Ανάρτηση της κ. Κιόρτεβε Παρθένα Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Project για τη Δράμα”
Η υπουργός Πολιτισμού κ. Μενδώνη βρίσκεται σήμερα στη Δράμα, σε ευρεία σύσκεψη για την πορεία του Οπτικοακουστικού κόμβου, που πρόκειται να γίνει στο στρατόπεδο Ανδρικάκη.
Αφού παρακολουθήσαμε, για ακόμη μια φορά, τις αξιόλογες μελέτες, που χρηματοδότησε η εταιρεία Raycap, στη συνέχεια ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους, από πολίτες που δεν είχαν πρόσκληση αλλά και από τους θεσμικούς εκπροσώπους των αντιπολιτεύσεων του Δήμου Δράμας να αποχωρήσουν από την αίθουσα, κατόπιν επιθυμίας της Υπουργού.
Όταν δηλαδή ήρθε η ώρα να μάθουμε την αλήθεια για την πορεία και το μέλλον του πολυδιαφημιζόμενου έργου, για το αν υπάρχουν τα λεφτά , ποιος θα το χρηματοδοτήσει, πότε θα γίνει η παραχώρηση χρήσης του στρατοπέδου και ποιό είναι το χρονοδιάγραμμα όλων αυτών, οι άνθρωποι, που εκπροσωπούν τους δημότες της Δράμας, έστω από τη θέση της αντιπολίτευσης, αποκλείστηκαν από την ενημέρωση, κατόπιν επιθυμίας της Υπουργού.
Και αυτό είναι κάτι, που ήθελα απλά να το ξέρετε