αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους, εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας, παρόλο που κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το νόμο.

Οι συμβουλές της ΕΛΑΣ για αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα

Η Ελληνική Αστυνομία σας υπενθυμίζει ότι:

  • Η κατασκευή, εμπορία, αγορά, κατοχή και χρήση κροτίδων και συσκευών εκτόξευσης αυτών, καθώς και κάθε είδος πυροτεχνίας άνευ άδειας από οποιονδήποτε απαγορεύεται.
  • Η καύση βεγγαλικών απαγορεύεται κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα.
  • Αποτρέψτε τα παιδιά από τη χρήση ή την αυτοσχέδια κατασκευή τους.
  • Ενημερώστε τα παιδιά για τους κινδύνους σοβαρού τραυματισμού, ακόμα και ακρωτηριασμού.
  • Μην τους επιτρέπετε να προσεγγίζουν χώρους παράνομης καύσης των ειδών αυτών, διότι κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα προκληθεί ατύχημα.
  • Μην ξεχνάτε ότι τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα και η χρήση τους εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα και την ίδια την ζωή.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Απολογισμός των πρώτων 100 ημερών της θητείας του Δημάρχου Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Απολογιστική συνέντευξη, των πρώτων 100 ημερών της θητείας του πραγματοποιήσε το πρωί της Δευτέρας 29 Απριλίου, ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα εκείνα τα θέματα και ζητήματα που συνάντησε όταν ο ίδιος και οι συνάδελφοι του ανέλαβαν την θητεία τους ενώ την ίδια ώρα αναφέρθηκε και σε όλα τα έργα τα όποια έχουν γίνει τις πρώτες 100 ημέρες.

Πηγή: enanews.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόσκληση σε ομάδα διακοπής καπνίσματος

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής  Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ» σχεδιάζει την δημιουργία ομάδας (ομάδων) διακοπής του καπνίσματος.

Στόχος των ομάδων  αυτών είναι  η κινητοποίηση των μελών της  και η αξιοποίηση της ομαδικής διαδικασίας για την διακοπή του καπνίσματος.

Σκοπός των ομάδων αυτών είναι η ψυχοεκπαίδευση των συμμετεχόντων μέσω της βιωματικής μάθησης, η δημιουργία ενός κλίματος ασφαλείας και εχεμύθειας, μέσα στο οποίο τα μέλη της ομάδας θα μπορούν να μοιραστούν τις προσωπικές εμπειρίες τους, τους φόβους και τις δυσκολίες τους, να πάρουν και να δώσουν στήριξη στην ομάδα.

Επίσης θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τα αποθέματα τους και να συνδεθούν με τις αξίες και τις ικανότητες τους.

Ο αριθμός των συναντήσεων αυτών θα έχει βιωματικό χαρακτήρα και θα είναι έξι εβδομαδιαίες συναντήσεις. Η συνολική διάρκεια κάθε συνάντησης θα είναι 90΄ λεπτά. Ο αριθμός των ατόμων που θα συμμετέχουν σε κάθε ομάδα θα είναι μέγιστος 12 άτομα.  Οι συναντήσεις θα γίνονται στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης «ΔΡΑΣΗ»  ( Θεμιστοκλέους 2, 1ος όροφος) .

Οι  ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτές τις ομάδες  μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του Κέντρου: 2521030053, από τις 22-04-2024 έως και 30-04-2024  ή μπορούν να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: drasidrama@gmail.com.

Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη ξεκινώντας από 15/05, 22/05, 29/05, 05/06, 12/06 και τελειώνουν στις 19-06-2024, και ώρες 11:00 12:30 πμ.

Υπεύθυνος των συναντήσεων αυτών είναι ο Βλάχος Κων/νος, Ψυχολόγος.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Ανακαλύφθηκε μια ολόκληρη αρχαία πόλη κάτω από τη Δράμα.

Εκπαιδευτικά2 μήνες πριν

Η ROBOTEK Δράμας πρώτη στον διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ΑΜ-Θ

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Κώστας Αποστολίδης (1948 – 2024): Το Made in Greece επιχειρηματικό όνειρο ενός σπάνιου ανθρώπου

Εκπαιδευτικά2 μήνες πριν

Μεγάλη επιτυχία του Δραμινού καθηγητή πληροφορικής Ραφαήλ Τζίμα

Πολιτιστικά1 εβδομάδα πριν

Πέντε Σιωπές… της Σίλα Στίβενσον από την ομάδα “Θεατροστάσιο”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 μήνες πριν

Στους αγώνες των Ανοιχτών Πρωταθλημάτων στη Δράμα παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Δράμας Δωρόθεος

Εκπαιδευτικά2 μήνες πριν

Βραβείο στην Εικονική Επιχείρηση «Stalk Jet» του 1ου ΕΠΑΛ Δοξάτου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 μήνες πριν

«Μπαμ» της BIANCO MONTE Δράμα κόντρα στην ΑΕΚ 29-26

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Βρέθηκε σορός ηλικιωμένου σε χωράφι στην Καλή Βρύση

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Κρίνουμε απαράδεκτο το καθεστώς δυνητικής αργίας Γενικής Ιατρού

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 μήνες πριν

Προσκυνηματική εκδρομή στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ τον Μάιο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 μήνες πριν

Ολοταχώς για το τοπικό η ΔΟΞΑ

Χρηστικά3 μήνες πριν

Πότε η άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ισχύει για οδήγηση μοτοσυκλέτας έως 125 κ.εκ.

Πολιτιστικά2 μήνες πριν

Παρουσίαση βιβλίου “Η Φλό στον δρόμο”, από την συγγραφέα Έλενα Αρτζανίδου

Χρηστικά2 μήνες πριν

Μέθοδοι απεντόμωσης : Πως οι δήμοι μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση παθογόνων παραγόντων που προσβάλουν σπίτι και επιχειρήσεις

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 ημέρες πριν

Δράμα: Συνελήφθη ιδιοκτήτρια καταστήματος με 4.100 δυναμιτάκια

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 ημέρες πριν

Απολογισμός των πρώτων 100 ημερών της θητείας του Δημάρχου Δράμας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ5 ημέρες πριν

Ισοπαλία εκτός ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Πολιτιστικά1 εβδομάδα πριν

Πέντε Σιωπές… της Σίλα Στίβενσον από την ομάδα “Θεατροστάσιο”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 εβδομάδα πριν

1ο Τουρνουά Μπάσκετ “ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΓΚΛΑΒΟΠΟΥΛΟΥ”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Πρόσκληση σε ομάδα διακοπής καπνίσματος

Εκπαιδευτικά2 εβδομάδες πριν

Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της First Lego League στη Δράμα

Εκπαιδευτικά2 εβδομάδες πριν

Μεγάλη διάκριση για την ομάδα του Δραμινού καθηγητή Ραφαήλ Τζίμα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρομποτικης

Πολιτιστικά2 εβδομάδες πριν

ΒΥΖΑΝΤΙΝΉ ΜΕΓΑΛΟΠΡΈΠΕΙΑ με Ιερά κείμενα και ύμνους

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 εβδομάδες πριν

Στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από 106 χρόνια – Μαύρη σελίδα για τη Δόξα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Οίνου «Βασικές αρχές οινογνωσίας»

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Διάκριση σε βάρος των πολιτών της Δράμας από Κυβέρνηση και κτηματολόγιο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 εβδομάδες πριν

Παίζοντας με καρδιά και μυαλό κέρδισε την παραμονή στην National league 1

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 εβδομάδες πριν

Κ.Α.Ο.Δ. – Μακεδονικος: Ο τελικός για μια θέση στην National League 1

Εκπαιδευτικά2 εβδομάδες πριν

Αντάμωμα σχολείων και Πολιτισμών στις 19 Απριλίου 2024

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών