Connect with us

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜΘ: Νέα κατανομή αξιωμάτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Γνωρίζεται ότι την 12η του μηνός Οκτωβρίου, του Έτους 2021, ημέρα της εβδομάδας  Τρίτη  και κατά τις ώρες  10,30΄- 12,00΄,  μετά  από  επιστολή παραίτησης του Αστυνομικού Υποδ/ντη ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιου, από τη θέση του Προέδρου της Ε.Α.Α.Μ.Θ. (και την επιθυμία διατήρησης θέσης απλού μέλους) συνήλθαν μέσω τηλεδιάσκεψης – τηρουμένων των μέτρων της περιόδου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, με αποκλειστικό αντικείμενο της συνεδρίασης, την κατανομή θέσεων και αξιωμάτων στο Δ.Σ. αυτής , για την εναπομείνουσα χρονική περίοδο, κατά  τα προβλεπόμενα στα σχετικά άρθρα του Καταστατικού  της.

Μετά από τις προβλεπόμενες διαδικασίες (άρθρο 13 Καταστατικού Ε.Α.Α.Μ.Θ.), ακολούθησε ψηφοφορία και ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Προεδρείο της Ένωσης, υπό την ακόλουθη σύνθεση-κατανομή Αξιωμάτων:

  1. Πρόεδρος: Αστυνόμος  Α΄  ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ  Άγγελος, του Α.Τ. Παγγαίου
  2. Α΄ Αντιπρόεδρος: Αστυν. Υποδ/ντης  ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ  Πέτρος, του Τ.Δ.Α.  Κομοτηνής
  3. Β΄ Αντιπρόεδρος: Αστυνόμος Α΄ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Βασίλειος του Α.Τ. Καβάλας
  4. Γ΄ Αντιπρόεδρος Αστυν. Υποδ/ντης ΝΤΑΣΚΑΡΗΣ Σπυρίδων, της Δ.Α. Αλεξ/πολης
  5. Γεν. Γραμματέας: Υπαστυνόμος Α΄ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ Σταύρος, της Δ.Α.  Ξάνθης
  6. Αναπλ.Γενικός Γραμματέας: Αστυν. Β΄ ΖΟΥΠΗ Κορίνα-Αικατερίνη, της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ.
  7. Εκτελεστικός Γραμματέας: Αστυνόμος Α΄ ΤΣΙΑΜΗΣ Νικόλαος, του Τ.Α. Ξάνθης
  8. Ταμίας – Οργανωτικός Γραμματέας: Υ/Β΄ ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Πέτρος, της Ο.Ε.Π.Τ.Α.  Δράμας
  9. Μέλος: Αστυν. Υποδ/ντης  ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος, της Δ.Α. Δράμας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

Ο ΟΦΥΠΕΚΑ συμμετείχε στην έκθεση Pannonian Birdexperience

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Με σκοπό την προβολή των Εθνικών Πάρκων της Βόρειας Ελλάδας στο κοινό των γερμανόφωνων παρατηρητών πουλιών, ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ) συμμετείχε στην έκθεση Pannonian Birdexperience που πραγματοποιήθηκε από τις 28 έως τις 30 Απριλίου στην Αυστρία. Η έκθεση διοργανώθηκε στο Ilmitz της Αυστρίας, εντός του Εθνικού Πάρκου Neusiedler See-Seewinkel.

To κοινό της έκθεσης αποτελείται κυρίως από επισκέπτες από την Αυστρία, αλλά και από γειτονικές χώρες, όπως η Γερμανία, η Ελβετία και η Ουγγαρία. Πολλοί από τους επισκέπτες εξέφρασαν ενδιαφέρον να γνωρίσουν τις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, ενώ πολλοί έχουν ήδη επισκεφτεί την Ελλάδα είτε για ορνιθοπαρατήρηση είτε για διακοπές.

Στην έκθεση ο ΟΦΥΠΕΚΑ συμμετείχε με πληροφοριακό υλικό και οικοτουριστικούς οδηγούς για τα οκτώ Εθνικά Πάρκα της Βόρειας Ελλάδας:

  • Πρεσπών,
  • Δέλτα Αξιού,
  • Λιμνών Κορώνειας-Βόλβης,
  • Λίμνης Κερκίνης,
  • Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,
  • Οροσειράς Ροδόπης,
  • Δέλτα Έβρου και
  • Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου.

Πρόκειται για περιοχές που μπορεί ο επισκέπτης από την Κεντρική Ευρώπη να προσεγγίσει είτε αεροπορικώς είτε ακόμη και οδικώς, ενώ μπορεί επίσης να συνδυάσει την επίσκεψη σε διαφορετικές περιοχές για να έχει μία πιο πλήρη εμπειρία ορνιθοπαρατήρησης.

Επίσης, στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις για τις προστατευόμενες περιοχές της Κερκίνης και του Νέστου από τον βιολόγο Hans Jerrentrup και τον συντονιστή του Παραρτήματος Κερκίνης της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κεντρικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Ναζηρίδη.

To Εθνικό Πάρκο Neusiedler See – Seewinkel περιλαμβάνει τμήμα της λίμνης Neusiedler, καθώς και πολλούς μικρότερους υγροτόπους, οι οποίοι φιλοξενούν μεγάλους πληθυσμούς πουλιών, με πιο χαρακτηριστικά είδη τις Σταχτόχηνες και τις Μεγάλες Ωτίδες. Αποτελεί σημαντική στάση για χιλιάδες μεταναστευτικά είδη. Είναι ένα από τα έξη εθνικά πάρκα της Αυστρίας και κάθε χρόνο υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες.

Το προσωπικό του ΟΦΥΠΕΚΑ είχε επίσης την ευκαιρία να επισκεφθεί περιοχές του Εθνικού Πάρκου και να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας του, τις δράσεις διατήρησης που υλοποιούνται στην περιοχή, καθώς και για τις υποδομές υποδοχής επισκεπτών.

ΟΦΥΠΕΚΑ

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και σκοπός του είναι η εφαρμογή της πολιτικής που χαράσσει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αιχμή τις βιώσιμες πρακτικές, για τη διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών στην Ελλάδα, τη διατήρηση της βιοποικιλότητας, την προώθηση και υλοποίηση δράσεων αειφόρου ανάπτυξης και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Εποπτεύεται από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έχει διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια και λειτουργεί προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος κατά τους κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

Έκθεση τροφίμων και ποτών της Περιφέρειας ΑΜΘ στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

ΦΩΤΟ: ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα ξεκίνησε η έκθεση τροφίμων και ποτών απο την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 3 Μαρτίου.

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε τη πρώτη μέρα της έκθεσης μιας και το σημείο διεξαγωγής είναι το πλέον πολυσύχναστο αφού απο αυτόν διέρχονται καθημερινά περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι.

Τα έξι Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μέσω του συλλογικού τους Οργάνου (Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ [ΠΕΣΥ]), διοργανώνουν την έκθεση Τροφίμων και Ποτών, με σκοπό να δώσουν «βήμα» σε επιχειρήσεις Αγροδιατροφής να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ κοινό.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και θα παραμείνει ανοικτή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

Έκθεση Τροφίμων και Ποτών της ΑΜ-Θ στο Μετρό του Συντάγματος

Δημοσιεύθηκε

στις

Από

Την ερχόμενη Πέμπτη 9 Μαρτίου σύμφωνα με νέα απόφαση πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης Τροφίμων  και Ποτών υπό τον τίτλο «ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ –ΘΡΑΚΗ» .

Η έκθεση διοργανώνεται  με στόχο την προβολή στο κοινό της Αθήνας των προϊόντων  που παράγονται και τυποποιούνται στην περιφέρεια μετα από πρωτοβουλία και μέριμνα του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο χώρο του Μετρό στο Σύνταγμα.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Χριστόδουλος Τοψίδης στα πλαίσια της εξωστρέφειας προσπαθούμε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις γεύσεις της περιοχής βοηθώντας να ξεπεράσουν τη δύσκολη χρονική περίοδο που διανύουν με μια επιπλέον οικονομική ενίσχυση αφού από το συγκεκριμένο σημείο καθημερινά περνούν πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι.

Πάνω από 30 επιχειρήσεις θα συμμετέχουν με περίπτερα στη διοργάνωση αυτή , έξι περίπου από κάθε νομό μέσα από την οποία αναμένεται να κλείσουν και αρκετές συμφωνίες.

Από τον νομό Έβρου θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το μέλι , το λάδι, τα λουκούμια και άλλες που προωθούν  προϊόντα τροφίμων και ποτών.

Η τελετή των εγκαινίων αναμένεται να είναι λιτή λόγω των δυσάρεστων συνθηκών που βιώνει η χώρα και για το λόγο αυτό ακυρώθηκαν όλες οι παράπλευρες εκδηλώσεις.

Η έκθεση έχει την στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και αναμένεται να αποφασισθεί αν θα παραταθεί η διάρκεια της μετά την  12η Μαρτίου ημέρα Κυριακή, ημερομηνία που αρχικά είχε ορισθεί.

Χριστόδουλος Τοψίδης, πρόεδρος Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Διαβάστε όλο το άρθρο

Αναζήτηση στην Google

Εκπαιδευτικά1 εβδομάδα πριν

Ο ¨Πλούτος” του Αριστοφάνη από την θεατρική ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Δράμας

Δημοτικές 20233 εβδομάδες πριν

Κυριακή Παπαζώτου: «Συνεργάζομαι για να συνεχίσουν να γίνονται τα λόγια πράξη»

Εκπαιδευτικά5 ημέρες πριν

2ο ΕΠΑΛ ΔΡΑΜΑΣ: Υλοποίηση προγράμματος Erasmus στο Ελσίνκι της Φινλανδίας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Θρίλερ με τους σταυρούς στη Δράμα στο 34,84% (85 / 244 ΕΤ)

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 εβδομάδες πριν

ΔραμΟινογνωσία 2023 – Συναυλία και τον Νίκο Πορτοκάλογλου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

80 ψήφοι διαφορά Κυριαζίδη – Μπλούχου απομένοντας 19 εκλογικά τμήματα

Βουλευτικές 20233 εβδομάδες πριν

Η Ερημίδου Άννα στο Dramatv και στην εκπομπή “Πολιτικοί και Πολιτική”

Βουλευτικές 20237 ημέρες πριν

Δήλωση Κωνσταντίνου Μπλούχου για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαϊου 2023

Βουλευτικές 20232 εβδομάδες πριν

Ο Χρήστος Καραγιαννίδης στην εκπομπή “Πολιτικοί και Πολιτική”

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Θρίλερ με τους σταυρούς στη Δράμα στο 62,30 (152 / 244 ΕΤ)

Εκπαιδευτικά3 εβδομάδες πριν

Επιλογή μαθητών της Α΄ Γυμνασίου στο Μουσικό Σχολείο Δράμας

Βουλευτικές 20237 ημέρες πριν

Δήλωση Δημήτρη Κυριαζίδη για τα αποτελέσματα των εκλογών

Δημοτικές 20233 εβδομάδες πριν

Κική Παπαζώτου, Γιατί, Πως, Στόχοι

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Θρίλερ με τους σταυρούς στη Δράμα στο 47,13% (115 / 244 ΕΤ)

ΕΛΛΑΔΑ1 εβδομάδα πριν

exit poll: Αυτή είναι η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, κερδισμένο το ΠΑΣΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ13 ώρες πριν

Δόξα Βώλακα – Ηρακλής Αμμουδιάς 3-2 με ανατροπή από 0-2

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 ημέρες πριν

Έρευνα για την ανταγωνιστικότητα της Δράμας ως τουριστικός Προορισμός

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ2 ημέρες πριν

Καλή Βρύση: Νεκρός 50χρονος σε τροχαίο

Εκπαιδευτικά5 ημέρες πριν

2ο ΕΠΑΛ ΔΡΑΜΑΣ: Υλοποίηση προγράμματος Erasmus στο Ελσίνκι της Φινλανδίας

Εκπαιδευτικά7 ημέρες πριν

Συμμετοχή Μουσικού Σχολείου Δράμας στη ΔραμΟινογνωσία 2023

Βουλευτικές 20237 ημέρες πριν

Δήλωση Δημήτρη Κυριαζίδη για τα αποτελέσματα των εκλογών

Βουλευτικές 20237 ημέρες πριν

Δήλωση Κωνσταντίνου Μπλούχου για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαϊου 2023

Βουλευτικές 20231 εβδομάδα πριν

Ευχαριστήριο μήνυμα του βουλευτή Θ. Ξανθόπουλου για την επανεκλογή του

Εκπαιδευτικά1 εβδομάδα πριν

Ο ¨Πλούτος” του Αριστοφάνη από την θεατρική ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Δράμας

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

80 ψήφοι διαφορά Κυριαζίδη – Μπλούχου απομένοντας 19 εκλογικά τμήματα

Μόδα1 εβδομάδα πριν

Καλλυντικά από τη Σιβηρία, με αγάπη!

Μόδα1 εβδομάδα πριν

Ρινοπλαστική για ένα πρόσωπο αρμονικό!

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Θρίλερ με τους σταυρούς στη Δράμα στο 62,30 (152 / 244 ΕΤ)

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Θρίλερ με τους σταυρούς στη Δράμα στο 47,13% (115 / 244 ΕΤ)

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ1 εβδομάδα πριν

Θρίλερ με τους σταυρούς στη Δράμα στο 44,26% (108 / 244 ΕΤ)

Βρείτε μας στο Facebook

Είμαστε στο Facebook και εδώ

Διαφημίσεις

top 30 ημερών