ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φεύγει ο Φιλίππου από την Δόξα Δράμας, αναλαμβάνει ο Κετσιεμενίδης;

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης, μετά τον Νέστο Χρυσούπολης ο ξανθιώτης προπονητής έχει δώσει τα χέρια με την διοίκηση της Δόξας Δράμας και με καθυστέρηση 7 μηνών αφού βρέθηκε σε συζητήσεις με τους Δραμινούς πριν αναλάβει ο Φιλίππου θα καθίσει στον πάγκο της ιστορικής Δόξας Δράμας.

Συγκεκριμένα το όνομα του Κετσιεμενίδη παίζει εδώ και καιρό για την Δόξα Δράμας και όχι μόνο.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS την Μεγάλη Εβδομάδα έγινε συνάντηση του Κυριάκου Κετσιεμενίδη με τον πρόεδρο της Δόξας Δραμας Δημήτρη Περσίδη, ο οποίος προ ολίγου ανακοίνωσε και το διαζύγιο με τον προπονητή Μιχάλη Φιλίππου για λόγους διαφορετικής φιλοσοφίας κάτι που επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του και ο Δραμινός τεχνικός.

Πλέον μένει να ανακοινωθεί επίσημα το διαζύγιο και η προσληψη του Κετσιεμενίδη από την ομάδα. της Δόξας.

Δημήτρης Περσίδης

Ευχαριστούμε το Σπύρο Φιλίππου για την προσφορά του στην ομάδα μας. Σε πραγματικά δύσκολες περιστάσεις ανέλαβε ένα πολύ απαιτητικό έργο και συνέβαλλε από την πλευρά του στην επίτευξη των στόχων με βασικότερο την παραμονή στην κατηγορία. Η διαφορά φιλοσοφίας για την συνέχεια οδήγησε στην από κοινού απόφαση για διακοπή της μέχρι τώρα συνεργασίας μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματα της προπονητικής του σταδιοδρομίας”.

Advertisement

ΤΟ Δ. Σ. Του Γ. Σ. ΔΟΞΑ

Σπύρος Φιλίππου
Με την λήξη της συνεργασίας μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Περσίδη για την συνεργασία μας μετά τα Χριστούγεννα και να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την τεχνική καθοδήγηση του συλλόγου, αφού υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία σε σημαντικά θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα με την διοίκηση της ομάδας.

Η ΔΟΞΑ ανήκει στην κατηγορία των ομάδων με τεράστιο ειδικό βάρος και ανεξάρτητα από την κατηγορία που βρίσκεται θα πρέπει να λειτουργεί με βάση τα επαγγελματικά πρότυπα σε όλα τα επίπεδα, ώστε να έχει ως βασικό στόχο την επιστροφή της εκεί που ανήκει.

Νιώθω ευλογημένος που στην πιο “επικίνδυνη” χρονιά της ομάδας ήμουν εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος και πορεύτηκα με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για να πετύχουμε τον στόχο που πολλοί δεν πίστευαν.
Εύχομαι να ξανά συνεργαστώ μαζί τους κάτω από κατάλληλες ποδοσφαιρικές συνθήκες.
Εύχομαι από καρδιάς ένα καλύτερο μέλλον για την ΔΟΞΑ.
Εις το επανιδείν

Advertisement

top 30 ημερών

Exit mobile version