ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δράμα: Απόπειρα βιασμού 15χρονου στο σπίτι φίλου τα Χριστούγεννα

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα φετινά Χριστούγεννα στη Δράμα ήταν εφιαλτικά για ένα 15χρονο παιδί. Η απόπειρα βιασμού που περιέγραψε στους αστυνομικούς, τον έχει συγκλονίσει.

Όπως καταγγέλλει ο ανήλικος έγιναν στο σπίτι συνομίληκου φίλου του. Ως δράστη υποδεικνύει τον σύντροφο της μητέρας του παιδιού που τον είχε προσκαλέσει στο διαμέρισμα. Κάποια στιγμή όπως τόνισε τον απομόνωσε και προσπάθησε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Ο ανήλικος ξέφυγε, μίλησε στους γονείς του και πολύ γρήγορα η υπόθεση πέρασε στα χέρια των αστυνομικών.

Η εκπομπή στον ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, έφερε στο φως την καταγγελία για απόπειρα βιασμού του 15χρονου. Όπως μεταδόθηκε, το παιδί με τους γονείς του, το πρωί της Τετάρτης, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να υποβάλει μήνυση για απόπειρα βιασμού, σε βάρος του συντρόφου της μητέρας ενός φίλου του.

Advertisement

Η απόπειρα βιασμού φέρεται να τελέστηκε το βράδυ της Κυριακής, ανήμερα των Χριστουγέννων, οπότε ο 15χρονος πήγε για να μείνει το βράδυ στο σπίτι του συμμαθητή του.

Στην διάρκεια της νύχτας, όπως υποστηρίζει ο 15χρονος, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του, προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του παιδιού στην εκπομπή, το παιδί εξετάζεται από παιδοψυχολόγο και εν συνεχεία από ιατροδικαστή.

Πηγή: thestival.gr

Advertisement

top 30 ημερών

Exit mobile version