ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Drive through, ΕΟ Δράμας – Καβάλας & πάρκο Κομνηνών, με 20% θετικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Drive through (Rapid Test) που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16/11 στην ΕΟ Δράμας – Καβάλας έγιναν 167 τεστ, από τα οποία τα 33 βγήκαν θετικά, ποσοστό περίπου 20%

Οι ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν drive through δειγματοληπτικό έλεγχο στο πάρκο Κομνηνών στη Δράμα, την Παρασκευή.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 20 έλεγχοι και βρέθηκαν 4 κρούσματα, 3 άνδρες και 1 γυναίκα,  με διάμεση ηλικία τα 51 έτη, ποσοστό 20%.

Την ερχόμενη Παρασκευή 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί drive through δειγματοληπτικός έλεγχος στο γήπεδο της Νέας Αμισού από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 13.30 με τη βοήθεια και υποστήριξη της Διεύθυνσης Τροχαίας Δράμας.

Σε προηγούμενο άρθρο μας αναρωτηθήκαμε:

“Υπάρχουν 20.000 ασυμπτωματικοί στην ΠΕ Δράμας;” με ο εξής απλό σκεπτικό

“Είναι πολύ ανησυχητικό όταν, τυχαίοι πολίτες χωρίς συμπτώματα και χωρίς να είναι επαφές με κάποιο κρούσμα, τουλάχιστον εν γνώση τους, κάτι που λογικά αφορά την συντριπτική πλειοψηφία όσων πήγανε για test, ήταν θετικοί σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 20% (21,67%)

Αρκετοί θεώρησαν ότι αφού το άρθρο μας στερείτε επιστημονικής βάσης δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και το 20.000 είναι στη σφαίρα της ασχετοσύνης μας. Κάποιοι θεώρησαν ότι τα αποτελέσματα ήταν πολύ φυσιολογικά με 162 θετικά τεστ στα 600 δείγματα περίπου, αφού στο τεστ πήγαν όσοι είχαν συμπτώματα ή ήταν επαφές, άλλοι θεώρησαν ότι είμαστε τρομοκράτες.

Ελπίζουμε να είναι απλές συμπτώσεις το ποσοστό του 20%, άλλωστε δεν υιοθετήσαμε το “20.000”, αλλά αναρωτηθήκαμε…

top 30 ημερών

Exit mobile version