Connect with us

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στο Δήμο Δράμας για το 2025

Δημοσιεύθηκε

στις

Αλλαγές στη Διοίκηση του Δήμου Δράμας

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Δράμας, ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές στο σχήμα της δημοτικής αρχής, που θα τεθούν σε ισχύ από τις 2 Ιανουαρίου 2025 και θα διαρκέσουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2025.

Οι αλλαγές αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για τη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου, την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την περαιτέρω ενεργοποίηση περισσότερων στελεχών της δημοτικής αρχής.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τους Αντιδημάρχους και τους Εντεταλμένους Συμβούλους κατά την πρώτη χρονιά της θητείας και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στο έργο της Δημοτικής Αρχής. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το νέο σχήμα θα επιτύχει ακόμα υψηλότερους στόχους, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των πολιτών της Δράμας.

Το ανανεωμένο σχήμα διοίκησης περιλαμβάνει νέες τοποθετήσεις και ρόλους, οι οποίοι στοχεύουν στην καλύτερη διαχείριση των προκλήσεων της νέας χρονιάς, στην ενίσχυση της συμμετοχής και της ανάδειξης περισσότερων στελεχών σε θέσεις ευθύνης, στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ανάγκες των πολιτών.

Ο Δήμος Δράμας συνεχίζει με στόχο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών, την ανάπτυξη της περιοχής και την ενίσχυση της διαφάνειας και της λογοδοσίας στη λειτουργία του.

Η νέα απόφαση ορίζει τους παρακάτω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ως Αντιδημάρχους του Δήμου μεταβιβάζει σε αυτούς συγκεκριμένες αρμοδιότητές του ως εξής:

Α. Αβραμίδου Δέσποινα, καθ’ύλην έμμισθη Αντιδήμαρχο Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και οι οποίες ειδικότερα αφορούν στην εφαρμογή πολιτικών, προγραμμάτων και δράσεων στον τομέα του πολιτισμού, στην προστασία του τοπικού πολιτισμού, καθώς και στην προβολή των πολιτιστικών αγαθών και των πολιτιστικών έργων του Δήμου.

Β. Μουχτάρη Γεώργιο, καθ’ ύλην έμμισθο Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, στο Αυτοτελές Τμήμα Κ.Ε.Π. και στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών. Του μεταβιβάζει επίσης την αρμοδιότητα για τη διαχείριση και τον έλεγχο της “παγίας” των τοπικών κοινοτήτων.

Γ. Σαλπιγκτίδη Παναγιώτη, καθ’ ύλην έμμισθο Αντιδήμαρχο στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, καθώς και στη Διεύθυνση Πολεοδομίας (Διεύθυνση Δόμησης).

Δ. Τσακιρίδου Σοφία, καθ’ύλην έμμισθη Αντιδήμαρχο στα Τμήματα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Ισότητας των Φύλων καθώς και Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, στη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής και Φροντίδας Οικογένειας

Ε. Αμοιρίδη Κωνσταντίνο, καθ’ύλην έμμισθο Αντιδήμαρχο στο Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, του μεταβιβάζει επίσης τις αρμοδιότητες, που ανήκουν στο Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Αλιείας του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και οι οποίες ειδικότερα αφορούν στη μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα (περισυλλογή, λειτουργία δημοτικού κυνοκομείου κλπ).

ΣΤ. Πυργιλή Ευάγγελο, καθ’ύλην έμμισθο Αντιδήμαρχο στο Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, πλην των αρμοδιοτήτων εκείνων που αφορούν επί θεμάτων τουρισμού, καθώς και όσων αφορούν στη λειτουργία του δημοτικού κυνοκομείου.

Ζ. Ρεμόντη Σταμάτη, καθ’ύλην έμμισθο Αντιδήμαρχο στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, πλην των αρμοδιοτήτων εκείνων που αφορούν στα θέματα Πολιτικής Προστασίας και οι οποίες ανήκουν πλέον στο Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας.

Η. Τσακίρη Ιωάννη, καθ’ύλην έμμισθο Αντιδήμαρχο στο Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και οι οποίες ειδικότερα αφορούν αποκλειστικά επί θεμάτων Τουρισμού και  στη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής.

Θ. Γκλαβόπουλο Παναγιώτη, καθ’ύλην άμισθο Αντιδήμαρχο στο Τμήμα Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και οι οποίες ειδικότερα αφορούν στην εφαρμογή πολιτικών, προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση του τοπικού αθλητισμού και στην παροχή δυνατοτήτων άθλησης στους κατοίκους του Δήμου.

Ι. Σαρίδη Παύλο, καθ’ύλην άμισθο Αντιδήμαρχο στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, πλην των αρμοδιοτήτων εκείνων που αφορούν επί θεμάτων και προγραμμάτων Ανακύκλωσης.

ΙΑ. Γεωργιάδη Ιωάννη, καθ’ύλην άμισθο Αντιδήμαρχο στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών και οι οποίες ειδικότερα αφορούν επί θεμάτων λειτουργίας των Τοπικών Κοινοτήτων, εκτός όσων σχετίζονται με την “παγία” αυτών.

Επίσης ορίζονται τέσσερις εντεταλμένοι σύμβουλοι

  1. Δεβρίκης Κωνσταντίνος επί θεμάτων Παιδείας.
  2. Εφραιμίδης Ιωάννης επί θεμάτων Ανακύκλωσης
  3. Κρανάς Παντελεήμονας στη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας.
  4. Μαυρίδης Χρήστος του Πολιτιστικού Θεσμού της Ονειρούπολης.  

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παρουσίαση των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Δράμας, στο Βελιγράδι

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Η Δράμα, ένας από τους πιο πολύτιμους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας, κέρδισε τις εντυπώσεις σε μια επιτυχημένη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σερβία, του Δήμου Δράμας και της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας.

Η παρουσίαση που διοργανώθηκε σε φιλικό κλίμα, είχε ως κύριο ομιλητή τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ιωάννη Τσακίρη, ο οποίος ανέπτυξε τις μοναδικές πτυχές του προορισμού μας. Ο αντιδήμαρχος παρουσίασε ξεχωριστές ενότητες σχετικά με την πόλη της Δράμας, την γνωστή Ονειρούπολη και το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, αναδεικνύοντας τα πλούσια τουριστικά και πολιτιστικά της στοιχεία.

Ο εκπρόσωπος του ΕΟΤ Γιώργος Κακούτης, εξέφρασε την ικανοποίηση του από την παρουσίαση και τόνισε τη σημασία της οργανωμένης και συντονισμένης προσπάθειας για την προώθηση του προορισμού μας. Ως αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών, ξεκινούν πλέον σειρά επισκέψεων και συναντήσεων με εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Air Serbia και σε τηλεοπτικά κανάλια της Σερβικής τηλεόρασης, με σκοπό την ενίσχυση της επισκεψιμότητας της Δράμας από το σερβικό κοινό.

Αρχίζουμε με τον συνδυασμό πτήσεων της Air Serbia στο αεροδρόμιο της Καβάλας και την προώθηση του τουριστικού μας προορισμού από την ίδια την εταιρεία. Επιπλέον, σε Β2Β συναντήσεις με τοπικά τουριστικά γραφεία, θα προωθηθούν πακέτα διαμονής 7 και 10 ημερών για την Ονειρούπολη, ενώ παράλληλα θα οργανωθούν αφιερώματα στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας από σερβικά κανάλια.

Ο Δήμος Δράμας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Γιώργο Κακούτη, την Ένωση Ξενοδόχων Δράμας για τη βοήθεια και την άψογη οργάνωση της αποστολής . Η δέσμευση του Δήμο Δράμας είναι να συνεχίζει την προσπάθεια με επιμονή και εμπιστοσύνη στο μοναδικό προϊόν, τη μαγευτική Δράμα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πανδραμινό Συλλαλητήριο Πέμπτη 12/6 στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Δ.Σ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δράμας καλεί τα μέλη του και κάθε εργαζόμενο να καταδικάσει κατηγορηματικά τις θηριωδίες του Ισραηλινού κατοχικού κράτους στη Γάζα, που έχει δολοφονήσει πάνω από 60.000 Παλαιστίνιους στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά.

Οι δραματικές ώρες που βιώνει ο Παλαιστινιακός λαός, εξαιτίας της 80 χρόνης  κατοχής, γενοκτονίας και των κλιμακούμενων στρατιωτικών επιχειρήσεων του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ σε βάρος του, προκαλούν οργή και μεγάλη ανησυχία στον ελληνικό λαό, αλλά και σε όλους τους λαούς για την εξέλιξη αυτής της τραγικής κατάστασης.

Η άρνηση των ισραηλινών δυνάμεων να επιτρέψουν ακόμη και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας φέρνουν πάνω από 2 εκ. Παλαιστίνιους αντιμέτωπους με την απειλή του λιμού, ανάμεσά τους 14.000 μωρά να κινδυνεύουν με θάνατο λόγω ασιτίας και έλλειψη φαρμάκων. Χτυπούν σχολεία, νοσοκομεία μετατρέπουν  την “ανθρωπιστική βοήθεια” σε ζώνη μάχης και σκοτώνουν εκατοντάδες Παλαιστίνιους.

Εδώ και καιρό έχουν πέσει οι μάσκες για την ελληνική κυβέρνηση και όλα τα κόμματα που έκαναν λόγο για δικαίωμα στην αυτοάμυνα του Ισραήλ. ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και ΕΕ έχουν βαρύτατες ευθύνες για τα εγκλήματα του Ισραήλ, είναι  συνένοχοι αφού δίνουν πλήρη στήριξη στρατιωτική, πολιτική και οικονομική για τη γενοκτονία, την κατοχή, τους εποικισμούς και τον εκτοπισμό του λαού της Γάζας.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.

-Να σταματήσουν όλες οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του κράτους –δολοφόνου του Ισραήλ στη Γάζα.

– Να ανοίξουν τώρα όλες οι ανθρωπιστικές δίοδοι, ώστε να αποσταλεί άμεσα βοήθεια, νερό, τρόφιμα, φάρμακα και γιατροί, για να αντιμετωπιστεί ο λιμός για τους Παλαιστινίους.

– Να καταδικάσει η ελληνική κυβέρνηση τα εγκλήματα του κράτους του Ισραήλ.

– Να τεθεί άμεσα σε εφαρμογή η ομόφωνη απόφαση της Βουλής του 2015 και να αναγνωριστεί το Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά.

 

Συμμετέχουμε στο Πανδραμινό Συλλαλητήριο Πέμπτη 12/6 στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεια.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δράσεις του Δήμου Δράμας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που τιμάται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, ο Δήμος Δράμας, μέσω της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, ολοκλήρωσε με επιτυχία σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης και περιβαλλοντικής παρέμβασης, με στόχο την ενεργή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας.

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν ως εξής:

  • Τρίτη 4 Ιουνίου
    Καθαρισμός της περιοχής του άλσους βορείως του Γηροκομείου
    Κούρεμα χόρτων και απομάκρυνση αυτοφυούς βλάστησης
    Καθαρισμός της παρόδιας βλάστησης στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας
  • Τετάρτη 5 Ιουνίου
    Συμβολική δενδροφύτευση και καθαρισμός της περιοχής στο Κιόσκι του Πανοράματος, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πανοράματος

Η θετική ανταπόκριση και η ενεργή συμμετοχή των πολιτών ανέδειξαν την αξία της συλλογικής προσπάθειας και ενίσχυσαν το μήνυμα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, μέσα από απλές αλλά ουσιαστικές πράξεις για ένα καθαρότερο και βιώσιμο περιβάλλον.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

Πολιτιστικά3 μήνες πριν

Η ΑΛΗΘΕΙΑ του Florian Zeller, από το Θεατροστάσιο στη Δράμα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Πανδραμινό Συλλαλητήριο Πέμπτη 12/6 στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Δωρεά ενός αθλητικού-πολιτιστικού κέντρου από τον Δραμινό ευεργέτη κ. Θεοδωρίδη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Το Global Stone Congress 2025 στη Δράμα από 16 έως 20 Ιουνίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 80 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες πριν

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Ο Δήμος Δράμας παραχώρησε  ένα λεωφορείο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Δράσεις του Δήμου Δράμας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Ο Χρ. Μαμσάκος παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης «Ενώνουμε τη Δράμα»

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Στήριξη για άτομα με άνοια και τις οικογένειές τους

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ – Σάββατο 24/5 στις 12μ.μ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN 20-22 Ιουνίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Παρουσίαση των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Δράμας, στο Βελιγράδι

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Εγγραφές στο Πρόγραμμα Αθλητισμός & Παιχνίδι 2025 του Δήμου Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 μήνες πριν

Δωρεά της Raycap: Κέντρο Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας το στρατόπεδο Ανδρικάκη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Τουρνουά Beach Volley DRAMA OPEN 20-22 Ιουνίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ3 εβδομάδες πριν

Παρουσίαση των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Δράμας, στο Βελιγράδι

ΕΛΛΑΔΑ4 εβδομάδες πριν

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Χαλκιδική

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Πανδραμινό Συλλαλητήριο Πέμπτη 12/6 στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Δράσεις του Δήμου Δράμας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Ο Δήμος Δράμας παραχώρησε  ένα λεωφορείο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Δωρεά ενός αθλητικού-πολιτιστικού κέντρου από τον Δραμινό ευεργέτη κ. Θεοδωρίδη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ4 εβδομάδες πριν

Ένωση Ξενοδόχων Δράμας: Η συνάντηση για την Ονειρούπολη ήταν άτυπη

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Εγγραφές στο Πρόγραμμα Αθλητισμός & Παιχνίδι 2025 του Δήμου Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

500.000 € για Εξοπλισμό Άθλησης και Παιδικών Χαρών στον Δήμο Δράμας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Τι (δεν) έκανε η Περιφέρεια ΑΜΘ όταν η Γάζα πνιγόταν στο αίμα και την πείνα

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Σύνδεση της Δράμας με το Αεροδρόμιο Χρυσούπολης

Εκπαιδευτικά1 μήνα πριν

Ημερίδα για τις δυνατότητες εισαγωγής και σταδιοδρομίας στον Στρατό Ξηράς

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Στα βήματα του Εθνοϊερομάρτυρος Αγίου Χρυσοστόμου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 μήνα πριν

Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ – Σάββατο 24/5 στις 12μ.μ

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών