Connect with us

Δημοτικές 2023

“ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΡΑΜΑ” Η νέα πολιτική πρόταση για το Δήμο Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα “Ψίθυροι” έδωσε ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας κ. Αριστείδης Μωυσιάδης δηλώνοντας ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές.

Η συνέντευξη στην εφημερίδα “Ψίθυροι”

«Στην ερώτησή σας αν θα ηγηθώ νέας παράταξης για την διεκδίκηση του Δήμου Δράμας, σας απαντώ ξεκάθαρα ΝΑΙ. Εδώ και μήνες έχουμε δημιουργήσει έναν δυνατό πυρήνα νέων ανθρώπων που θέλουν να συμμετάσχουν στα κοινά» αναφέρει σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας Αριστείδης Μωυσιάδης.
Σχετικά με την ανεξαρτητοποίησή του από την «Περιφερειακή Σύνθεση» δηλώνει ότι ήταν μία απόφαση συνείδησης και ηθικής. Μια απόφαση συνέπειας με όσα προεκλογικά υποστήριζε και συνεχίζει να υποστηρίζει.
Σχετικά με την πανδημία τέλος τονίζει ότι η εμπειρία και η γνώση μετά το δεύτερο κύμα της πανδημίας αλλά και ο μαζικός εμβολιασμός των συμπολιτών μας θα αποτελέσει την σημαντικότερη ασπίδα απέναντι σε ένα νέο κύμα.

– Κύριε Μωυσιάδη προκάλεσε αίσθηση η απόφασή σας να αποχωρίσετε από την παράταξη «περιφερειακή Σύνθεση». Πώς πήρατε την απόφαση;
– Οι θέσεις και οι αξίες που πρεσβεύω όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού είναι ξεκάθαρες.
Αγωνίζομαι και στηρίζω τα συμφέροντα του τόπου μας της Π.Ε. Δράμας.
Στο Π. Συμβούλιο της Μ. Δευτέρας τέθηκε προς ψήφιση ένα μείζον θέμα για την Π.Α.Μ.Θ. και ιδιαίτερα για την Π.Ε. Δράμας. Η νέα χάραξη της σιδηροδρομικής Εγνατίας η οποία αφήνει εκτός της Π.Ε. Δράμας.
Με βαριά μου λύπη διαπίστωσα ότι οι αρχές και οι αξίες που πρέσβευε η παράταξη στην οποία άνηκα δεν κατάφεραν να περιστοιχίσουν την ενδοπεριφερειακή συνείδηση και συνοχή.
Ως περιφερειακός σύμβουλος ορκίστηκα και υπέγραψα την ανάπτυξη της Π.Ε. Δράμας, και όχι την καταδίκη και τον μαρασμό της.
Πήρα λοιπόν μία απόφαση συνείδησης και ηθικής . Μια απόφαση συνέπειας με όσα προεκλογικά υποστήριζα και συνεχίζω υποστηρίζω. Να αγαπώ και να τιμώ τη Δράμα μας όπως της αξίζει. Να αγωνίζομαι με τις μικρές ή μεγάλες δυνάμεις μου για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μου.

«Η ανεξαρτητοποίησή μου από την «Περιφερειακή Σύνθεση» ήταν μία απόφαση συνείδησης και ηθικής»

– Πως θα λειτουργήσετε από εδώ και μπρος ως ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος;
– Η ανεξαρτητοποίησή μου έγινε με σκοπό την συνέχιση της προάσπισης των συμφερόντων της ΠΕ Δράμας. Οι συμπολίτες μου δικαιούνται και αξίζουν το καλύτερο. Θα στηρίξω κάθε απόφαση υπέρ της Π.Ε. Δράμας και θα σταθώ απέναντι σε ότι την αδικεί.

– Αποχωρήσεων συνέχεια από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ. Είχαμε την ανεξαρτητοποίηση και του Χρήστου Γάκη. Θα θέλατε να την σχολιάσετε;
– Είναι μία προσωπική απόφαση του συναδέλφου. Ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή. Είναι αρχή μου να μην σχολιάζω και να μην αξιολογώ προσωπικές επιλογές συναδέλφων.

– Η ένταξη του δρόμου Δράμας- Αμφίπολης στο ΣΔΙΤ ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό. Πώς σχολιάζετε την εξέλιξη;
– Η κάθετη σύνδεση με την Εγνατία οδό αποτελεί το μείζον θέμα των τελευταίων δεκαετιών για την Π.Ε. Δράμας. Ένα δίκαιο αίτημα για το οποίο όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς σε συνεργασία με τους αιρετούς όλων των βαθμίδων αγωνίζονται επί σειρά ετών. Όλοι οι Δραμινοί γνωρίζουμε πως η σύνδεση με την Εγνατία οδό θα βγάλει την Δράμα από την απομόνωση. Θα δώσει πολλά αναπτυξιακά κίνητρα στις Δραμινές επιχειρήσεις αλλά και σε όλους όσους θα ήθελαν να επενδύσουν στη Δράμα.
Ευχή όλων η τελευταία εξαγγελία του Πρωθυπουργού να γίνει και πράξη.

– Ικανοποιημένος από τον χειρισμό της πανδημίας από την διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ;
– Η πανδημία μας βρήκε απροετοίμαστους … κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την τεράστια έκτασή της.
Μετά το καλοκαίρι του 2020 μπήκαμε σε ένα δύσκολο Φθινόπωρο, με την κατάσταση να έχει ξεφύγει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν πολλοί συμπολίτες μας πανελλαδικά και στη Δράμα γύρω στα 300 άτομα.
Η διαχείριση της πανδημίας έγινε κεντρικά από την κυβέρνηση και από την υπηρεσία πολιτικής προστασίας. Η Π.Α.M.Θ. αλλά και γενικότερα η τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού είχε την μικρότερη συμμετοχή στη διαχείρισή της.
Η εμπειρία και η γνώση μετά το δεύτερο κύμα της πανδημίας αλλά και ο μαζικός εμβολιασμός των συμπολιτών μας θα αποτελέσει την σημαντικότερη ασπίδα απέναντι σε ένα νέο κύμα.

– Σκληρές ανακοινώσεις τελευταία και έντονες αντιπαραθέσεις για το πρόγραμμα Ενίσχυσης των Επιχειρήσεων της ΑΜΘ που καθυστερεί και ο ένας επιρρίπτει στον άλλο τις ευθύνες. Ποια είναι η άποψή σας;
– Η αλήθεια είναι, πως πολλές επιχειρήσεις έχουν πληγεί από την πανδημία. Σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση μίας γενικευμένης οικονομικής «λαίλαπας» τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης και των περιφερειών δοκιμάστηκαν…
Είναι θετικό ότι δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις και οι πρωτοβουλίες από τον υπουργό ανάπτυξης. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δοθεί λύση και θα εκταμιευθούν τα ποσά στους δικαιούχους.

«Θα ηγηθώ νέας παράταξης για την διεκδίκηση του Δήμου Δράμας»

– Νέος εκλογικός νόμος στην Αυτοδιοίκηση. Απλή αναλογική τέλος. Ποια η άποψή σας για τις αλλαγές που προωθούνται;
– Με τον νέο εκλογικό νόμο επανερχόμαστε στο προηγούμενο εκλογικό μοντέλο. Το φαινόμενο ακυβερνησίας σε πολλούς Δήμους σε λειτουργικό και διοικητικό επίπεδο αυτοτέλειας δεν θα υπάρχει πλέον. Η απλή αναλογική και οι συμπράξεις των παρατάξεων δεν απέδωσε τα επιθυμητά διοικητικά αποτελέσματα.
Η κρίση που διαφαίνεται εντός της πανδημίας απαιτεί ισχυρή πλειοψηφία για την σωστή και ευέλικτη διοικητική λειτουργία των δήμων.
Στο μέλλον όταν ωριμάσουν οι συνθήκες και δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις είναι πιθανόν να είναι περισσότερο αποτελεσματική η απλή αναλογική.

«Το όνομα της παράταξής μας είναι «ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΡΑΜΑ» και θα το αποδείξουμε στην πράξη»

– Ποια τα μελλοντικά πολιτικά σας σχέδια; Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι θα ηγηθείτε παράταξης που θα διεκδικήσει το δήμο Δράμας;
– Τα μελλοντικά πολιτικά σχέδιά μου είναι να συνεχίσω να τιμώ την ψήφο των συμπολιτών μου και να αγωνίζομαι για το καλό και το συμφέρον του τόπου μας.
Στην ερώτησή σας αν θα ηγηθώ νέας παράταξης για την διεκδίκηση του Δήμου Δράμας, σας απαντώ ξεκάθαρα ΝΑΙ.
Εδώ και μήνες έχουμε δημιουργήσει έναν δυνατό πυρήνα νέων ανθρώπων που θέλουν να συμμετάσχουν στα κοινά. Στόχος μας στην προσπάθεια αυτή είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας όλων των δημοτών.
Στα χρόνια που υπηρέτησα τους συνδημότες μου από την άμισθη θέση του αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής, απέδειξα μαζί με τους συνεργάτες μου πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Ο Δήμος Δράμας έγινε πρότυπος δήμος στην κοινωνική πολιτική και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, με μία αποκλειστικά ανθρωποκεντρική προσέγγιση κάθε ηλικίας σχεδιάζουμε τη δική μας πολιτική πρόταση για το Δήμο Δράμας.
Το όνομα της παράταξής μας είναι «ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΡΑΜΑ» και θα το αποδείξουμε στην πράξη.

– Κλείνοντας τι θα θέλατε να προσθέσετε;
– Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία στην εφημερίδα σας και να ευχηθώ σε σας στους συνεργάτες σας και σε όλους τους συμπολίτες μας καλό καλοκαίρι.

Δημοτικές 2023

Θεματική εκδήλωση με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο – Cyber Security Project»

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Το «Project για τη Δράμα» συνεχίζει σταθερά να ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Αυτή τη φορά διοργάνωσε με επιτυχία τη θεματική εκδήλωση με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο – Cyber Security Project» στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δράμας.

Η υποψήφια δήμαρχος Παρθένα Κιόρτεβε, αφού ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστο Παπαθεοδώρου, τον υποψήφιο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντίνο Αβραμίδη, τον υποψήφιο βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Δαμιανό Καγγελίδη και την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας κ. Όλγα Βασιλείου, ανέφερε τα εξής:

« Σας καλωσορίζουμε σε ακόμη μία θεματική εκδήλωση της δημοτικής παράταξης Project για τη  Δράμα, από τις πολλές που έχουμε διοργανώσει μέχρι σήμερα και τις οποίες δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε. Κι αυτό γιατί σκοπός μας είναι να βρισκόμαστε μέσα στην κοινωνία, να αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των πολιτών και να προσεγγίζουμε με σοβαρότητα και επιστημοσύνη τα κοινωνικά προβλήματα που μας απασχολούν όλους μας.

Ένα από αυτά τα προβλήματα είναι οι κίνδυνοι του διαδικτύου, κίνδυνοι που απειλούν τα παιδιά μας κυρίως, οι οποίοι αποτελούν τους περισσότερους χρήστες παγκοσμίως. Κίνδυνοι που προκύπτουν από την προβληματική χρήση, την κατάχρηση, την εξάρτηση και οδηγούν στο ηλεκτρονικό έγκλημα και τον εθισμό.

Σήμερα τα παιδιά μας, η νέα γενιά, είναι πιο εξοικειωμένη με την τεχνολογία από ότι εμείς. Κι αυτό, μιλώντας ως γονιός κι εγώ, μας δημιουργεί πολλές φορές αμηχανία και ανασφάλεια για το πώς μπορούμε να τα προστατέψουμε μέσα  στον αχανή κυβερνοχώρο.

Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι και πολλοί από εμάς  έχουμε έρθει αντιμέτωποι με διάφορες μορφές του κυβερνοεγκλήματος, όπως οι απάτες μέσω του διαδικτύου, η διασπορά ιών, η υποκλοπή των κωδικών που υπάρχουν στις πιστωτικές κάρτες και τους τραπεζικούς λογαριασμούς και άλλα.»

 Ευχαριστούμε θερμά τους εκλεκτούς ομιλητές, τον Δρ. Κωνσταντίνο Ράντο, Αν. Καθηγητή στο τμήμα Πληροφορικής, Διευθυντή του Εργατηρίου Διαδικτυακών Υπηρεσιών και Ασφάλειας Πληροφοριών και Πρόεδρο της Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος και τον κ. Ελευθέριο Μπατζόλη, αστυνομικό της διεύθυνσης Πληροφορικής της ΕΛ.ΑΣ.

Project για τη Δράμα

Γυρίζουμε σελίδα Μαζί!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Δημοτικές 2023

Πόλη + Ζωή: Παρουσίαση του νέου σήματος της Παράταξής μας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Το νέο σήμα της παράταξής μας παρουσίασε στα ΜΜΕ, παρουσία υποψηφίων, ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας της Πόλη + Ζωή  Κυριάκος Χαρακίδης, χθες 08/05/2023 στο Επιμελήτηριο Δράμας.

Στην παρουσίαση του νέου σήματος ο Κυριάκος Χαρακίδης ανέφερε:

«Η πόλη + ζωή αλλάζει.

Το νέο σήμα μας σηματοδοτεί το σύγχρονο το νέο το διαφορετικό.

Η παράταξη μας ποτέ δεν φοβήθηκε τις αλλαγές.

Είμαστε η παράταξη που συνεχώς ανανεώνεται σε πρόσωπα και ιδέες.

Η παράταξη που πρόκειται να οδηγήσει την πόλη μας στην νέα εποχή που θα κάνει το Δήμο μας ένα σύγχρονο Δήμο.

Η παράταξη που είχε έχει και θα έχει πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο τον πολίτη τον δημότη.

Η παράταξη που θέλει τη δράμα της εξωστρέφειας της αλληλεγγύης της ανάπτυξης

και όχι τη δράμα της υποτέλειας του ωχαδερφισμού και των κολλητών.

Μια δράμα χωρίς ετικέτες χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς και ψέματα.

Η πόλη και ζωή οραματίζεται μια πόλη όμορφη καθαρή σύγχρονη και δημιουργική.

Η παράταξη μας ήταν είναι και θα είναι πρωτοπόρα και ανοιχτή σε όλους τους δημότες.

Έτοιμη να ξαναδώσει ελπίδα και χαμόγελο στις Δραμινές και στους Δραμινούς.

Είμαστε εδώ για να μας ενώσουμε  όλους να πάμε τη δράμα μπροστά και να δημιουργήσουμε τη δράμα του μέλλοντος.

Είμαστε η παράταξη που σε μόλις τρεισήμισι χρόνια εν μέσω τις μεγαλύτερες οικονομικής κρίσης της χώρας μας κατορθώσαμε με όραμα σχέδιο και σκληρή δουλειά να θέσουμε ξανά τις διεκδικήσεις της πόλης μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων και να υλοποιήσουμε τόσο γρήγορα ένα τεράστιο έργο που σήμερα αναγνωρίζουν όλοι οι Δραμινοί.

Όραμα μου είναι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια δράμα όμορφη σύγχρονη φιλική κοινωνικά δίκαιη με δυνατή φωνή με σεβασμό στην διαφορετικότητα με σεβασμό στα δικαιώματα όλων με διαφάνεια με ίσες ευκαιρίες εργασίας για όλους και κυρίως για τους νέους μας.

Να ξανά ζωντανέψουμε την πόλη μας και τα χωριά μας

Να δώσουμε λόγο και βήμα σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας.

Γιατί όλα είναι δυνατά και μπορούν να υλοποιηθούν.

Προχωρούμε όλοι μαζί για να αλλάξουμε την πόλη μας να αλλάξουμε την ζωές μας

Να πάμε τη Δράμα μπροστά».

Διαβάστε όλο το άρθρο

Δημοτικές 2023

Κική Παπαζώτου, Γιατί, Πως, Στόχοι

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η Κική Παπαζώτου, επικεφαλής της παράταξης “συνΕργάζομαι” και υποψήφια Δήμαρχος Δοξάτου, απαντάει σε ερωτήσεις νεαρών “δημοσιογράφων”

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

Εκπαιδευτικά2 εβδομάδες πριν

Ο ¨Πλούτος” του Αριστοφάνη από την θεατρική ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Δράμας

Βουλευτικές 20232 εβδομάδες πριν

Δήλωση Κωνσταντίνου Μπλούχου για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαϊου 2023

Εκπαιδευτικά1 εβδομάδα πριν

2ο ΕΠΑΛ ΔΡΑΜΑΣ: Υλοποίηση προγράμματος Erasmus στο Ελσίνκι της Φινλανδίας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

Καλή Βρύση: Νεκρός 50χρονος σε τροχαίο

Δημοτικές 20234 εβδομάδες πριν

Κυριακή Παπαζώτου: «Συνεργάζομαι για να συνεχίσουν να γίνονται τα λόγια πράξη»

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

Έρευνα για την ανταγωνιστικότητα της Δράμας ως τουριστικός Προορισμός

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Θρίλερ με τους σταυρούς στη Δράμα στο 34,84% (85 / 244 ΕΤ)

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

ΔραμΟινογνωσία 2023 – Συναυλία και τον Νίκο Πορτοκάλογλου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

80 ψήφοι διαφορά Κυριαζίδη – Μπλούχου απομένοντας 19 εκλογικά τμήματα

Βουλευτικές 20233 εβδομάδες πριν

Η Ερημίδου Άννα στο Dramatv και στην εκπομπή “Πολιτικοί και Πολιτική”

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ3 ημέρες πριν

Ρύθμιση οφειλών προς τον Δήμο Δράμας έως 72 δόσεις

Βουλευτικές 20232 εβδομάδες πριν

Δήλωση Δημήτρη Κυριαζίδη για τα αποτελέσματα των εκλογών

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 ημέρες πριν

Αναβολή του αγώνα Δόξα Βώλακα-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

Θρίλερ με τους σταυρούς στη Δράμα στο 62,30 (152 / 244 ΕΤ)

Βουλευτικές 20233 εβδομάδες πριν

Ο Χρήστος Καραγιαννίδης στην εκπομπή “Πολιτικοί και Πολιτική”

ΑΘΛΗΤΙΚΑ12 ώρες πριν

Στην 1η θέση η Δόξα Βώλακα μετά την νίκη στον εξ’ αναβολή αγώνα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα πριν

Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Δράμας για τη Λευκή Νύχτα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 ημέρα πριν

Κλειστή η αγορά της Δράμας τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, εορτή του Αγ. Πνεύματος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ2 ημέρες πριν

Αναβολή του αγώνα Δόξα Βώλακα-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ3 ημέρες πριν

Ρύθμιση οφειλών προς τον Δήμο Δράμας έως 72 δόσεις

ΑΘΛΗΤΙΚΑ5 ημέρες πριν

Δόξα Βώλακα – Ηρακλής Αμμουδιάς 3-2 με ανατροπή από 0-2

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

Έρευνα για την ανταγωνιστικότητα της Δράμας ως τουριστικός Προορισμός

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ6 ημέρες πριν

Καλή Βρύση: Νεκρός 50χρονος σε τροχαίο

Εκπαιδευτικά1 εβδομάδα πριν

2ο ΕΠΑΛ ΔΡΑΜΑΣ: Υλοποίηση προγράμματος Erasmus στο Ελσίνκι της Φινλανδίας

Εκπαιδευτικά2 εβδομάδες πριν

Συμμετοχή Μουσικού Σχολείου Δράμας στη ΔραμΟινογνωσία 2023

Βουλευτικές 20232 εβδομάδες πριν

Δήλωση Δημήτρη Κυριαζίδη για τα αποτελέσματα των εκλογών

Βουλευτικές 20232 εβδομάδες πριν

Δήλωση Κωνσταντίνου Μπλούχου για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαϊου 2023

Βουλευτικές 20232 εβδομάδες πριν

Ευχαριστήριο μήνυμα του βουλευτή Θ. Ξανθόπουλου για την επανεκλογή του

Εκπαιδευτικά2 εβδομάδες πριν

Ο ¨Πλούτος” του Αριστοφάνη από την θεατρική ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

80 ψήφοι διαφορά Κυριαζίδη – Μπλούχου απομένοντας 19 εκλογικά τμήματα

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών