ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Bianco Monte: Έπαιξε δύο δύσκολα φιλικά με ΠΑΟΚ και ΠΥΛΑΙΑ.

Δημοσιεύθηκε

στις

 Ήττα με τον ΠΑΟΚ νίκη με την Πυλαία στα δύο φιλικά της Θεσσαλονίκης.

Αισιοδοξία στους Δραμινούς. Μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Πραγματοποιήθηκαν το Σαββατικύριακο που μας πέρασε την Θεσσαλονίκη δύο σημαντικότατα φιλικά της Δραμινής ομάδας με ΠΑΟΚ και Πυλαία. Τα φιλικά πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη εφαρμογή των οδηγιών της Γ.Γ.Α. για την αποφυγή μετάδοσης του Covid 19.

Το Σάββατο στην Μίκρα η Δραμινή ομάδα αγωνίστηκε με τον ισχυρό και πλήρη ΠΑΟΚ είχε ένα άσχημο ξεκίνημα στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο με χαμένα εύκολα σουτ και πολλές λάθος πάσες, ενώ στην συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι και έπαιξε στα ίσα την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Για τους Δραμινούς αγωνίστηκαν (Βαλαβάνης) Τοζακίδης, Μπέτζιος, Παπάζογλου, Χαϊτίδης, Sina, Δεμερτζίδης, Παπάζογλου Αθ., Φραγγούλης, Τουνγκελίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Κουρτίδης, Μπουρλίβας, Δέσπος, Πολύδωρος, Καφαντάρης, Παπαδόπουλος,  Καβάζης,. Από το παιχνίδι για τους Δραμινούς απουσίαζαν Βάκκας, Θωμίδης, Κοβογλανίδης, Παγωνίδης, Γιαννακόπουλος, Πούλιος, Καλαιτζίδης.

Το παιχνίδι έληξε 31-24.

Στο δεύτερο παιχνίδι οι Δραμινοί παρά τις απουσίες εκτός των παραπάνω και των Τουνγκελίδη, Κοτσαμαρίκογλου, βελτιώνοντας την αμυντική της λειτουργία, κατάφερε ένα πολύ καλύτερο παιχνίδι από αυτό του Σαββάτου και έφτασε σε μια νίκη με 7 γκολ διαφορά. Το σημαντικό είναι ότι βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για όλους και ότι οι Δραμινοί είδαν την ομάδα να επιστρέφει χωρίς καμιά απώλεια, και τον Φραγγούλη να μπαίνει σε πλήρεις ρυθμούς. Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεχιστούν οι διπλές προπονήσεις, και το Σ/Κ προγραμματίζονται άλλα δύο φιλικά.

Οι Θωμίδης, Γιαννακόπουλος,  Κοβογλανίδης, Καλαιτζίδης, Πούλιος, μπαίνουν στις προπονήσεις ενώ από την μεθεπόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθούν και οι Παγωνίδης Βάκκας οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τους Δραμινούς.

Ο σύλλογος ευχαριστεί τους Δραμινούς φιλάθλους που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι και με κατανόηση αποχώρησαν. Ευχαριστεί επίσης και τους ΠΑΟΚ – ΠΥΛΑΙΑ για την φιλοξενία και την τέλεση των φιλικών σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

top 30 ημερών

Exit mobile version