ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Πως έγινε το τραγικό περιστατικό (BINTEO)

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέες εξελίξεις έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση της θανάσιμης γυναικοκτονίας στη Δράμα.

Ανησύχησε όταν ο πατέρας της δεν πήγε το πρωί να πάρει τα παιδιά της να τα πάει στο σχολείο. Έφτασε στο πατρικό της κι είδε τα κλειδιά στην εξώπορτα. Η εικόνα που αντίκρισε είναι ένας εφιάλτης.

Η μητέρα της νεκρή στο σαλόνι από σφαίρες στο στήθος κι ο πατέρας της, νεκρός κι αυτός στο μπάνιο του σπιτιού. Αυτοκτόνησε αφού πρώτα σκότωσε τη γυναίκα και μητέρα των παιδιών του.

“Για σκεφτείτε ένα παιδί να δει τους γονείς του σε μια τέτοια κατάσταση, νομίζω ότι είναι μόνο και στο άκουσμα τραγικό.”

Ξέρω βέβαια ότι κρατούσανε τα παιδιά επειδή πήγαινε στην δουλειά το κορίτσι, από εκεί και πέρα προφανώς δεν εμφανίστηκαν το πρωί και ανησύχησε, να δει τι έγινε» περιγράφει η ξαδέρφη του δράστη.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στην Προσοτσάνη της Δράμας.

Ο 64χρονος δράστης πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα τη σύζυγό του στο στήθος, φαίνεται όμως ότι παρέμεινε δίπλα στη νεκρή γυναίκα του για αρκετές ώρες ώσπου τελικά αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, στρέφοντας το όπλο στον εαυτό του.

Ο 64χρονος φαίνεται ότι χρησιμοποίησε την μασιά από το τζάκι στην σκανδάλη της καραμπίνας για να καταφέρει τελικά να θέσει τέλος στη ζωή του, εξαιτίας του μήκους του κυνηγετικού όπλου.

«Έμεναν απλά στο ίδιο σπίτι, πάνω κάτω τέλος πάντων, δεν ήταν και ότι καλύτερο. Δεν μπορώ να ξέρω τι μεσολάβησε γιατί της είχε δώσει χρήματα πριν από δυο τρεις ημέρες που θα έφευγε από το σπίτι. Προφανώς το μερίδιο του σπιτιού, 20.000 ευρώ» αναφέρει η ξαδέρφη του 64χρονου.

Το ζευγάρι παρ’ ότι φαίνεται ότι βρισκόταν σε διάσταση τα τελευταία 2,3 χρόνια, ζούσαν στο ίδιο σπίτι, χωρίς να ξέρει κανείς από το χωριό τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στη σχέση τους.

«Σε διάσταση είναι εδώ και χρόνια, δεν είναι τώρα, η ίδια το ζήτησε. Τι μπορεί να μεσολάβησε, δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά.

Συνήθως μου έκοβε την συζήτηση αλλά ήταν πολύ πληγωμένος. Πληγωμένος γιατί την αγαπούσε τόσο πολύ και αυτή τον πρόδωσε» εξηγεί η ξαδέρφη του δράστη.

Το ζευγάρι είχε δύο κόρες και τρία εγγόνια, ενώ ο 64χρονος μέχρι πρότινος διατηρούσε επιχείρηση εστίασης στην πόλη της Δράμας.

Η μικρότερη κόρη του ζευγαριού που αντίκρισε τους γονείς της νεκρούς, βρίσκεται σε σοκ και είναι αδύνατο, μέχρι στιγμής να καταθέσει στην αστυνομία.

Πηγή: megatv.com

top 30 ημερών

Exit mobile version