ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Διαρρήξεις σε 2 εξοχικές κατοικίες στο Γρανίτη την Μεγάλη Εβδομάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Δυστυχώς μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν διαρρήξεις σε 2 εξοχικές κατοικίες που βρίσκονται στο Γρανίτη, σε περιοχή δίπλα στο δάσος .Οι διαρρήκτες αφού παραβίασαν τις εισόδους των κατοικιών εισήλθαν στο εσωτερικό και εδώ ξεκινά το περίεργο και των δύο υποθέσεων.

Οι διαρρήκτες χρησιμοποιήσαν τα σπίτια για να μαγειρέψουν με τις προμήθειες που βρήκαν μέσα σε αυτά ,ήπιαν τα αλκοολούχα ποτά που βρήκαν ,κοιμήθηκαν στα κρεβάτια και φεύγοντας πήραν μαζί τους ρούχα από τις ντουλάπες .

Οι εικασίες των κατοίκων είναι ότι οι διαρρήκτες είναι παράνομοι μετανάστες οι οποίοι ήδη από πέρυσι έχουν κάνει την εμφάνιση τους ,χρησιμοποιούν τα δασικά μονοπάτια της περιοχής για να κατευθυνθούν μέσω των βουνών της Βροντούς προς Σέρρες και από εκεί Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες λένε ότι υπήρξαν παρόμοιες διαρρήξεις στο Οχυρό,στο Περιθώρι και στη Κάτω Βροντού.Στα χωριά μας υπάρχουν αρκετά σπίτια στα οποία μένουν μόνα υπερήλικα άτομα τα οποία πλέον ζουν με τον φόβο.

Παρακαλούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας να προβεί σε κατάλληλες ενέργειες για καλύτερη αστυνόμευση όλης της περιοχής αφού έχει στην διάθεση της πλέον μεγάλο αριθμό νέων Συνοριοφυλάκων.

top 30 ημερών

Exit mobile version